23.10.2013

Meikit ja purkit järjestykseen

Heissan! Täällä ilmoittautuu yksi hivenen väsynyt tyyppi. Päivä on mennyt töitä tehden ja illalla oli Halosen kantisilta, josta tulossa kuvamateriaalia myöhemmin lisää. Huomenna on tarkoitus aamulla suunnata yliopistolle ja saada muutamia koulujuttuja eteenpäin. Niiden kanssa onkin petraamista ja paljon. Syksy on lähtenyt niin vauhdikkaasti liikkeelle, että opiskeluun panostaminen on taas kärsinyt. Mistähän sitä saisi taidon loistavaan ajanhallintaan??;)

Nyt tulin kuitenkin pikaisesti vinkkaamaan Zalandon aleista ( jotka jatkuu vielä tämän viikon ajan), sillä tämä ihana monissa blogeissakin vilahtanut säilytysboksi löytyy nyt heidän nettikaupasta. Tällaiset läpinäkyvät säilytysesineet ovat niin kauniita ja niissä pysyy meikit sun muut purnukat nätisti järjestyksessä. Nyt tuon ihanuuden sai tosiaan muutaman euron huokeammalla hinnalla ja postitus tietysti ilmaiseksi, niin kuin Zalandolla aina:) Kaikki naisten aletuotteet löytyy täältä ja kotituotteet täältä!:) (Adlinks)

Nyt teen kera viltin alle ja ajoissa nukkumaan! Palataan huomenna!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *