6.10.2013

Paita paidan alla

Otimme tänään asukuvat ihanien syksyisten lehtien lomassa ja postauksen lopussa taas pitkästä aikaa asuvideokin;) Sain Eetun eilen vihdoinkin reissusta takaisin ja pääsin heti käyttämään häntä hyväksi asun kuvaamisessa! Kylläpäs oli taas rankkaa keitellä monta aamua yksinään kahvia..;) Ihanaa, kun oma kulta on taas kotona <3 Olen kyllä sellainen riippa, että myönnän kaipaavani melkoisesti huomiota ja toisen läsnäoloa. Neljä päivää ilman Eetua tuntuu ikuisuudelta! :D No onneksi muru on nyt kotona ja sainpa sunnuntain kunniaksi über hyvän lounaankin. Mua hemmotellaan taas!:)

Rakastan syksyssä ja talvessa kerrospukeutumista. On ihana laittaa paita paidan alle ja vielä päällekin jotain lämmintä. Erilaisia yhdistelmiä saa tehtyä vaikka miten ja paljon kerroksia lisäämällä. Toki less is more, mutta kyllä kerrospukeutuminenkin voi olla hyvin simppeliä.

Kesällä ostamani farkkupaita on ollut vähemmällä käytöllä viimeviikkoina ja mietein miten voisin yhdistää sitä syksyisempiin asuihin. Lisäsin sen päälle yhden suosikkineuleeni ja vola, kokonaisuus oli sopivan lämmin ja mukava viileään syyspäivään. Päälle vielä nahkatakki ja kokonaisuus on passeli kaupungille lähtiessä.

Pieneksi yksityiskohdaksi lisäsin Zarasta hankkimani sinisen statement kaulakorun. Se sopii täydellisesti vaalean farkkupaidan kaveriksi ja ne keskenään korostavat toistensa kivaa väriä. Huuliin vielä pinkkiä niin väriloisto on taattu yksinkertaisessakin asussa:)

Aurinko paistoi niin, että jokaisessa kuvassa taidan harottaa silmiä siihen malliin, että näytän joko pyörtyväni tai olevani promillen huppelissa. Ihan selvinpäin kuitenkin mentiin ja pyörtymisiltäkin vältyttiin;) Ihanaa, kun aurinko paistaa ja on niin kaunista! Tämä syksy on jotain niin ihanaa aikaa. Viilenevät ilmat eivät todellakaan haittaa yhtään, kun on näin upeaa.

Jalassa olevat Liu Jo:n mustat biker farkut ovat muodostuneet aivan parhaimmiksi. Nämä istuvat mustat housut sopivat oikeasti melkein minkä kanssa vain ja ovat mega mukavat jalassa. En vaan voi ylistää näitä tarpeeksi. Luulen, että näitä pitää hankkia kaappiin varmuuden vuoksi jossain vaiheessa toiset. Vievät ihan 6-0 voiton aikaisemmin hehkuttamistani Dr. Denimeistäkin.

Otin ensimmäistä kertaa tänä syksynä myös käyttöön nyt Zaran viime talvena ostamani kiilakorkosaapikkaat. Rakastan näitä! Malli on aivan täydellinen ja kävely näillä on helppoa korkeasta korosta huolimatta. Vieläkin jaksan ihmetellä miten satuin olemaan niin hyvällä tuurilla matkassa helmikuussa. Löysin talvilomaltamme näiden lisäksi muutamat muutkin kengät ja aivan pilkkahintaan. Nämä olivat about 70% alessa ja ovat vielä nahkaiset!! Normaali hinta oli hiukan vajaa 200€ ja minä maksoin näistä 30€… Uskomatonta:D Normaalisti olen vielä todella huono tarjoushaukka, mutta tuolla reissulla onnistuin paremmin kuin hyvin:)

Kengät: Zara (vastaavat täällä)

Housut: Liu Jo* täällä

Farkkupaita: Zara (vastaava täällä)

Neule: Polo Ralph Lauren (vastaava täällä)

Takki: Nly Trend* täällä

Laukku: Mulberry

Kello: Guess* täällä

(adlinks / *giveaway )

Mitä mieltä olette asusta ja kerrospukeutumisesta?:) Entä onko ruudun toisella puolella muita, jotka rakastavat syksyssä juuri tätä aikaa?

[youtube width=”700″ height=”450″]http://www.youtube.com/watch?v=NypoLSlwKmY[/youtube]

 

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

 

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Rosita
  6.10.2013 at 20:16

  Tosi kiva asu, sopii hyvin syksyyn!! :)

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:50

   Kiitos Rosita <3 :)

 • Reply
  Än
  6.10.2013 at 21:24

  Kaunis asu. Kerrospukeutuminen on kyllä parasta syksyssä! :) Voinko uskoa korviani (tai oikeastaan silmiäni)? Sanoitko, että Liu Jo:t vievät voiton Dr.Denimeistä? Ja minä kun luulin, ettei Dr.Denimeitä mukavampia farkkuja olekaan. Täytyy ehdottomasti käydä testaamassa. Kiitos vinkistä! :)

  Än

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:52

   Hih, kyllä sanoin!! :D Nuo Liu Jo:t ovat IHANAT!!! :) Käy ehdottomasti testaamassa!! :)

 • Reply
  Enni
  6.10.2013 at 21:31

  Ihana, tyylikäs asu! Ja mikä ihana tausta sulla on ollut, ruska! :)

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:53

   Kiitos Enni <3 :)

 • Reply
  Jonttu
  6.10.2013 at 21:35

  Voi kun taas tuli niin hyvä mieli noista sinun kuvistasi. Olet jälleen kerran rennon tyylikäs. Toimii upeasti. Miten nuo Liu Jot, kestävätkö ne hyvin kulutusta?

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:55

   Voih, ihana kuulla Jonttu <3 <3 :) Kiitos hurjasti:) Tähän mennessä on kestänyt hyvin PAITSI mulla kävi huono tuuri näiden yksilöiden kanssa. Nimittäin polvista alkoi se "koriste" sauma repsottaa. Laitoin tuosta fashionstorelle viestiä ja he sanoivat että ehdottomasti tuollaiset korvataan. Muita samalaisia tapauksia ei ollut vielä tullut, joten voipi olla että mulla oli vaan sattunut huono tuuri. Käytin vahvistuttamassa ne kohdat ompelijalla ja nyt ovat taas ihan täydelliset:) Raportoin myöhemmin miten ovat kestäneet pidempää käyttöä:)

 • Reply
  Reetta
  6.10.2013 at 21:56

  Näyttääpäs todella ihanalta tuo asu! Pakko saada itsellekin joku vaalea neule! Neuletakki kyllä löytyy mutta perusneule vaaleana olisi myös aika ihku! :)

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:56

   Kiitos Reetta! :) Nää Polo Ralph Laurenin neuleet on kyllä ihania:)

 • Reply
  Jänis Joplin
  6.10.2013 at 23:02

  “Nämä olivat about 70% alessa ja ovat vielä nahkaiset!! Normaali hinta oli hiukan vajaa 200€ ja minä maksoin näistä 30€…”

  Nyt ei ihan täsmää :-D

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:56

   Hihih :D No ei ihan :D Mulla on ihan omat prosenttilaskut… ;D

 • Reply
  -H
  7.10.2013 at 11:57

  Ihana video taas :) Mulla on ollut mielessä täysin vastaavan asun toteuttaminen jo pitkään… löytyy vielä nimittäin täysin sama neule ja farkkupaitakin!! Toivottavasti asu näyttäisi itselläni yhtä hyvältä kuin sulla ;)

  • Reply
   Mona
   7.10.2013 at 21:57

   Hih, kiitos ihana <3 :) Ja voi tämä asu näyttäisi varmasti ihan täydelliseltä sun päällä<3

 • Reply
  NannaK
  8.10.2013 at 17:11

  Onpas upeat kuvat sinusta! :)

 • Reply
  Angelicas Closet
  9.10.2013 at 12:21

  Pretty necklace! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *