28.12.2013

Pyjamassa

Huomenta ja päivää! Eilen tuli pitkästä aikaa vapaapäivä blogista. Lähdin Saloon kummipoikani luo, jonka jälkeen poikkesin vielä äidin luo syömään. Illalla kotiin päästessä en jaksanut enää tehdä mitään vaan nautin kodin hiljaisuudesta ja lueskelin uutta ruokakirjaa, jonka sain äidiltä joululahjaksi. Eilinen ilta meni siis hyvin pitkälle seuraavassa asussa.

Espritin pyjama ja Tommy Hilfigerin pitkät villasukat sain myös äidiltä joululahjaksi <3 Rakastan ylöpukuja ja sellaisen saaminen joululahjaksi onkin muodostunut ihan perinteeksi:) Tänään ajattelin viihtyä pyjamassa koko päivän!:D Työlista näyttää kohtuullisen pitkälle, joten taidan parkkeerata pyjamassani pyllynyni sohvan pohjalle tietokone sylissä ja aloitan listan läpikäymisen. Kotitoimiston ehdottomasti parhaimpia puolia: voi tehdä töitä sohvan pohjalla pyjama päällä ;)

Tarkoitus olisi myös saada pitkästä aikaa kokoon muutamia toivepostauksia ja kysymyspostauksen vastaukset. Kysymyksiä ehtii siis vielä kysellä!:)

Mitä teidän viikonloppuun kuuluu ja joko joulun herkutteluja on aloitettu sulattelemaan??:D Kunhan itse pääsen taas flunssasta kokonaan eroon koitan saada enemmän treeni- ja ruokapostauksiakin tänne blogiin!:)

Ihanaa viikonloppua ja kuullaan!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catju
  28.12.2013 at 23:19

  Ihana yöppäri! Tykkään blogistasi aivan hirveesti! Odotan paljon treeni- ja ruokapostauksia, koska sulla ne on AINA hyviä. Kiitos inspiroivasta blogista :) Parempaa Uutta Vuotta!

  • Reply
   Mona
   28.12.2013 at 23:35

   Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Piristit kovasti päivää:) Samoin sinne oikein ihanaa tulevaa vuotta <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *