28.12.2013

Lauantain asu

Pitkästä aikaa asukuvia kehiin vaikkakin hyvin pimeitä sellaisia ja sisällä otettuja. Ulkona kuvien ottamista ei tarvitse edes harkita, kun katsoo säätä. Mun mielestä saisi jo tuo vesisade ja pimeys häipyä. Inspiraatio omaan pukeutumiseenkin on aivan nolla tällä hetkellä. Ei juurikaan tee mieli laittaa korkkareita jalkaan, kun ulkona saa hyppiä vesilätököstä toiseen.. Sen sijaan tykkään kovasti haaveilla ja inspiroitua Pinterestissa, joka on pullollaan ihania asuja!:) Pitäisi varmaan etsiä sieltä inspistä mielenkiintoisiin sadeasuihinkin ;)

Kengät: Converse

Housut: Only @Asos.com* (täällä)

Paita: Day Birger Et Mikkelsen (täällä)

Laukku: Mulberry

(*giveaway / Adlinks)

Kävimme kullan kanssa illalla leffassa ja päälle päätyi tekonahkahousut ja villapaita. Sain Asos.com:lle lahjakortin yhteistyön kautta ja nuo housut tulivat lahjakortilla tekemäni tilauksen mukana. Ne ovat IHANAT!!:) olen pitkään metsästänyt nahkaleggareita, jotka olisivat kauttaaltaan “nahkaa” ilman ylimääräisiä saumoja ja nyt natsasi Asos valikoimassa. Housut löytyvät täältä. (Adlink) Edelleen toki vaatekaapissa on niiden täydellisten aitojen nahkahousujen mentävä lovi, mutta niiden etsiminen onkin sitten vielä vaikeampaa. Mitä mieltä te olette tällaisista nahkaleggareista? Itse rakastan niitä ja ne tuo asuun särmää. Tässäkin yhdistin housut lämpöisen neuleen kanssa, jolloin tulee kiva kontrasti materiaalien välille.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Camilla
    29.12.2013 at 00:27

    Kaunis olet, vaikkei kuvien laatu olosuhteiden pakosta olekaan sillä parhaalla tasolla. :)
    Minkä leffan kävitte katsomassa? :)

    http://camillan-live-love-learn.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      29.12.2013 at 00:43

      Kiitos paljon Camilla <3 :) Käytiin katsomassa Frozen!:) Oli molempien mielestä ihan hyvä vaikkeikaan läheskään parhaimpia Disneyn leffoja ollutkaan:)

  • Reply
    ibe
    29.12.2013 at 19:13

    Kiva että jaksat ottaa asukuvia vaikka olosuhteet ei niin hyvät olekaan, kyllä asu näissäkin näkyy ihan mallikkaasti!:) On kyllä ollut tosi kummallinen talvi, niin masentavan synkkää ja nurmikot vaan vihertää :(

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *