15.1.2014

Inspiraatiota sisustukseen

Odotan jo innolla muuton jälkeistä aikaa, kun pääsee rauhassa asettumaan aloilleen uuteen kotiin. Sen lisäksi odotan kovasti uuden kodin sisustamista. Rakastan surffailla Pinterestissa ja siellä saattaa välillä kulua tovi jos toinenkin;) Pinterest on täynnä inspiraatiota ja kansioita voi luoda ihan kaikelle mitä mieleen juolahtaa. Pinnailujen lisäksi tykkään kovasti selailla asuntojen myyntisivustoja ja muita inspiraation lähteitä. Yksi ihanammista selattavista on Alvhem sivut! Mielettömiä koteja ja upeita sisustuksia. Niistä saa niin paljon inspiraatiota. Kodit ovat täynnä kauniita pieniä yksityiskohtia, joista on mukava poimia ideoita omaankin kotiin. Keräsin muutaman kauniin inspiskuvan Alvhem sivuilta.

Kuvat: Alvhem Mäkleri & Interiör /Fredrik Karlsson SE360
http://www.alvhemmakleri.se

Käykäähän ihmeessä kurkkaamassa ja ihastumassa Alvhem sivustoon ja siellä oleviin koteihin!:)

Ps. Pahoittelut pientä hiljaisuutta blogin puolella. Kädet on tällä hetkellä aivan täynnä, mutta eiköhän tämä kiire tästä piakkoin ala hellittää.

Pps. Käykää kurkkaamassa myös Eetun uusin postaus täältä!!!:)

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rouva V
  15.1.2014 at 21:07

  Sä olet niin upea ihminen! Niin ihanan valoisa! Jatka samaan malliin!! :)
  Oikein paljon onnea uuteen kotiin! <3

  • Reply
   Mona
   16.1.2014 at 17:12

   Voi että – mä ihan punastun täällä:D Kiitos kovasti kauniista sanoista <3 :')

 • Reply
  Jaana
  16.1.2014 at 12:41

  Hei Mona, nyt vasta bongasin, että kyselit minulta mielipidettä Chanelin BOY -bagiin, kun kehuin Lilyäsi :) Piti ihan tarkemmin tutkia kyseistä laukkua netissä, vaikka se kyllä tuttu malli oli enestään. Ehdottomasti on kyllä kivempi, kuin perinteinen flap bag minun mielestäni. Minulle mieluisin versio on tässä J.Lo:nkin omistamassa väriyhdistelmässä: http://fashionbombdaily.com/2012/10/02/hot-or-hmm-jennifer-lopezs-chanel-spring-2013-fashion-show-white-lace-dress-and-chanel-quilted-shoulder-bag/ Aivan todella UPEA, ja ihanaa extraa tuo kulta-valko tehoste. U-P-E-A! :)

  Sinällään henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Chanelin hinnat ovat jo naurettavalla tasolla. Ihan törkeää, että vielä 5(?) vuotta sitten n. 1700 €(?) maksanut laukku on nyt hinnaltaan tuplaantunut!!!! Ehdottomasti kauniita laukkuja, siitä ei pääse mihinkään, mutta oma järki sanoo, ettei tuollaisissa laukkuhinnoissa ole mitään tolkkua. Brandiajattelun parissa työskentelen itsekin, joten ymmärrän enemmän kuin hyvin merkin statuksen ja eksklusiivisuuden ja kaikein luxuksen. Jään siis paitsi näistä, ellei sitten second handina osu jackpot kohdalle joku päivä :) Onneksi on myös muita laadukkaita merkkejä, joilla on ihania laukkuja valikoimissaan sellaisilla luxushinnoilla, jotka eivät aivan päättömiä ole ;-D ja jotka voi itselleen vähän helpommin selittää X-D

  Ihanaa sisustusbuumia sulle! Uusi koti <3

  • Reply
   Mona
   16.1.2014 at 17:14

   Oi toi on ihana version 8) <3
   Ja joo, siis ihan hulppeita noi hinnan nousut… Eikä taida edes tuplaantuminen riittää:/ Onneksi tosiaan on paljon muitakin ihanuuksia pikkusen huokeempaan hintaan:) Ja haaveilu (mun lemppari puuhaa) on aina ilmasta:D
   Haleja ihana Jaana <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *