23.11.2013

Riittää et se on neule ja harmaa

Olen monesti maininnut rakastavani pehmoisia neuleita ja nyt lähdinkin metsästämään kauniita yksilöitä yhteistyökumppani Zalandon sivuilta. Aika harmaalta näyttää kyllä omat poimintani;) Harmaa on ehkä ikuinen suosikkivärini vaatteista ja varsinkin talvella tykkään käyttää sitä erityisen paljon. Harmaita neuleita on kertynyt jo yksi jos toinenkin, mutta edelleen tarvetta olisi muutamalle lisää:)

 

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ // 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ // 10. TÄÄLLÄ // 11. TÄÄLLÄ // 12. Täällä

(Adlinks)

Tykkään kovasti yksinkertaisista malleista, mutta toisaalta myös jotain pientä extraakin saa löytyä. Esimerkiksi numero 8 koristeet kaula-aukon ympärillä tekevät paidasta huikean kauniin, eikä tuon kanssa tarvitse enää edes koruja. Palmikkoneuleet ovat myös ihania ja klassikoita. Farkut ja palmikkoneule ovat aina varma valinta!:)

Muita harmaiden neuleiden fanittajia?:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Mapsi
    23.11.2013 at 19:57

    Ehdottomasti! Kävin just ostamassa Stokkalta Selected-merkkisen ihanan villaneuleen, ohutta, laskeutuvaa villaa. ah, tykkään kovasti. Vielä ei ole päässyt ulkoilemaan, mutta eiköhän aika kohta tule.
    Se on vähän sellainen kulmakivi sieltä vaatekaapista, se vain täytyy olla siellä :)
    Kauniita neuleita olet sinäkin löytänyt tuohon kollaasiin!

  • Reply
    kia
    25.11.2013 at 11:34

    H&M miesten puolella on tavallisia harmaita neuleita, 100% merinovillaa, 25e. Nappasin itselleni siitä hyvän neuleen, vaikka siis nainen olenkin. :)

  • Reply
    aila
    27.11.2013 at 20:24

    ooh, mikä kokoelma täällä -merkkisiä neuleita : D…olen ekoja kertoja blogissasi, joten en tiedä, onko tuo sinun vakiotapasi kertoa tuotteista….jos on, niin onnea vaan : )

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *