23.11.2013

Sunny saturday

Miten ihanan aurinkoinen päivä onkaan takana!  Aamu sujui pitkään nukkuessa ja töitä tehden aamukahvin kera. Päivällä suuntasimme juhlimaan kälyn pojan 4v synttäreitä. Ehdimme pitkästä aikaa ottamaan Eetun kanssa asukuvatkin auringonpaisteessa. Arkisin meillä on todella harvoin samaan aikaan vapaata valoisaan aikaan, joten asukuvien otto on juuri nyt super hankalaa.

Teen myöhemmin vielä tarkempaa postausta päivän synttäriasusta, kunhan saan kuvat käsiteltyä. Asua kuvatessa tuli muuten aivan järkyttävän kylmä. Auringonpaisteesta huolimatta tekee talvi selvästi tuloaan. Vaikken niin kylmästä välitäkkään, lunta odotan tänä vuonna erityisen paljon. Niin ihanaa maan ollessa valkoista <3 Ajattelin ensi viikolla kaivella myös jo joitain joulukoristeita esiin. Ainakin jouluvalot ja muutama hopeinen yksityiskohta sinne tänne tuomaan mukavaa tunnelmaa. Glögiä olen ehtinyt kuluttamaan jo useamman purkin. Tätäkin kirjoittaessa hörpiskelen lämmintä glögiä:)

Huomenna on sitten mega jännä päivä, nimittäin kotona on ensimmäinen näyttö!:) Lauantain ohjelmassa on siis ollut myös puunausta. Huomenna ajattelin hakea aamupäivällä vielä tuoreita kukkia ruokapöydälle. <3 Niitä muutenkin tulee usein juuri sunnuntaisin ostettua. Kukilla saa niin hyvän fiiliksen kotiin varsinkin kunnon siivouksen jälkeen kukat ovat täydellinen pieni palkinto:) Kohta voisi alkaa myös leipomaan kaikkia ihania jouluherkkuja. Voi kun keksisi hyviä terveellisten herkkujen ohjeita. Ainakin terveellinen mutakakku menee loistavasti joulupöydässä!:) Onko teillä jotain hyviä vinkkejä terveellisistä jouluisista ruuista ja jälkkäreistä? Vinkit otetaan mieluusti vastaan.

Nyt taidan tehdä itselleni jalkakylvyn, kasvo- ja hiusnaamion  sekä samalla selailla lehtiä ja hörppiä glögiä! Ihanaa ja rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille <3

Ps. Muistakaa osallistua Braunin arvontaan täällä!!:) Vielä muutama päivä jäljellä.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Mikko
    23.11.2013 at 22:11

    Höh, ei nähty eilen :( Pettikö Punto? No ei VR…

    • Reply
      Mona
      23.11.2013 at 23:37

      No niinpä! Ei mennyt kaikki ihan putkeen niin kuin piti…:/ Pikkujouluissa nähdään ihan viimeistään!!! :)

  • Reply
    Netta
    24.11.2013 at 00:10

    Saako udella et mihkäpäin muutat ja joko on uusi asunto löytynyt? Kai Turkuun jäät?

    • Reply
      Mona
      24.11.2013 at 12:17

      No vielä ei olla muuttamassa mihinkään, mutta jos tämä meidän koti myydään niin sitten katsotaan mihin mennään:) Kyllä mä täällä sitten kerron, kun sen aika on!:)

  • Reply
    Kettu
    24.11.2013 at 14:07

    Jee, olen odotellut uutta arvontaa!!!! Mahtavaa! Nyt jos ei tärppää, niin joudun tyytymään ja ostamaan sen 30€ epilaattorin. Kauheeta! :( Näitä lisää, kiitos Mona.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *