23.10.2013

Kaunista ja modernia

Kuvat lainattu, Less Is More http://www.lessismore.fi

Olettehan jo törmänneet upeaan Less Is More sivustoon? Turkulainen yritys, joka remontoi todella upeasti ja laadukkaasti asuntoja moderniin makuun. Voisin katsella heidän upeita kuviaan loputtomiin. Niistä saa hurjasti inspiraatiota omaankin kotiin. Tosin myönnän, että myös muuttamiseen tulee lisää intoa!:D Asuntojen katselu on yksi lemppari puuhistani;) Haluaisin kodin, joka on täysin valmis ilman mitään puutteita. Olemme asuneet kohta jo neljä vuotta nykyisessä asunnossa ja esimerkiksi vessamme on edelleen yhtä kammottava mitä se oli meidän tänne muuttaessa. Tuolloin oli jo puhetta, että putkiremontti tulisi viiden vuoden sisällä, mutta sitä ei ole vielä edes aloitettu suunnittelemaan. Sininen vessa on ja pysyy siis. Myös ne moneen kertaan mainitsemani lattialistat puuttuvat edelleen..:D Saamaton mikä saamaton;) Haaveilen myös olohuoneen ja keittiön välisen seinän kaatamisesta. Seinä on tietenkin kantava, joten homma ei ole ihan niin yksinkertainen. Tykkään ihan hurjasti nykyisestä kodista, mutta kaipaan viimeisteltyä ja valmista ilmetta. Pienet keskeneräisyydet tekee fiiliksestä levottoman. Seuraavaksi pitäisikin siis pohtia kumpi olisi järkevämpää – remontti nykyiseen vai kokonaan muutto.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Petra
  23.10.2013 at 17:35

  Asutteko siis omistuskämpässä? :)

  • Reply
   Mona
   24.10.2013 at 18:04

   Joo asutaan:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.