25.10.2013

Korujen säilytys

Viimeinkin sain korusäilytyksestä ja etenkin sen sisältämistä korviksista kuvat tänne blogin puolelle!:) Tätä on toivottu jo kauan sitten, mutta mulla on mennyt luvattoman kauan postauksen toteutukseen;) Kiitos Jonttu tästä ja monista muista postaustoiveista <3 Minusta on aina yhtä kiva saada teiltä ideoita postauksiin, vaikken aina niitä ihan heti ehdikään toteuttaa.

Säilytän koruni ihanassa Muji laatikostossa, jonka ystäväni toi ulkomailta. Rakastan tuota läpinäkyvää laatikostoa. Se on kaunis ja samalla käytännöllinen. Kaikki korut ovat helposti saatavilla ja näkyvillä, jolloin niitä tulee enemmän käytettyäkin. Valitettavasti ihan kaikki koruni eivät kuitenkaan tähän mahdu, joten tämä on niiden kaikkein lemppareimpien korujen säilytyspaikka tällä hetkellä. Tulevaisuudessa pitää ehdottomasti hankkia lisää Mujin laatikostoja.

Laatikoston takana näkyvän Louis Vuitton mainoksesta kehystetyn taulun olen saanut lahjaksi  Bonbureausta <3  Se on niin kaunis. Mainos on vuodelta 1932. Bonbureausta löytyy tällaisia ihania vanhoja kehystettyjä upeuksia paljon. Suosittelen käväisemään mitä suloisimmassa liikkeessä:)

Sitten ne omat suosikkini korviksen joukosta…

Helmet, helmet ja helmet! ;D Tämä oli helppoa. Helmet löytyvät korvista melkein joka päivä. Myös upeat Twistista saamani Efva Attlingin  Bow-korvikset ovat yhdet ihanimmista. Niin suloiset <3 Millaiset korvikset teidän korvista useimmiten löytyvät? Onko siellä muita hillittyjen korvisten ystäviä vai tykkäättekö mielummin räväyttää näyttäville ja isoilla korviksilla?:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Jonttu
    25.10.2013 at 07:58

    Kiitos. :)

    • Reply
      Mona
      25.10.2013 at 09:34

      Hih:) Eetu sano aamulla, et mun olis pitänyt ottaa enemmän lähikuvia, kun näistä ei saanut kuulemma tarpeeksi selvää?:D Mulla on tarkka ja kriittinen tuomaristo:D Eli laita vaan Jonttu säkin palautetta tulemaan, jos tulee jotain lisättävää tms mieleen:) Seuraavaks koitan saada kelloista postauksen ulos:) Pitäis tehdä itselleen joku lista mihin kokoaisin aina kaikki teiltä tulleet inspikset ja vois sieltä sitten ruksailla sitä mukaa niitä ku on toteutellut;)

      • Reply
        Jonttu
        25.10.2013 at 17:32

        Kyllä noista selvän saa, ja ihan kauniita pikku nappikorviksia kyllä, mutta ehkä siinä mielessä olin pettynyt, että onko tuossa kaikki. Omistat varmaan myös hieman näyttävämpiäkin korviksia? Olisin mielelläni ihastellut kuvia niistäkin, siis enemmän glamour-tyylin korviksista. :) Mutta hyvä näinkin.

  • Reply
    Janet
    25.10.2013 at 11:14

    Voi miten ihana lokerikko onkaan!
    Mutta kuule, kuuluuko nuo sormus/korvis lokerikot tuohon Mujin laatikostoon valmiiksi, vai oletko ostanut ne jostain erikseen? Mun on kans saatava tuollaset! Aina korvisten toinen pari hukassa :D
    Ja noi Bow-korvikset, liian ihanat! Tahtoo kans :)

    Ja kiva kuulla, et postaustoiveita saa heittää. Pitääkin pistää heti yksi :) Jaksaisitko tehdä postauksen kaikesta kosmetiikastasi? Kosmetiikkakokoelmasi siis? Voin kertoa, että mulla upposi siihen kyllä turkasesti aikaa, mutta saipahan kaiken järjestettyä uudelleen siististi :)

    Ihanaa viikonloppua ihanainen Monuska ♥

  • Reply
    Mari
    25.10.2013 at 14:34

    Ihana lokerikko! Tiedätkö mitään samantapaista jonka saisi suomesta?

  • Reply
    Hilla
    25.10.2013 at 16:08

    Mainitsit tekstissä, että tykkäät, kun sulle annetaan postaustoiveita. Musta olis mielenkiintoista lukea sulta tällainen postaus:

    http://cloudberryslife.blogspot.fi/2013/10/elamani-aakkoset.html

    Olin muuten ilmoittautunut sinne Halosen iltaan, mutta tuli sitten muita kiireitä ja en päässyt paikalle. Mutta ehkäpä sit sinne kirpparille, josta infosit. :)

    Mukavaa viikonloppua sulle Mona!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *