16.1.2014

Workout Playlist

Treeneihin motivaatiota tuo poikkeuksetta hyvä musiikki! Salilla treenaaminen ilman musiikkia on kuin alasti treenaisi. Keräsin teille muutamia omia tämän hetken suosikkibiisejä, joita löytyy soittolistalta.

Musiikin lisäksi helppoja ja mukavia motivaation lähteitä on blogit!! Minusta on ihana selailla treenikuvia ja juttuja blogeista ja pinterestista. Ne saavat aina itsellekkin hyvän fiiliksen lähteä salille. Yksi lemppareimmista bloggajista liikunnan ja terveellisen elämäntapojen puolesta on upea Vilma P. Lainasinkin häneltä tähän vielä muutaman inspiskuvan. Ihan mieletön vartalo ja niin huikean kaunis nainen, että silmä lepää!:)

Kuvat: Vilma P http://www.mycosmo.fi/news/author/vilmap

Kiitos Vilma kuvien lainasta <3 :)

Laittakaahan ihmeessä kommenttiboksiin tulemaan teidän suosikkejanne treeniblogeista ja myös parhaimmat treenibiisivinkit otetaan mieluusti vastaan!:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    -A-
    16.1.2014 at 17:33

    Minun lempparitreeniblogeja joista saa hyviä ruokavinkkejä, mahtavia treeni ideoita sekä tosi paljon energiaa omaan treenin ovat seuraavat:
    -Steffit http://www.steffit.com/
    -Elämää Venlan silmin http://venlasavikuja.fitfashion.fi/
    -Too big to be me http://toobigtobeme.fitfashion.fi/

    Se on kyllä ihan uskomatonta kuinka paljon omaa treenimotivaatiota nostaa kun lukee muiden treenistä. :)

    Punttitreenimusiikkina minulla on yleensä metallimusiikkia, mitä raskaampi sen parempi :) mutta lenkillä käydessä joko juosten tai kävellen minusta onkin yllättäen tosi kiva kuunnella klassista musiikkia esim. Tchaikovskyn Joutsenlampi tai Vivaldin Neljä vuodenaikaa – Talvi vie mukanaan niin että lenkkeily menee siinä sivussa ihan huomaamatta, usein myös elokuvamusiikit (kuten Rautanaamio) saavat vastaavanlaiseen huumaan. Kannattaa kokeille uusia musiikkeja, niistä saa varsinkin juoksuun ihan uudenlaisen rytmin.

    • Reply
      Mona
      17.1.2014 at 14:56

      Steffin ja Venlan blogit on molemmat listalla – niiiiiin ihania!!:) Tuon kolmannen käyn tsekkaamassa, kiitos paljon vinkeistä!!!!:) Aina kiva saada hyvää motivaatioseurattavaa:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *