27.12.2013

Home Sweet Home

Kotona ollaan taas! Koko viikko ja joulu meni yhdessä silmän räpäyksessä. Tällaiset vapaat ovat ihan parhautta, kun saa viettää laatuaikaa rakkaiden kanssa ja perhe on koossa. Meidän perheet ovat vaan niin mahdottoman isot, ettei millään saada koskaan ihan kaikkia saman katon alle. Onneksi nyt joulun alla ehdimme olla kuitenkin ensin minun isäni luona viikonlopun ja juuri ennen joulua pääsimme käymään äitini luona ja joulu vietettiin Eetun sisarusten kesken heidän äidin luona Varkaudessa. Uuden vuoden päivää olisi tarkoitus mennä juhlistamaan vielä Eetun isän luokse. Kyllä sitä saa olla niin onnellinen kaikista ihanista ihmisistä, joita on siunaantunut omaan elämään. Vaikka perheenjäseniä onkin pitkin Suomea ja osa on kaukanakin, niin onneksi rakkaat ihmiset eivät karkaa mihinkään <3 Tällaiset juhlat nostavat aina tunteita pintaan ja ne muistuttavat ihmisten läsnäolon tärkeydestä. Vaikkei ohjelmassa olisikaan mitään sen ihmeempää on rakkaiden läsnäolo juuri se kaikkein tärkein asia. Yhdessä katsotut elokuvat tai yhteiset kävelylenkit. Yhteinen kotimatka sisarusten kanssa tai kinastelu kuka oli vessajonossa seuravaana. Tiettyjä asioita huomaa arvostavansa vasta hetkeä myöhemmin.

Kuvat poimittu Pinterestista

Viikon reissun jälkeen on ihana olla kotona ja voi hymyssä suin muistella jälleen kerran takana olevaa ihanaa joulua. Olen niin onnellinen. Onnellinen kaikesta, mutta erityisesti meidän isosta perheestä <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  LeAnn
  27.12.2013 at 08:01

  Kyllä yksi joulun ihanammista asioista on se, että pääsee näkemään kauempana asuvia sukulaisia, joita harvemmin näkee. :-)
  Ihanaa perjantaita Mona! :-)

  • Reply
   Mona
   28.12.2013 at 11:58

   No niinpä <3 Mahtavaa viikkistä sinne LeAnn <3

 • Reply
  Nainen26
  28.12.2013 at 00:51

  Jostain syystä sun blogista tulee aina ensimmäisenä tämä hulvaton keskustelu mieleen, taidat viljelleä näitä korulauseita aika lailla. ;)

  http://www.vauva.fi/keskustelu/3891888/ketju/arsyttavat_blogien_korulauseet

  • Reply
   Mona
   28.12.2013 at 12:01

   Hahah :D (Tai siis hih;D) Sain hyvät naurut heti aamutuimaan – kiitos:DD “Korulauseet kruunaa vielä ihana poseeraus,seistään jalat kolme kierrosta toistensa ympäri ja tuijotetaan taivaanrantaan.”
   Aivan varmasti viljelen kaiken maailman korulauseita:D Oon luonnossakin mega äklö rakkaustyyppi :D Kaikki on vaan niin ihanaaaaa <3 Tai sit ihan järkkyy ;D Mut se puoli harvemmin näkyy blogissa..;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *