10.1.2014

Inspiring Sofi

Yksinkertaisia linjoja, selkeitä värejä ja klassisia asusteita maustettuna pienellä ripauksella särmää. Niistä on Sofin tyyli tehty. Tällä hetkellä yksi minua eniten inspiroivimmista bloggaajista noin tyylinsä puolesta on juuri Sofi Fahrman. Rakastan Sofin yksinkertaisen klassista tyyliä, johon hän lisää särmää pienillä jutuilla.

Photos: Sofis snapshot / http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/

Äitini oli äskettäin ostanut Sofin kirjan Bodylicious. Odotan innolla, että saan äidiltä kirjan lainaan ja pääsen lukemaan tämän kaunottaren liikuntavinkkejä. Hänen ulkoisessa kunnossaan on ainakin tavoiteltaa – upea ilmestys!:) Sofin tyylistä saa niin paljon inspiraatiota, että ajattelinkin koittaa toteuttaa muutaman copy cat- postauksen Sofin asuista.

Tosin ensin pitää saada Eetu taas pitkästä aikaa kameran taakse. Tämä viikko on ollut yhtä sanonko mitä. Paikasta toiseen juoksemista ja Eetu joutui käymään perhesyistä vielä Varkaudessakin. Ensi viikko ei näillä näkymin näytä juurikaan rauhallisemmalta. Viikkoon on tullut ahdettua niin opiskelua, toimistolla töitä, blogi dead lineja, asuntolaina-asioita pitää hoidella ja ensi viikolle on myös sovittuna jo ihan asuntokaupatkin!! Jännää!!:D Minä joka normaalisti nukun kuin tukki olen viimeiset kolme yötä pyörinyt sängyssä ja katsonut muutaman tunnin välein kelloa. Ehkäpä tämä pieni stressin poikanen kevenee, kun saadaan muutto pois alta ja päästään taas asettumaan aloilleen.

Nyt painan pään tyynyyn ja nukun huomenna tooooooosi pitkään;)

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Elisabeth
    11.1.2014 at 13:14

    Hienoja inspiraatiokuvia!

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      12.1.2014 at 16:46

      Sofi on niin upea:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *