24.10.2013

Kantisillan fiiliksiä

* Yhteistyössä Halonen *

Keskiviikkona vietettiin Halosella kantisiltaa. Olin mukana fiilistelemässä ja edeltävänä päivänä kävin pukemassa myös kaksi mallinukkea. Nukeille valitsin juhlavat asut, jotka itse olisin voinut pukea esimerkiksi pikkujouluihin. Toiselle laitoin vähän rockimman asun upeiden nahkahousujen kera ja toiselle pikkumustan, jossa oli kaunis pitsinen yläosa.

Kantisilta alkoi viideltä ja iso liike täyttyikin heti ihmisistä. Höpötystä ja vilinää riitti. Ruokatarjoilut saivat monelta kiitosta ja shoppailujen teko oli erityisen mielekästä, koska illan aikana kaikista normaalihintaisista tuotteista sai -20% alennuksen.

Napostelujen lomassa kiertelin kauppaa ja valikoimaa läpi. Itse ihastuin erityisesti Halosen takkipuoleen. Valikoimaa oli todella paljon! Oma ehdoton suosikkini oli mitä suloisin vaaleanpunainen Bellandi merkkinen villakangastakki. Hintaa takilla oli 189,90€.

Eetun kanssa kiersin myös miesten puolen ja erityisesti plussaa sai kenkä- ja takkiosasto. Kenkiä oli niin miesten kuin naistenkin puolella hurjan paljon.

Miesten takeissa oli lähes runsauden pulaa ja olisin voinut kelpuuttaa Eetun kaappiin ainakin seuraavat yksilöt.

Yllä oleva ihana toppatakki on ihan must have talveksi! Kohta kylmemmät ilmat taas saapuvat ja tällainen takki pitää löytyä niin naisten kuin miestenkin kaapista.

Myös tämä raitainen  vähän Missoni henkinen huivi oli ihana.

Villakangastakki siistimpiin tilaisuuksiin ja ajaton konjakinruskea nahkatakki, joka menee vuodesta toiseen keväällä ja syksyllä. Tuollainen nahkis vain paranee käytössä.

Naisten kenkäosastolla bongasin upeita korkoja ja söpöjä ballerinoja. Clarksin nilkkurit saivat myös huokailuja aikaiseksi. Yhdet valikoituikin mallinuken jalkaan.

Illan juontajana oli upea Satu Tuomisto. Hänellä oli päällään todella tyylikäs musta tunikamekko ja jaloissa särmikkäät bikerbootsit.

Illalla järjestettiin vielä muotinäytös, jossa esiteltiin syksyn ja talven trendit ja uutudet. Ihania malleja oli mukana näytöksessä ja olikin ilo katsella hymyileviä persoonia esittelemässä vaatteita!:) Muotinäytös oli järjestetty niin, että mallit kulkivat käytäviä pitkin jolloin mahdollisimman moni pääsi heidän asujaan ihastelemaan. Oli kiva päästä pukemaan pitkästä aikaa nukkeja mielensä mukaan ja muotinäytös oli mitä mukavin piristys näin keskellä arkea!:)

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Jonttu
  24.10.2013 at 09:21

  Tuokin harmaasekoitteinen takki näyttää oikein kivalta sinulla.
  Harmi, kun tekstissä mainitsemasi juontajan kengät eivät kuvassa näy…

 • Reply
  Milla
  24.10.2013 at 17:44

  KÄÄK toi pinkki takki on TÄYDELLINEN !!! ja se sopii sulle NIIIN hyvin!!! sano että hait sen omaksesi ;) kävin kattomassa meidän halosen mutta ei tuota löytynyt :/ sulle toi kyllä käy nii hyvin <3

  • Reply
   Mona
   24.10.2013 at 18:07

   No eikö!!:) Se on ihana, mutta sinne se jäi, nyyyyyyyh! Koitan olla (taas) shoppailun kanssa maltillinen, kun reissukin on ihan jo kohta. Matkoilla tulee kuitenkin aina törsättyä niin nyt pitää koittaa pysyä aisoissa :D
   Hmm.. jos tahtoisit juuri tuota testailla, niin voiskohan kysellä jos ne vaikka vois tilailla täältä Turusta sinne noita testattavaksi..? :) Tai sitten vaan yks hyvä syy lisää taas tulla Turkuun ;)

 • Reply
  Valpuri
  24.10.2013 at 19:31

  Kas, ettei törmätty Halosella – kävin siellä kantisiltaa edeltävänä päivänä kun ilmeisesti olit pukemassa noita mollamaijoja. Naureskelin taas itsekseni suomalaista palvelua haahuiltuani puolisen tuntia liikkeessä ilman, että kukaan otti mitään kontaktia. Tavallaan ihan kiva olla rauhassa, tavallaan mulla oli kolmisen juttua joita etsin enkä omin avuin löytänyt. Löydä sä mulle jooko pitkähihainen villamekko (ei keinokuitua), konjakinruskeat nilkkurit pienellä korolla ja joku tsäpäkkä iltamenohame. Kiitti! :)

  • Reply
   Mona
   24.10.2013 at 20:07

   Hih, ihana Valpuri <3 <3 :D Mä koitan etsiä!! :) Huomiseen murmeli <3

 • Reply
  Jenni
  25.10.2013 at 10:23

  Heippa :)
  Kiva kun edes joku bloggaaja on löytänyt myös jonku muun vaateliikkeen kuin hm, gina, nelly… :D itsekin tässä viime kuukausina yllättynyt positiivisesti juuri halosen valikoimasta. Kenkäpuoli.. ja naisten takit… valikoimaa todella riittää! Päinvastoin kuin eräs toinen kommentoi;–itse olen aina saanut halosella oikein hyvää asiakaspalvelua. Varsinkin siinä naisten takki- osastolla, eihän siitä takkivalikoimasta yksin edes selviäisi :D siinä usein samat kaksi myyjää; toinen selvästi tietää kaikista takeista kaiken ja toinen pääsi yllättämään mut täysin: näytti ensin lähinnä prinsessalta… mutta oli niin mukava ja asiansa osaava että lähdin haloselta kahden!!! takin kanssa :D …ja nyt tän postauksen jälkeen taidan suunnistaa etsimään noita mainitsemiasi nahkahousuja. Tosi kivannköiset vaatteet olet molemmille nukeille löytänyt. Ehkä halonen ei enää olekaan vain mummojen vaateliike.

  • Reply
   Mona
   25.10.2013 at 10:32

   Mahtavaa kuulla että sait hyvää asiakaspalvelua!!:) Hei noi nahkikset oli ihanat ja niillä ei ollut ihan kauhea hintakaan, joten kannattaa todellakin käydä testaamassa!:) Merkkiä en nyt valitettavasti muista, mutta kannattaa kysyä myyjältä niin varmasti löytyvät:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *