28.12.2013

Kenkävinkki!

Yhteistyökumppani Fashionstorella on nyt myös alkanut alet ja piti tulla hetimiten vinkkaamaan loistavasta löydöstä!!:) Nimittäin nämä ihanat kengät ovat myös alennuksessa! Sain itse syksyllä saappaat yhteistyön tiimoilta ja olen ollut niihin NIIN tyytyväinen!! Klassiset mustat nahkasaappaat sopivat lähes kaikkiin arkiasuihin ja ovatkin olleet syksyn ja talven käytetyimmät kenkäni. Malli on ihanan siro, mutta varsi ei ole liian kapea, jotta sopii moniin pohkeisiin:) Nyt siis pikapikaa kurkkaamaan Fashionstoren kenkiä mikäli on tarvetta täydellisille klassisille saapikkaille! Alessa oli myös monia muita ihania malleja. Näiden saappaiden normaali hinta on 329€, mutta nyt ne ovat 30% alessa:) Kannattaa olla nopsa, sillä koot menevät varmasti nopeasti näissä!:) Musta saappaat löytyvät täältä ja muut kengät täältä.

Ps. Muista myös kirjautua Fashionstoren Fashion Klubiin täällä!:). Klubilaisena saa ainaisedun tilauksista ja etukäteen tiedon kaikista kampanjoista ja tarjouksista! Liittyminen on täysin maksutonta.

(Adlinks Fashionstore.fi)

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ilts
  28.12.2013 at 14:24

  Nyyh, tilasin nuo itsellekin sovitukseen, koska muistelin, että sulla oli just jotkut Guessin kengät ja kehuit niitä. Muuten olivat tosi kivat, mutta tällaiselle rimppakintulle taas varsi oli auttamatta liian leveä :( Täydellisten mustien saappaiden metsästys siis jatkuu… Mutta Fashionstorelle pisteet todella nopeasta toimituksesta!

  • Reply
   Mona
   28.12.2013 at 14:31

   Heiiiiii – ootko kokeillut Gaborin saapikkaita??:) Niistä moni malli on tosi kapeita.
   Esim näiden muistelisin olevan erityisen kapeat: http://www.spartoo.fi/Gabor-IDA-x217361.php . Tuolla näkyy vielä näppärästi mitatkin!:)
   Tsemppiä etsintään! Mulla ei aikaisemmin käynyt mitkään saappaat juuri pohkeiden takia (tosin mulle ei mahtunut koskaan mitkään) joten tiedän niin miten ärsyttävää se täydellisten metsästäminen on:/
   Ja tosiaan Fashionstorella on super mega hyvä toimitus ja muutenkin asiakaspalvelu <3 Heidän kanssaa on todella ilo tehdä yhteistyötä, kun tietää että kaikki toimii loistavasti!:)

   • Reply
    ilts
    30.12.2013 at 18:16

    Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *