5.10.2013

Parhaat rakennekynnet Turussa

Olen täällä monesti jo maininnut miten tyytyväinen olenkaan Piritan tekemiin rakennekynsiin, mutta mainitsempa taas kerran. Ehdottomasti Turun parhaat rakennekynnet. Sen lisäksi, että Pirita käyttää hyviä LCN:n tuotteita on hän vaan ihan mega symppis tyyppi ja vielä ihan överi taitava. Rakennekynnet ovat aina juuri sellaiset kuin niiden haluankin olevan ja ne myös kestävät. Nykyään tykkään eniten juuri todella luonnollisista kynsistä ja lopputulos onkin minusta todella hyvä. Nämä näyttävät koko huoltovälin siisteiltä ja päälle on helppo lisäillä kynsilakkoja niin halutessaan. Me like <3 Saan usein sähköpostilla teiltä ihanilta lukijoilta kysymyksiä mitä kauneudenhoito paikkoja suosittelen täältä Turusta ja Piritaa voin kyllä aina lämpimästi suositella niin kynsien kuin ripsienkin puolesta. Olin juuri eilen kynsienhuollossa (huom, sain huollon Piritalta veloituksetta) ja tässä kuvia ihanuuksista:

Mitä mieltä te olette tällaisista hyvin luonnollisista malleista?:) Itse rakastan juuri niiden helppoutta eniten. Klassiset ranskalaiset ovat myös erityisen mieleeni. Aikoinaan tykkäsin vaihdella paljon erilaisia värejä ja kuvioita, mutta nykyään tykkään, että less is more.

Kädessä näkyy blogin kautta testiin saatu uusi Boss Jour pour femme tuoksu. Voi apua miten ihanaa se on!! Rakkautta ensi tuoksautuksella;) Olen melkoinen hajuvesien rakastaja, mutta kuitenkin super herkkänenäinen monille tuoksuille. Tästä ei tullut pienintäkään päänsärkyä vaikka suihkautin reilummalla kädellä tuoksua!:) Suosittelemän todella lämpimästi tämän testaamista seuraavalla kemppari reissulla. Kannattaa muuten aina kaupassa suihkauttaa tuoksua ja tuoksutella sitä vasta kotvan kuluttua, koska tuoksut muuttuvat aina jokaisen iholla.

Piritan löytää nykyään Studio Carpelan tiloista, joka muuten muuttaa ihan piakkoin! Uudesta paikasta laitan vielä lähemmin juttua:) Piritan omat fb-sivut löytyy täältä ja ajan rakennekynsiin tai ripsiin voi soittaa numerosta 044 3666035.

Iso kiitos taas Piritalle kauniista kynsistä <3

Minä lähden nyt salille hikoilemaan ja päivällä olisi tarkoitus ottaa itseään niskasta kiinni lukemisen suhteen.. Helpommin sanottu kuin tehty;) Töitäkin olisi vaikka miten ja paljon tehtävänä. Sähköposti pursuaa viestejä ja ja ja….. :D Kotikin pitäisi siivota. Olen kerännyt kunnon pitäisi listan viikonlopulle.. Ehkäpä pyrin olemaan mega tehokas iltapäivään asti, jonka jälkeen rojahdan meidän valkoisen Innovation sohvan pohjalle teemukin ja hyvän kirjan kera… Ansaittu lököilyilta kuulostaa hyvältä!:)

Ihanaa lauantaita kaikille!

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Salla
  5.10.2013 at 11:15

  Tosi hienot, näyttää luonnollisilta! :)

  • Reply
   Mona
   6.10.2013 at 10:44

   Kiitos Salla!!:)

 • Reply
  A
  5.10.2013 at 13:57

  Moikka Mona!

  Haluaisin tiedustella sinun Lilystä, että onko sinun laukkusi tätä uutta mallia/nahkaa?
  Ihanaa lauantaita sinulle! :)

  • Reply
   Mona
   6.10.2013 at 10:45

   Hmmmm tietkö, että mä en tiedä :D Mitä eroa on vanhassa ja uudessa?
   Ihanaa viikkista sinne <3 <3 :)

   • Reply
    A
    14.10.2013 at 11:19

    Nahka on uudemmassa ilmeisesti paksumpaa :D Missä maassa Lilysi on valmistettu? :)

 • Reply
  Char and the city
  5.10.2013 at 16:50

  Hei Monanen :)

  Uskaltauduin jättämään sinulle Tuhat ja yksi vaatetta -haasteen:
  http://divaaniblogit.fi/charandthecity/2013/10/05/vaatesailytys-uudessa-asunnossa/

  • Reply
   Mona
   6.10.2013 at 10:46

   jee, toi on huippu!!! Täällä aletaan valmistelemaan haastetta :)
   Kiitos murmeli <3

 • Reply
  Emppu
  5.10.2013 at 21:45

  Mooikka Mona! Mikähän tässä costumen sivussa mättää, kun puhelimella lähes mahdotonta selata teidän blogeja? Xenin blogissa aivan sama juttu. Koskaan ennen teidän vanhoissa osoitteissa ei mitään ongelmia ole ollut, mutta näissä uusissa alaspäin skrollaus tökkii,eikä toimi välillä lainkaan. Pistää ärsyttämään, enkä viitsi enää edes käydä täällä niin usein kuin ennen, koska lukeminen on hankalaa.

  • Reply
   Mona
   6.10.2013 at 10:48

   Moikka Emppu <3 Voi kurjuuden kurjuus!!:( Todella ikävää, että näinkin oleellinen juttu nyt ei skulaa. Mä oon kokeillut muutamilla puhelimilla ja mulla on toistaiseksi ihan hyvin toiminut.
   Mä laitan viestiä eteenpäin tuosta skrollauksesta. Ootko huomannut jotain muita juttuja mitkä tökkisi niin voisin niistäkin sitten mainita? Kiitos Emppu, kun jätät palautetta <3

   • Reply
    Emppu
    6.10.2013 at 14:14

    Muuta ongelmaa ei oo ollu kun just tuo, että ei meinaa päästä sivua alaspäin.

    • Reply
     Mona
     7.10.2013 at 21:49

     Laitoin nyt tietoa eteenpäin! Toivottavasti saataisiin kuntoon… :/
     Jos jollain muulla samaa ongelmaa, niin saa laittaa palautetta tulemaan!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *