7.10.2013

Syksyyn pinkki takki!

Rakastan pinkkiä vaikkei sitä omassa vaatekaapissa ihan kovin paljon olekaan. Etenkin hempeä pinkki vetoaa ja tänä syksynä kuuma juttu on pinkki takki! Olen ihastellut jo ties miten monissa muotiblogeissa pinkkejä takkeja ja koittanut metsästää nettikaupoista kauniita yksilöitä. Zarassa päädyin kokeilemaankin yhtä mielettömän kaunista mallia, mutta jätin sen kuitenkin kauppaan. Nyt niitä ei siellä enää taida edes olla:/ Keräsin tähän nyt nettikaupoista upeimmat yksilöt kasaan.

1. Benetton  2. Bottage Veneta 3. Ted Baker 4. Inlovewithfashion 5. Sisley (Adlinks)

 

Yksi takki on kuitenkin näistäkin ylitse muiden. Nimittäin Red Valentinon huikean kaunis yksilö! Ihastuin tähän alunperin yhden lempibloggaajani Carolinen blogissa ja takkihan myytiin loppuun melkein hetimiten, kun se näkyi hänen blogissaan. Takissa kohtaa kaikki täydellisesti väriä ja mallia myöden. Ihanan tyttömäinen takki on huikean suloinen ja tuo kivan piristyksen syksyn asuihin hempeydellään.

Kuva Fotballfrue

Mitä mieltä te olette tästä syksyn must have takista:)

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

12 Comments

  • Reply
    LeAnn
    7.10.2013 at 07:49

    Ihania malleja. ♡ Vaaleanpunaisia takkeja löytyy täältä useampikin, koska pidän muutenkin siitä väristä. :-) Villakangastakkia ei ole kylläkään eli sen kokoinen aukko löytyy… ;-) Tuo Ted Bakerin malli on kyllä ihana. ♡ Pitääkin tutkia löytyykö tuota täältä päin. :-)

    • Reply
      Mona
      7.10.2013 at 21:58

      Oih, samaa mieltä, tuo Ted Bakerin on täydellinen!! 8)

  • Reply
    Jonttu
    7.10.2013 at 07:53

    Yksilö numero kolme on kyllä supersuloinen.
    <3

    • Reply
      Mona
      7.10.2013 at 21:59

      No eikö!! Se on ihan TÄYDELLINEN:)

  • Reply
    Rosita
    7.10.2013 at 08:40

    Näin kerran luennon alussa yhdellä tytöllä kirkkaanpinkin takin ja kylläpä säväytti! Ihan teki mieli mennä kehumaan, oli meinaan tosi hieno!

    • Reply
      Mona
      7.10.2013 at 21:59

      Oih, kyllä varmasti sai katseen vangittua:) Pitäisi itsekin uskaltaa useammin käyttää värejä rohkeasti:)

  • Reply
    Reetta
    7.10.2013 at 09:20

    Tämä on trendi, jota minä rakastan! Vaaleanpunaista takkia oon metsästänyt monena talvena, jokohan nyt tärppäisi jo! :)

    • Reply
      Mona
      7.10.2013 at 22:00

      Hih, mut tää onkin ihan täysin sun juttu <3 Ihana aurinkoinen Reetta <3 :)

  • Reply
    Anna-Maria / Secret Wardrobe
    7.10.2013 at 10:00

    Pinkki olisi kyllä niin herkullinen väri harmaantuvissa keleissä, piristäisi ihan varmasti oman mielen lisäksi muita :) Kelpaisi minullekin, ja itse asiassa tuota Ted Bakerin veriota kävin Stockalla sivittelemassakin kun oli kantistarjouksessa – ihana <3

    • Reply
      Mona
      7.10.2013 at 22:07

      Toi Ted Bakerin malli on jotain niin täydellistä <3 Voisin ottaa kyseisen takin vaikka viidessä eri värissä omaan kaappiin;D
      Olipas kiva huomata, että sulta oli tullut kommentti. Kiitos päivän piristyksestä <3 :)

  • Reply
    Milla
    7.10.2013 at 12:54

    pinkki on aina ollut mun lempi väri joten kun tajusin että pinkistä takista tulee se must-have juttu niin oon ettiny todella paljon sitä täydellistä takkia. ennen tätä postausta ei ole tullut sellaista täydellistä vastaan mutta sähän osasit napata just täydelliset mallit!! :D mä vielä pähkäilen 4 ja 5 välillä (vaiko molemmat?!)… 5 väri on niin upea, mutta pelkään ettei se noin kiva olis livenä :/ pitää miettiä vielä tää päivä :) sen verran muutenkin haluan sanoa, että mä oon todella monta kertaa saanut inspistä sun näistä mainospostauksista ja monen monta juttua on lähtenytkin tilaukseen :) viimeisimpänä nellyltä sellanen pitsi paita jossa se kaula-aukko yltää olkapäihin. myös muun muassa ekat karva-conssit ostin sun postauksesta ;D eli halusin vaan sanoa että nää sun postaukset on kivoja ja saat ne näyttämään siltä ettei ne ole “tyrkytys” mainosta! ootkin yksi harvoista jonka mainospostauksista tykkään juuri tämän takia, ja sen takia hyödynnän niitä!

    • Reply
      Mona
      7.10.2013 at 22:17

      Voi jukra Milla <3 Kiitos niin kivasta palautteesta!!:) Ihan mahtavaa kuulla, että olet saanut täältä inspiraatiota. Ja oi se nellyn pitsipaita on ihana!! Ja hei karvaconverset on täällä otettu taas käyttöön tänä syksynä;) Ja tosiaan tarkoitus ei missään nimessä ole vaan tyrkyttää ostamaan kaikkea. Tällaisenkin postauksen toivon tuovan ideoita ja inspiraatiota sen lisäksi, että siitä saattaa löytää vielä mieleisiänsä yksilöitä. Jokuhan voi hoksata tällaisesta, että kaapissa roiukkuu käyttämättömänä melkein samalainen vanha takki, jota ei vain ole tullut käytettyä. Parhaassa tapauksessa se pääsee taas käyttöön!:) Tai toinen voi poimia tästä mieleisensä vaihtoehdon ja etsiä vastaavaa vaikka kirppareilta. Ihanaa, että näät sen, ettei todellakaan ole tarkoitus tyrkyttää. Toki näissäkin olen käyttänyt mainoslinkkejä ja niiden kautta tehdyistä tilauksista saan komission. Tämä on osa minun työtäni ja saan olla super iloinen siitä, että on mahdollisuus tehdä tällaista työkseen, koska rakastan blogin tekoa aivan järjettömän paljon:) Te aurinkoiset lukijat teette kyllä päivästä toiseen mun päivän ja jaksatte pitää energian yllä tämän pitämiseen<3 Kiitos siis Milla, kun jaksat piristää ja jaat sun aikaasi ja positiivisuutta täällä:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *