8.10.2013

Costumen muotikysely!

Meitä shoppailun ja muodin rakastajia taitaa olla melkoinen määrä täällä!:) Costume laittaa käyntiin nyt suuren muotikyselyn, jossa selvitetään mistä lukijat tykkäävät. Mistä laukuista tai kengistä me haaveillaan! :) Käyttehän vastailemassa Costumeen kyselyyn. Jaossa on aika huikea palkinto vastaajien kesken!! Arvaatteko minkä minä rustasin kohtaan, jossa kysyttiin mikä tuote olisi haaveissani ostaa, jos raha ei olisi esteenä?;) Ei taida olla kovin vaikeaa arvata:D Kyselyyn pääsee täältä.

 

 Suuri muotikysely 2014

Costume selvittää lukijoidensa shoppailutapoja ja inspiraationlähteitä. Kerro meille, mikä on lempikauppasi? Kenen kanssa shoppailet? Mitä ostaisit, jos rahaa olisi loputtomasti?

Paljastamme tulokset joulu-tammikuun numerossa.

Vastaamalla Suureen muotikyselyyn voit voittaa Tommy Hilifgerin Holiday Mixer –juhlakokoelman tuotteita 1 000 eurolla!

Arvomme kaikkien osallistujien kesken yhden Tommy Hilfgerin 1 000 euron lahjakortin, jolla saa valita vapaasti tuotteita Holiday Mixer –juhlamallistosta Tommy Hilfigerin Helsingin lippulaivamyymälässä tai tommy.comissa. Mallisto tulee myyntiin 1.11.

Vastausaika päättyy keskiviikkona 23.10.2013.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Milla
    8.10.2013 at 18:17

    Vastattu ;) hei mulla on kyssäri tosta sulle räätälöidystä tilauksesta kun haluaisin sen tilata! Eli kun noi lehdet on tulleet, niin pitääkö mun itse heille soittaa ja sanoa etten halua enää tilata costumea kun nuo lehdet ovat tuleet? Tai sitten jos haluankin jatkaa tilausta, saanko jollain tavalla infoa siitä että paljon mun pitää maksaa jatkossa, yms? En ihan ymmärtänyt tätä kun tossa luki että kun hyväksyy sen niin jatkossa maksaa costumesta aina sen tarjous maksun.. Selitä tyhmälle pliis! :DD

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 18:30

      Hih, et oo Milla tyhmä! :D Etkä ainoa ketä tuota on kysynyt. ELi se menee niin, että tilaus jatkuu sen hetkisellä kestotilaushinnalla ja siitä ei tarvii erikseen ilmoittaa vaan lehti jatkaa tulemista ja silloin saa uuden laskun seuraavasta jaksosta. Eka lasku tulee kolmesta lehdestä ja, jos haluaa peruuttaa, ettei lehtiä tule sen enempää niin sen voi tehdä myös ihan spostilla. Eli lähetät vaan viestin, että haluat tilauksen päättymään määräaikaan. Muista vaan ilmoittaa vähintään kuukausi ennen kuin se viimeinen kolmas lehti tulee, jolloin ne seuraavat lehdet ei lähde automaattisesti tulemaan. Jos peruutuksen tekee myöhemmin niin silloin niistä tulleista lehdistä (sen kolmen lehden jälkeen) laskutetaan niiden normaali myyntihinta. Äh, toivottavasti selitin yhtään niin, että sai jotain selvää :D Jos en niin kysy lisää vaan!!:)
      Ja kiitos Milla, kiva että vastailit meidän Costumen kyselyyn <3 :)

      • Reply
        Milla
        8.10.2013 at 20:29

        Okei eli siis saanko noiden 4 lehden jälkeen aina 4 lehteä 19,90? Eli joka kerta kun 4 lehteä on tullut, maksan uudelleen seuraavasta neljästä lehdestä 19,90€? Tuleeko tuo halvemmaksi kuin tilata suoraan kesto tilaus? Eli siis onko tuo yliviivattu 26,40€ vuoden tilaus maksu jaettuna kolmella? :) eli vuosi/12 lehteä olisi 79,29€? sori nää kaikki kysymykset!!!!!! :D

        • Reply
          Mona
          8.10.2013 at 21:12

          Ei haittaa kyssärit!:) Eli se blogin lukijoiden tarjous löytyy täältä: https://soihtu.eu/tilaus/bonnier/1397/223
          Tuossa on siis 3 lehteä hintaan 14,90€. Se on hiukan eri siis mitä noissa blogin sivupannereissa yms näkyy. Tuo yliviivattu summa on normaalin kestotilauksen hinta. Noiden kolmen lehden jälkeen tulee uusi lasku sen hetkisellä kampanjahinnalla, eli ei tuolla samalla hinnalla millä saa tämän erillisen tarjouksen. Mutta kestotilauksen voi siis perua niin, ettei tilaus jatku kestotilauksena. Sen voi tehdä ihan vain tähän spostiin. asiakaspalvelu@bonnier.fi. Silloin sopimus päättyy noiden numeroiden jälkeen. Kestotilaus tulee kuitenkin siis aina halvemmaksi, kuin irtonumeroiden osto:) Hih, nää lehtisysteemit on kyllä ihmeen monimutkaiset, vaikka oikeesti onkin ihan yksinkertaisia!! :D Et siis varmasti ole ainut joka näitä ihmettelee :) Tuossa lieneisikin hyvä kehitysehdotuksen ja uudistuksen paikka:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *