5.2.2014

Less is more

Paita Filippa K  // Kengät Filippa K // Housut Filippa K // Laukku Celine  (Adlinks)

Päivän toiveasu koostuu hyvin simppeleistä kokonaisuuksista. Ikuisuushaave Celine roikkuu tietysti listalla ja sen lisäksi kaipaisin kaappiin klassisia housuja ja paitoja ajamaan luottovaatteiden virkaa.

Jotenkin tuo Celine tuppaa helposti tulemaan jokaiseen toivekollaasiin. Tosin sen lisäksi on päähän putkahtanut vaikka mitä uusia laukkuhimotuksia. Niistä ehkä pitäisi tehdä haavekollaasia taas!:) Ainakin Chanelin Boy on yksi ylitse muiden tällä hetkellä. Sen kun saisi niin en tarvitsisi enää mitään muita laukkuja!:D Ketä mä oikeasti huijaan, vaikka sen saisin niin kyllähän niitä uusiakin ihastuksia tulisi siitä huolimatta vastaan;)

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Salla
    5.2.2014 at 17:23

    Chanelin Boy bag on unelma, mustana loistava mutta sydän jätti pari lyöntiä välistä kun näin sen cruise malliston punaisen paholaisen… (tähän se sydän silmäinen emoji!) En kuitenkaan sitä ostanut mukaan (joskin erään toisen!), mutta se näissä Chanel haaveissa tuntuu olevan ongelmana, että ne eivät katoa mihinkään vaan päinvastoin! Jos nyt malttaisi mielensä ja kerrankin hankkisi pidemmällä tähtäimellä ja säästöllä juuri sen minkä haluaa :) Puhun nyt siis omista kokemuksista, mulla on paha tapa ajatella, että noi ja noi ja tuo.. Kunnes tajuan että samalla hinnalla saan sen “mieluisimman” :) Näin yleisesti ottaen tuntuu, että moni on muuttanut ostokäyttäytymistään juuri siihen suuntaan viime aikoina, että ostaa vähemmän ja laadukkaammin (mitä se kenellekin tarkoittaa). Pakko vielä kysyä, että mikä Celinen laukku sulla on mielessä? Jos vaan suinkin löydän maaliskuun Pariisin reissulla, niin kesää ajatellen haluaisin itselle beigen phantomin!

    • Reply
      Mona
      5.2.2014 at 22:12

      Hih, Chanel haaveet ei todella häviä mihinkään :D :D
      Ja mä oon aatellu just samaa!! Nyt pitäs vaan malttaa mieli ja odottaa ja säästää rauhassa juuri siihen mega haaveeseen;) Mut se on helpommin sanottu ku tehty :D
      Oi Celineistä mä tykkään niiiiiin monesta, mut trapeze olis tällä hetkellä ehkä menny jopa mini luggagen ohi:) Phantomin kelpuuttaisin milloin vain myös ;D Ja ihan missä värissä vaan :D Kerrohan sitten miten sun reissussa kävi!!:)<3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *