5.10.2013

Wish outfit

Housut: Style Butler // Liivi: Only // Kengät: Billi Bi // Paita: Vila // Laukku: Celine (Adlinks)

Karvaliivi yhdistettynä nahkahousuihin. Tuo yhdistelmä miellyttää nyt erityisen paljon silmääni. Olen koittanut etsiä jo vaikka miten pitkään täydellisiä nahkahousuja. Tänään törmäsinkin sellaisiin, mutta täydellisten nahkahousujen hintakin oli vähintään yhtä täydellinen. Etsinnät jatkukoon edelleenkin. Karvaliivien tarjonta sen sijaan on huomattavasti paljon runsaampi ja kivoja malleja löytyy kohtuu hinnalla vaikka miten paljon. Niissä onkin jo melkein valinnan vaikeutta;) Biker bootsit ovat ovat myös hankintalistalla. Niin sitä mieli kääntyy vähitellen sellaisiakin yksilöitä kohden, joista ennen ei ole niin innostunut. Nämä bootsit kuuluvat tähän listaan. Palmikkoneuleita ei voi olla liikaa. Rakastan niitä ja ne ovatkin varmasti syksyn käytetyimpiä paitoja. Célinen laukku ei varmaan selityksiä kaipaa….

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Julia
    6.10.2013 at 17:21

    Moikka! Oli pakko tulla kommentoimaan, kun tossa oli toi palmikkoneule mukana! Mä siis itse asun Tampereella ja oon etsinyt koko Tampereen kaikki “normi” liikkeet, josta vois löytyä joku kiva suht tiukka ja normi pituinen joku neutraalin värinen palmikko neule, mutta ei vaan löydy!:D Mitään kalliita en valitettavasti pysty ostamaan, koska opiskelija budjetilla mennään, mutta luulis nyt tähän vuoden aikaan ees yks löytyvän :D Kaikki on joko ihan perus kuviottomia, kutittavia tai sitten telttoja!:D Ihastuin tohon mustaan neuleeseen, mutta itseltäni löytyy mustia neuleita jo joka sorttia ja katsoin sitten tosta linkistä niin se valkonen ois ollu ihana, mutta tietty koot loppu :D Ja vielä haluisin kiittää sua erityisesti! Oon saanut sulta niin monia loistavia vinkkejä! Täydelliset ylipolvensaappat tuli just tilauksesta, kerran tilasin yhen puseron sun linkin kautta, parin viikon takainen kotitreeni video linkkaus yms..Kiitos Mona muutenki ihanasta blogista ja elämän asenteesta!!:) Mukavaa sunnuntaita, pitää tästä jatkaa opiskeluja blogien luku tauon jälkeen ;) Ainiin ja niitä neuleita saa toki vinkata jos tulee joku mieleen netistä!!:D

    • Reply
      Mona
      6.10.2013 at 17:44

      Voi Juulia, kiitos niin ihanasta ja piristävästä kommentista <3:) Ihan super mukava kuulla, että olet saanut vinkkejä!! Se kun omasta mielestäni blogeissa juuri parasta on: Vinkit ja inspiraatiota. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne ja tsemppiä opiskeluihin!! :) Nimimerkillä: munkin pitäisi suunnata katse kirjoihin;)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *