10.9.2013

Päivän kuvia

Heippa hei! Täällä on pitänyt kiirettä ja väsymystä on myös ilmassa. Tentti lähenee ja niin lähenee myös jännitys.. Melko ärsyttävää etten sanoisi. Välttelen lukemista minkä ehdin.. Todella ärsyttävää, kun keskittyminen on super vaikeaa ja pänttäämisestä ei meinaa tulla mitään. Jos voisin taikoisin itselleni järjettömät istumalihakset ja tynnyrillisen lisää kärsivällisyyttä.

Tässä muutama kuva tämän päivän touhuista.

1. Aamutreenit ovat pitäneet ! Sentään joku toimii;) Tänään hölkkäilin 6km matolla 2. Matolla paras kaveri on Samsungin lainatabletti! RAKASTAN sitä! Lenkki menee ihan huomaamattaan samalla youtubesta lemppari bloggaajien (mm. Wendyslookbook) tai esim photoshop tutorialeja katsellessa;) Seuraavaksi pitänee hommata netflix, jotta voi katsella lempparisarjoja. 3. Pikavisiitillä Jenny´Storessa. Rakastuin mega ihaniin mustiin kimalteleviin kenkiin! 4. Jennyllä samalaiset punaisina. 5. Sain Jennylta lahjaksi i-h-a-n-a-n By Malene Birgerin tuoksukynttilän <3 6. Kotona päikkärit ja (vähän) lukemista 7. Iltapäivällä treffit rakkaiden ystävien kanssa 8. Illalla kirja kouraan ja välipalaa. Oikeasti keskityin enemmän tuohon välipalaan.

(Huom, instagram löytyy nimimerkillä @Monasdailystyle )

Seuraavaksi unten maille ja aamulla salin jälkeen pyhitän päivän pelkästään kirjoille!! Koitan unohtaa inhottavan tenttijännityksen ja pänttään minkä ehdin viimeiset päivät. Blogin puolella tulee olemaan varmasti normaalia hieman hiljaisempaan. Vastailen teidän ihanien kommentteihin taas hiukan viiveellä viimeistään viikonloppuna!:)

Kuullaan taas ja hyvää yötä <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  LeAnn
  11.9.2013 at 06:30

  Paljon olet päivän aikana ehtinyt. :-) Ihania kuvia. ♡
  Tenttiin luku ei ollut minunkaan vahvoja puolia. Täytyy sanoa, ertä onneksi nyt ei tarvi. :-) Tsemppiä ja lukuintoa ihana! :-)

 • Reply
  Marika
  11.9.2013 at 06:35

  Tsemppiä lukemiseen! Minulla on kuntosalilla aina Kindle mukana. Se on tosi helppo laittaa juoksumaton/pyörän etutauluun ja saa lukea kirjoja ihan rauhassa. Aika menee paljon nopeammin ja jaksaa paljon pidempään. :)

 • Reply
  Ambit
  11.9.2013 at 09:37

  Juuri mietin tässä, että täytyykö kysäistä miten aamutreenistä sujuu! Erittäin hyvä että hienosti! :)

  Mitä lukemiseen tulee, ajan tuskan. Mutta viimevuosina yritin kovasti opetella millainen opiskelija olen. Muullakaan ei koulukirjat kädessä meinaan noita istumalihaksia ihan liikaa ole… Se on vähän sellainen teil and error-case että tykkäätte tehdä muistiinpanoja kun luet, tykkääkö raapustella kirjaan, pelkästään lukea ja järjestää ajatukset vaikka paperille sen jälkeen. Mutta kuulostaa siltä että puhtaasti pelkkä lukeminen ei oo ihan sunkaan juttu :D Jos löytää itselleen sen ominaisimman tavan, selviää tentistä helposti yhdellä lukukerralla, kunhan hyödyntää sitä omaa juttuaan. Itse teen muistiinpanoja siistiin mustaan kirjaan kun luen, sieltä sitten kertailen mitkä oli omasta mielestä oleellismmat jutut :) TSEMIÄ!

  • Reply
   Ambit
   11.9.2013 at 09:39

   Ja miljoona kertaa anteeksi kaikki outoudet sanojen ja typojen muodossa. Tää iPadin sanakirja suomeksi on mulla ihan sekaisin. Tekee ihmeellisiä korjauksia. Torstaina saan läppärin Suomessa käsiini…

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *