24.10.2013

I love Evechic

Monella blogia seuranneella ei ole tainnut mennä ohi hehkutukseni ystäväni nettikauppaan kohdistuen:) Xenia on ilahduttanut minua mitä ihanammilla jutuilla heidän valikoimastaan, joita olen saanut häneltä lahjaksi <3 Harmaa neule on esimerkiksi saanut viime aikoina luottovaatteen statuksen, sillä se löytyy päältä melkein joka päivä:)

Nyt Xenia tahtoi ilahduttaa myös minun blogini lukijoita -15 % alekoodilla!!! :) Alekoodi koskee kaikkia normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa tämän viikon sunnuntaihin asti.  Nettikaupassa on menossa nyt myös hurjat alennusmyynnin, joissa on jopa -70% alennettuja tuotteita.

Omat lempparini ovat upeaakin upeampi maxihame ja juuri tuo harmaa neule. Hame löytyy täältä ja neule täältä. Alennuksiin pääsee täältä-15% alennuksen saa koodilla mona15

Kurkkaattehan ystäväni upean nettikaupan: www.evechic.com <3 :)

Huom, Evechic.com linkit eivät ole kaupallisia. 

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Tanja
    24.10.2013 at 22:11

    Olen joskus käynyt katsomassa kyseistä nettikauppaa. Tosi ihania vaatteita on, varsinkin mekkoja. Mutta mun on tosi hankala ostaa nettikaupoista, ensinnäkin pituuteni (lyhyyteni) takia ja lisäksi saliharrastuksen aloittamisen jälkeen leveytyneiden hartioiden takia. Joistakin vaatteista tarvitsen xs ja joistakin s kokoa. Ja sitten oon tosi huono tilaamaan ja palauttamaan jos joku ei sovi..
    Mutta on kyllä ihania vaatteita!

    • Reply
      Mona
      25.10.2013 at 09:31

      Joo ne mekot on NIIIN ihania !! :) Sä oot kyllä semmonen mini, että voin kuvitella et ei oo helpointa löytää just sopivaa!:/ Mut todettakoon, että ei lainkaan huono ongelma olla mini :D Toi on muuten monella, että palauttaminen nettikauppojen tilauksissa on aina hiukan “hankalaa”. Mä lukeudun itse niihin myös :D Käytätkö muuten paljon esim ompelijaa korjailemaan vaatteita? Mä vien nykyään heti jos on jotain pientä fiksattavaa meiän vieressä olevalle Pikatikki yrityksen ompelijalle. Tekee siistiä jälkeä ja vaatteesta saa täydellisesti istuvan:) Mulla kun pakkaa olemaan aina ongelmana istuvuudessa se, että oon aika pieni vyötäröltä ja mahasta, mutta lantio ja reidet taas suhteessa reilusti isommat. Esim housut usein roikkuu ylhäältä ja reisistä krinnaa:D Just hain ompelijalta mustat ihanat suorathousut ja nyt ne on täydelliset :)

  • Reply
    Tanja
    25.10.2013 at 18:16

    Mä oon yleensä ostanut vaan sellaisia vaatteita jotka sopii päälle heti. Paitsi housujen kohdalla teen lyhennykset itse :) Yhdet farkut oon löytänyt joita ei tarvinnut lyhentää ollenkaan ja istuu täydellisesti, ylläri ylläri, Liu Jo’n :) Ennen oli vielä vaikeampi löytää sopivia vaatteita ku xs oli välillä väljä, mut nyt menee jo melkeen poikkeuksetta s-kokoon kaikki. Onneks. :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *