8.10.2013

Sneak Peek kuvauksista

Huomenta! Keräsin muutaman sneak peek kuvan eilisistä Costumen kuvauksista. Hauskaa oli ja Tim on hurjan taitava! Sainkin kuvausten lomassa vähän ongittua vaivihkaa häneltä vinkkejä kuvaamiseen. Erityisesti liikkuvan kohteen kuvaukseen kaipaisin enemmän ohjeistusta ja tällä herralla riittää taitoja. Näin vilaukselta muutamia kuvia, joita hän oli ottanut lapsista. Aivan mielettömiä! Ei muuten ole ihan helpoimmasta päästä pienten kuvaaminen. Tim kuvaa myöskin Canonin Mark II:lla, joten kameran ollessa tuttu pääsin minäkin ottamaan itse kuvaajasta kuvia!;) Käykäähän kurkkaamassa Timin päivän asu täältä.

Johanna nappasi kuvauksissa muutaman kuvan ja näistä paljastuukin hieman tulevaa. Koko jutun pääsee lukemaan 20.11 ilmestyvästä Costumesta!:) Iiiiiik mua ihan jännittää!! Huomasitteko muuten, että uusimmassakin Costumessa on pikkuinen poiminta minulta? Tulen jatkossakin tekemään jokaiseen numeroon pienen muotiuutisen blogimaailmasta! Huisin hauskaa, koska minähän rakastan blogeja ja seurailen niitä haukkana, joten todella mielenkiintoista ottaa mukaan nyt blogien lukemiseen pientä journalistista ajatusta!:)  Mutta tämä eilen kuvattu juttu tulee olemaan niin iso, että pyörryn varmaan, kun nään oman pärstän lehdessä:D

Seuraavaksi taas töiden kimppuun! Ihanaa tiistaita sinne ruudun toiselle puolelle <3

Pst!! Täältä pääsee tilaamaan Costumen suoraan kotiin Mona’s Daily Style blogin lukijoille räätälöidyn tarjouksen kera <3 :) Huom, saan komission linkin kautta tehdyistä tilauksista!

You Might Also Like

19 Comments

  • Reply
    Krista
    8.10.2013 at 09:01

    Moikka Mona! Oon aloittamassa gluteenitonta ja maidotonta ruokavaliota ja suurta pään vaivaa mulle tuottaa erityisesti aamiainen ja välipalat. Sähän oot ollut tai olet edelleen gluteenittomalla ja maidottomalla ruokavaliolla, joten mitä sä syöt aamiaiseksi ja välipaloiksi? Kiitos jos jaksat vastata kysymyksiini :)

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 09:16

      Heippa ihana Krista!:)
      Mahtavaa, hyvä päätös:) Aamupalalla on pirtelö aivan loistava! Muista koostaa se niin, että se sisältää aina sekä proteiineja ja hyviä rasvoja. Niiden ympärille sitten kokoat muuta. Protskuna erilaisia jauheita (herne, hamppu, riisi) tai kananmunaa raakana, hyviä rasvoja avokadosta, pähkinöistä ja öljyistä esim pellavasiemenöljy on loistava!! :) Niiden lisäksi sitten jotain hedelmää, marjoja yms :)
      Viljatonta leipää kannattaa myös tehdä se on ihanaa!!:)

      • Reply
        Krista
        8.10.2013 at 09:55

        Kiitos vastauksesta :) Täytyypä kokeilla noita sun antamia vinkkejä aamupalapirtelöön. Itse oon tottunut käyttään siihen sen maitorahkan, mutta koska se on kielletty, niin täyty keksiä jotain muuta tilalle. Sulla tais jossain ollakin ohje viljattomaan leipään? Täytyy laittaa testiin heti tällä viikolla :)

  • Reply
    Anni
    8.10.2013 at 09:40

    Upea Mona!
    Kauniita juttuja, mahtavaa että rohkeasti tartut haasteisiin ja nautit niistä!
    Kiitos iloisesta esimerkistä!
    Mukavia syksyn päiviä!

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 20:07

      Voi kiitos ihana Anni <3 :) Ihania syyspäiviä myös sulle:)

  • Reply
    Milla
    8.10.2013 at 11:54

    Ihanaa!!!! Mä oonkin toivonut että costume laittaa sut heidän sivuilleen!! ;) oot niin upea ja kuvat tulee varmasti olemaan aivan mielettömän kauniita! Voii en malta odottaa :D costume on muutenkin mun ihan lemppari suomalaisista lehdistä joten niin kivaa että mun lempi bloggaaja (aka. sä) olet heidän bloggaaja :) tuletko jatkossa tekemään jotain palstoja, yms? MyCosmon vilma tekee fitspiration palstaa cosmoon ja mulle tuli heti mieleen että sähän oisit ihan täydellinen tekemään jotain ton tyylistä juttua :) varsinkin kun sun ravinto vinkit on aivan kultaa <3

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 20:10

      Milla kiiiiitos <3 Sä oot mieletön aurinko täällä ja jaat hyvää mieltä sun kommenteilla. Ihanasti kirjoitettu, sait mulle ihan hurjan ison hymyn täällä päässä:') Palstoista ei olla sovittu, mutta saapi nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan! :) Hei tuo Vilman onkin super kiva! Oon vasta mycosmon kautta tutustunut ja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta upeine kuvineen!:)
      Halauksia Milla <3

  • Reply
    -H
    8.10.2013 at 15:25

    Lupaavalta näyttää… en malta odottaa marraskuun lopussa ilmestyvää Costumea, oon varma, että juttu sinusta on upea :)

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 20:11

      Hihihi, kiitos ihanainen <3 :)

  • Reply
    mami
    8.10.2013 at 16:40

    Mama jänskää täällä ihan yhtä paljon, pitää varmaan mummuillekin käydä ostamassa tuo lehti sitten <3

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 20:12

      Hih, ihana kun ootte tukemassa koko ajan kaikessa mitä sitten tekeekään <3 Saan olla super onnellinen ihanasta perheestä<3:')

  • Reply
    Mikko
    8.10.2013 at 18:17

    Mahtavaa! Ja näytät niin tyylikkäältä ja kauniilta :)

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 20:12

      Voi kiitos ihana Mikko!!! :) <3

  • Reply
    Elizabeth Rinne
    8.10.2013 at 18:38

    Tervehdys Mona! :-) Moon laiskan puoleinen kommentoija, mutta täällä elellään aina hengessä mukana. On ihan mieletöntä, että mihin oot päässy upealla blogillasi! Juuri oiva, inspiroivan energinen lisä Costumen huippujengiin! Oon susta todella ylypiä, ja onnellinen puolestasi! :-)

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 20:14

      Oi Elizabeth. Mun piti lukee sun kommentti Eetullekin. Ihana olet ja teit niin iloiseksi kommentillasi. Kertoo kuule susta paljon enemmän kuin musta sun sanat, kun sanot toisesta noin kauniisti:’) Kiitos hurjasti kannustuksesta. Ihan mieletöntä kirjoittaa tätä blogia, kun taustalla on noin upeita naisia, jotka tukevat ja kannustavat ystävällisyydellä<3:)

      • Reply
        Elizabeth Rinne
        9.10.2013 at 19:07

        Positiivinen energia on sellainen, että se lähtee vyörymään dominomaisella efektillään kun joko antaa/vastaanottaa aitoja, kauniita sanoja. Joten miksi en laittaisi sitä kiertämään antamalla ansaittuja kehuja niin tuikituntemattomille kuin niille läheisillekin? Tässä pätee vähän karman laki; positiivisuus tulee positiivisen luokse :-) Ja säähän tässä itse upeus olet, joka ansaitsee kaiken tuen ja kannustuksen! ♡ :-)

        (Varoitus: tämä voi nyt vähän livetä ohi aiheen, vaikka hieman siihen liittyykin :-D) Toukokuussa, kun Costume lanseerasi kehuhaasteensa niin lähdin ilomielin mukaan evankelioimaan aiheesta, joka on itsellenikin kovin tärkeä ja olennainen osa arkipäivää eli siitä, miten -Robert Ingersollin viisauksia lainatakseni- “We rise by lifting others.” Evankelioimiseni löyrät täältä, lukaise ihmeessä jos kiinnostaa ja on aikaa: http://www.elizabethrinne.com/2013/05/146-we-rise-by-lifting-others.html#.UlVE4hCbFX8 (ja mahdollisesti jätä jälkesi, jos ennätät visiitille!) :-)

        Tuntuu jotenkin uskomattoman väärältä, että miten moni -ennen kaikkea täällä webilisaatiossa (ja valitettavan monet myös sivilisaatiossakin) laittavat mieluummin negatiivista energiaa kiertämään kuin mitä positiiivista. Ei osata sanoa kauniita, aitoja, asioita toiselle vaan poimitaan mieluummin niitä negatiivisuuksia. Tuntuu, että ihmisillä ei enää ole edes käytöstapoja koska omasta mielipiteestäni sivistynyt ja ystävällinen ihminen sanoo joko hyvää/aidosti rakentavaa tai jos ei ole sanottavana kumpaakaan, niin jättää sitten ne turhat negatiivisuudet sanomatta.
        Lisäksi se, että tuntuu kuin olisi jotenkin aidompaa olla onneton kuin onnellinen -tai siis, jos esimerkiksi jostakin välittyy onnellinen ja positiivinen kuva, niin aletaan spekuloimaan ettei sellaisia ole olemassakaan ja että “varmasti peittelee jotain”. Eihän kenenkään elämä 24/7 ruusuilla tanssimista ole, mutta ihmisten pitäisi oppia se, että onnellisuus ja sitä kautta positiivisuus ovat ennen kaikkea asenteita ja mielentiloja -ja ne ovat mahdollisia ihan jokaisella kunhan jaksaa tehdä töitä itsensä ja mielensä kanssa. Elämä kun on meillä kaikilla aivan liian lyhyt negatiivisuudelle.

        Äh, en nyt saa sanotuksi mietteitäni ja oon muutenkin superhuono selittämään asioita, mutta toivottavasti ymmärsit edes osan jutusteluistani :-D
        Ps. Moon pahoillani tästä paasauksestani, jossa ei varmasti ainakaan sinulle ole mittään uutta koska sä olet itse upeus ja posiitivisuus, mutta ehkä jollekin toiselle joka eksyy tänne kommenttiboksin puolelle? Jotenkin vaan tämä elämästä paasaaminen on mulla pinnalla just nyt, sillä ei ole kauaakaan siitä, kun luulin kuolevani, ja kohta koittava kontrolli vetää taas samat vanhat pelot esiin… Siitäkin olen blogissani jo paasannut: http://www.elizabethrinne.com/2013/09/156-its-wonderful-life.html

        Pps. Anteeksi romaanista, jotenkin on just nyt vain tälläinen mielentila itsellä ja koska olen miettinyt näitä asioita viime aikoina enemmän kuin normaalisti, niin tottahan toki se kommentissakin välittyy kun kerrankin tuli “sopiva tilaisuus” paasata elämästä :-D

  • Reply
    Salla
    8.10.2013 at 21:03

    Mun on pakko nyt kommentoida! Olen seurannut sun blogia melkein alkuajoista lähtien, ja olet ehkä paras bloggaaja, jonka tiedän! Sinusta huokuu ilo ja energisyys, ja olet terve roolimalli mahdollisille nuoremmille lukijoille. Tykkään tyylistäsikin, kaikki kohdallaan :D Keep going!

    • Reply
      Mona
      8.10.2013 at 21:12

      Voi kiitos Salla, olipas ystävällisesti sanottu <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *