9.10.2013

My Boyfriend’s Tartan Shirt

Skottiruuti vilitsee taas blogikansan ja katukuvan! Sitä näkyy ihan oikenaan joka paikassa. Itse en ole vielä sen enempää lämmennyt ruuduille, mutta halusin kuitenkin kokeilla jotain hillittyä asussu. Itse en omista mitään ruudullista Mulberryn luottohuivini lisäksi, mutta hoksasin kihlattuni tartan paidan! Hih, kiiluvin silmin kähvelsin sen rakkaani vaatekaapista ja röyhkeästi otin omaan käyttööni. Kultani tartan on hillityn vihreä, jolloin sillä oli turvallinen aloittaa tämä muotivillitys. Punainen skottiruutu on vielä toistaiseksi itselleni hieman liikaa. Ehkäpä parin viikon päästä olen jo siihenkin hurahtanut.. Tässä siis oma varovainen askeleeni kohti tartania;)

 

Tumman puhuvaan asuun lisäsin väriä maalaamalla huulet punaisiksi. Diorin 752 rouge favori on yksi huulipunien suosikkini ja voin lämmöllä suositella sitä kaikille, jotka etsivät täydellistä punaista huulipunaa. Se pysyy huulilla pitkään ja kuluu kuitenkin kauniisti ja tasaisesti pois.

Mitä mieltä olette muuten silmälaseista? Minusta tuntuu, että näissä kuvissa on ihan joku muu, kuin minä! :D Käytän silmälaseja oikeastaan vain töitä tehdessä ja lukiessa, mutta välillä innostun niitä pitämään muutenkin. Lähinnä silloin, kun olen tarpeeksi väsynyt ja ne on pienestä pakosta laitettava;)

Jalassa on jälleen rakkaushousut Liu Jo:t (adlink).  Moni on niistä nyt enemmän kysellyt ja voin todella lämpimästi suositella näitä. Kerroin aikaisemmin, että itselläni kävi huono tuuri juuri näiden yksilöiden kanssa, sillä nuo polvien koristesaumat lähti pienestä kohtaa purkaantumaan. Vein ne ompelijalle vahvistettavaksi, jonka jälkeen ne olivat taas aivan täydelliset! Täytyy kyllä tähän todeta, että ei ole kuin kiittämistä Fashionstoren asiakaspalvelua tässäkin suhteessa. Itse sain nämä yhteistyön kautta, mutta heiltä kertoivat, että vastaavissa tapauksissa (aikaisemmin ei ollut tullut vastaan, mutta jos tulisi) farkut korvataan. Olen jo pitkään tehnyt yhteistyötä Fashionstoren kanssa ja minulla ei kyllä ole mitään huonoa sanottavaa heistä. Toimitukset ovat todella nopeat, tuotteet laadukkaita, henkilökunta toisessa päässä super ihanaa <3 ja nyt tiedän myös sanoa, että reklamaatioiden hoito toimii!:) Tällaisten yritysten kanssa on ilo tehdä yhteistyötä. Suosittelen muuten myös liittymään heidän jäseneksi (adlink), koska silloin saa jatkuvan edun kaikista tilauksista ja ilmoituksen aina kamppiksista!:) Liu Jo:n farkutkin ovat sen verran arvokkaat, että tuo jäsenyyden kautta saatu ale systeemi on jo kannattava. Itse liittyminen ei maksa mitään, joten siksikin se kannattaa ehdottomasti tehdä ennen ostoksien tekoa, jolloin saa heti tuon alen käyttöön.

Minusta tuntuu välillä oikeasti, että olen jo kasvanut kiinni näihin housuihin :D Mustat istuvat housut imartelevat vartaloa täydellisesti. Ne sopivat niin avokkaiden kuin saapikkaidenkin kanssa. Varsinkin tällaiset ohuet housut, jotka ovat nilkkaan asti kireät näyttävät super hyviltä pitkien saappaiden kanssa, kun polviin ei jää inhottavia ryppyjä. Ehdottomasti vaatekaapin kulmakiviä hyvät mustat farkut!:) Siitä tulikin mieleeni, että vaatekaapin kulmakivet- sarja on vielä kesken ja useampi postaus sen tiimoilta tulossa myöhemmin. Syksy on ollut aivan järjettömän kiireistä aikaa ja huomaan, että tekemättömiä töitä on kasaantunut ihan hurjasti. Toivottavasti teidän kärsivällisyys kestää myös postaustoiveissa. Olen kyllä pistänyt kaikki korvan taakse ja toteuttelen niitä vielä varmasti!!:) Muun muassa postausta lemppari korviksista tulossa, kunhan ehdin niitä kuvailla!:)

Kengät: Zara (vastaavat täällä)

Housut: Liu Jo* täällä

Paita: Esprit (vastaava täällä)

Takki: Nly Trend* täällä, huom nyt alessa!!
( Nellyllä takkikamppis 11.10 kello 11.00 asti, jossa takit -15% !! :) )

Laukku: Palmroth

Kello: Michael Kors

Rannekorut: H&M

(giveaway* / adlinks)

Mitä mieltä te olette tartanista? Näkyykö sitä jo liikaa vai onko se ehdoton must have?:) Voisin tehdä Pinterestin kuvista pienen tartan inspiraatiokollaasin, siellä nimittäin on kasoittain upeita tyylittäriä, jotka ovat yhdistäneet tartania mitä upeimmin kokonaisuuksin. Ihan naapurista löytyy myös meidän upea Hanna, joka saa kaiken näyttämään päällänsä hyvältä. Hän on ottanut tartanin haltuunsa jo aivan täysin ja inspiroi monia upeilla asuillaan!!:) <3

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Janet
    9.10.2013 at 09:55

    Voi UPEUS! ♥ Tosi kiva asukokonaisuus! Mä itse olen ollut rakastunut ruutuun ja tartaaniin jo, öö, ainakin kolme vuotta. Olinko muodin edelläkävijä? ;D
    Mä mietinkin, että mitä erikoista sussa on näissä kuvissa, kunnes mainitsit lasit :P Sopivat sulle kyllä todella upeasti ja ihanan malliset ovat :)

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:54

      Kiitos Janet <3 :) Todellakin sä oot muodin edelläkävijä:D <3
      Hih, kiva kuulla, että lasit ovat ihan ok. Itse oon välillä aika kriittinen niiden suhteen :D

  • Reply
    Anni
    9.10.2013 at 11:28

    Aina niin ihana ja tyylikäs Mona! Paita ja lasit sopii kuin nakutettu, puna ja korkkarit kruunaa kokonaisuuden tuomalla vielä aimo annoksen naisellisuutta. Todella upea! :)

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:55

      Voi kiitos paljon Anni <3 :)

  • Reply
    Jonttu
    9.10.2013 at 11:37

    Ihanaa, että korvispostaus on tulossa – tuskin maltan odottaa. :)

    Ja noista farkuista ja kenkistä voin edelleenkin vain todeta, että näyttää mykistävän hyvältä.

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:55

      Joo koitan ehdottomasti saada kuvattua korviksia tänne!! Ja kiitos ihana Jonttu:) Mä tykkään myös ihan hurjasti niistä, luottotuotteita!! :)

  • Reply
    Hanna
    9.10.2013 at 13:56

    tosi ihana asu, harmi etten itse hallitse ruutupaitoja !

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:56

      Kiitos Hanna <3 :) Miten olisi ruutuhuivi?? :) Sellaisella voisi olla hyvä aloittaa ruutukuvion käyttö:)

  • Reply
    -H
    9.10.2013 at 14:16

    Hyvältä näyttää, vaikken itsekään ole (ainakaan vielä) lämmennyt tartan -kuosille. Pitäisit vaan useammin silmälaseja kuvissakin, tuo kivasti särmää kasvoille ja sopii sulle hyvin :)

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:56

      Kiitos <3 :) Hih, nää lasit tosiaan on useimmiten vaan töitä tehdessä… Mut ehkäpä pitäs välillä pitää muutenkin. Kiva kuulla, et ne on ihan ok;)

  • Reply
    Annika
    9.10.2013 at 14:17

    Arvonta suosittelu jos pidät 2 “desing” valaisimesta:)
    http://jtrakennusaputalonmiespalvelut.blogspot.fi

  • Reply
    Milla
    9.10.2013 at 14:54

    Vau mitä kuvia!!!! En tiedä mistä johtuu, mutta nää kuvat on kyllä lemppareimmat kuvat susta! :D olisiko se nuo lasit yhistettynä tollaseen rockimpaan lookkiin, mutta kuitenkin naisellisuutta tuo korkkarit. En tiedä syytä mutta nää kuvat iski ja lujaa! :DDD

    • Reply
      Mona
      12.10.2013 at 19:58

      Voi kiitos Milla <3 Super kiva kuulla!! :) Tai sitten se johtuu siitä, että Eetu on vaan niin himputin hyvä ottamaan nykyään kuvia ;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *