23.11.2013

Upea ja valkoinen

Lisää inspiraatiota sisustukseen taas!!:) Voitte kuvitella, että tällaiset asunnot eivät yhtään helpota omaa sisustuskuumeilua;) Aikaisemmin postasin kuvia ystäväni vanhasta asunnosta, mutta tällä kertaa kuvia hänen nykyisestä upeudesta, joka on nyt myynnissä. Monet tunnistavat varmasti joitakin kohtia instagramiin lisäämistäni kuvista;) Voisin kiljuen muuttaa tähän upeuteen, mutta toistaiseksi tällaisista pitää vain haaveilla. Onneksi kaikesta voi aina inspiroitua ja no – rakastan minä tätä haaveiluakin, ellei joku sitä ole vielä huomannut;) Ystävälläni on kyllä ihan huikea tyyli ja taito sisustamisen saralla. En voi kuin huokaillen ihailla.

Kaikki kuvat lainattu Näytönpaikka Kiinteistönvälityshttp://www.naytonpaikka.com

Kuvat ottanut JP Virtanen

No mitäs mieltä olette tästä valkoisesta upeudesta häivähdyksellä pinkkiä??:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Netta
    23.11.2013 at 15:50

    Vähän liian valkoista… Vai onko noi kuvat muokattu tosi kirkkaiksi?

    • Reply
      Mona
      24.11.2013 at 12:19

      Kyllä tuo koti on luonnossakin tosi valkoinen!! :) Luonnossa kuviakin vielä paaaaaaaljon upeempi. Toi on ihan unelmakoti <3 Kuvissa ehkä pikkusen liilahtavaa sävyä, joten onhan noita hiukan muokattu myös.

  • Reply
    Emppu
    23.11.2013 at 17:10

    Upea on sisustus, ja ihailinkin näitä kuvia jo instagramin puolella :-) Joiltain osin sisustus on aavistuksen liian “rönsyilevä” omaan makuuni, mutta tykkään kovasti siitä, miten sisustuksessa on selvä ja yhtenäinen linja. Asunto kokonaisuudessaan vaikuttaa kyllä kuvien mukaan varsinaiselta löydöltä eli ennustaisin, ettei kauaa kyllä ole myynnissä… :-)

    • Reply
      Mona
      24.11.2013 at 12:20

      Todellakin löytö!:) Tollasia ei ihan joka päivä tuu vastaan:D Niin ihana, mä olin ihan sanaton kun näin ekaa kertaa luonnossa ton kodin <3 :)

  • Reply
    Elina
    23.11.2013 at 17:46

    Ihanaa! Mutta miksi …..? :D

    • Reply
      Mona
      23.11.2013 at 18:05

      Heippa Elina! :) Jätän osan kommentistasi pois, koska kysymyksesi on kuitenkin henkilökohtainen, eikä ole olennainen täällä blogissa:) Ymmärtänet varmasti itsekin:)

  • Reply
    Netta
    23.11.2013 at 22:12

    Halusin vielä lisätä tähän, että itsekin rakastan valkoista ja käytän sitä paljon sisustuksessa. Toki ystäväsi on sisustanut asunnon oman makunsa mukaan ja tämä on varmasti hänen tyyliin sopiva. Mutta jos saan oman henkilökohtaisen mielipiteen antaa, niin itse leikittelisin vielä rohkeammin väreillä. Mulla esim. on tummanruskea sohva ja samaa ruskean sävyä myös vähän sekä keittiön pöydässä, että tuoleissa. Muuten on aikalailla kaikki muu valkoista. Myös harmaan sävyjä löytyy. Näin koti ei tule liian vaaleaksi ja “aneemiseksi” :) Tosin onhan ystävälläsikin tossa asunnossa vähän harmaan ja mustan sävyjä. Mutta itse vaihtaisin esim. nuo läpinäkyvät tuolit toisenlaisiksi. Ihana koti muuten ja huomaa, että ystäväsi on nähnyt vaivaa!

    Tällä ystävälläsi ei ilmeisesti taida lapsia olla? ;) Kiinnostaa, että mites sitten kun on lapsia niin onko hän suunnitellut pitävän värimaailman yhtä vaaleana?

    • Reply
      Mona
      24.11.2013 at 12:22

      Jätän ystäväni henkilökohtaiset asiat pois blogista, ne eivät tänne kuitenkaan kuulu;) Näillä kuvilla on tarkoitus vain jakaa inspiraatiota! :)
      Monille tämä tosiaan taitaa olla ihan liian valkoinen.. Mä taas itse rakastan överi paljon valkoista ja meinasin pyörtyä ihastuksesta kun ekaa kertaa tän ystäväni kodin näin :D

  • Reply
    Julia
    24.11.2013 at 01:23

    Aivan liian kylmä minulle, lämmin henkisessä talossa koko elämäni asuneelle ja muutenkin suurelle beigen rakastajalle!! Mutta toisella tavalla kun ajattelee, on toi kämppä tosi hienosti sisustettu!! Jos tossa ois vähän harmahtavat/beiget seinät, toi uppois muhun täysin!! Niin kauniita ja loppuun asti ajateltuja yksityiskohtia!! Ja toivottavasti tekin löydätte jonkun ihanan upean kämpän! Onko jo joitakin kiinnostavia asuntoja bongattu ja aiotteko pysyä kuitenkin ihan Turussa?:)

    • Reply
      Mona
      24.11.2013 at 12:26

      Makukysymyksiä tosiaan :) Itse rakastan tälläista valkoisen raikkautta <3 Tosin omassa kodissa on aina hiukan jotain nudea tai ruskeaa tms, kun Eetu taas tykkää enemmän lämpimästä sisustuksesta. Koitetaan löytää aina sellainen kultainen keskitie mikä miellyttäisi mahdollisimman paljon molempia :)
      Oi on vaikka mitä ihania löytynyt, jos mahdollisuudet olisi rajattomat!! :D Kyllä mä sitten täällä blogissakin kertoilen mikäli asiat menee eteenpäin!:)

  • Reply
    Maria - Petite Living
    24.11.2013 at 17:12

    Kaunis koti, mutta kyllä ihan liian valkoinen omaan makuuni. Kuraisen koiran kanssa ja muutenkin sottapyttynä en koskaan kykenisi pitämään asuntoa näin kiiltävän valkoisena :D Muotoilu ja sisustusvalinnat ovat kyllä erittäin tyylikkäitä! Itse kuitenkin rakastan sisustuksessa tummaa puuta, tummia kivitasoja, valkoista (kohtuudella) ja beigeä. Ihania inspiskuvia joka tapauksessa, talo menee varmasti nopeasti kaupaksi :)

    Maria / Petite Living

  • Reply
    Milla
    24.11.2013 at 23:29

    Ääääk!!!!! Toi on niiin upea!!!!!!!! Voisko nää sun ystävät suunnitella meidän tulevan kämpän sisustukset!? :D ihan mielettömän upea kämppä tämäkin <3 tää on ehkä vielä enemmän mun makuun kun se toinen upeus! Aivan käsittämättömän upea!!!!! :) varmaan pyörtyisin jos näkisin livenä :D

  • Reply
    Kettu
    25.11.2013 at 13:45

    Heippa, Kaikenkaikkiaan IHANA remppa on saatu aikaan!! Yksityiskohdat ovat tosiaan kaikkien oma juttu & makuasia! Onkohan mahdollista selvittää, että mistä tuo harmaa sohva on kotoisin?? Itselläni alkaa taas sisustusrumba Turun Valkoisessa ;) kaksiossa, paluumuuttajan arkea siis eletään! Kaikki on niin ihanaa ja muka uutta! Lisää vaan näitä inspiraatio-juttuja, ainakin itselleni nyt KAIKKI on tervetulleita ideoita, mitä vaan sisustukseen & kotiin liittyy! Kiitos

  • Reply
    Jemina
    28.1.2014 at 17:33

    Ystäväsi koti on aivan unelma! <3 Just minun makuuni. :) Muuttaisin tuonne heti.

    • Reply
      Jemina
      28.1.2014 at 17:34

      P.S. Toivottavasti voit joskus esitellä ystäväsi uusimmankin kodin. :)

      • Reply
        Mona
        28.1.2014 at 18:23

        Aivan varmasti kunhan asunto valmistuu täysin!!! :) Kuvia luvassa ja paljon ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *