10.9.2013

Äidin lemppariblogit

Meidän perheessä kulutetaan blogeja ja paljon! Itse olen löytänyt blogit äitini kautta, joka innoistui niistä noin viitisen vuotta sitten. Aluksi hän selaili Tyylitaivas-sivustoa, jonka jälkeen alkoi löytyä ensimmäisiä blogeja mm. Nelliina, Mungo-Anna, Korundi yms. Sittemmin blogiluettelot ovat vain kasvaneet kasvamistaan ja huikean ihania blogeja on jo ihan tuhottoman paljon. Riittäisipä aika useamman seuraamiseen. Olen itse listannut osan omista lemppareistani Inspiration blogs– tunnisteen alle. Tässä tulisi nyt äitini listaamat lempparit!:) Kiitos äiti näistä <3

Jonnamaista

– Suloinen, herttainen nuori nainen. Klassinen pukeutuja ja niin tyylikäs.

Fab Forty Something

– Ihastuttavan rento, mutta kuitenkin raikas ja tyylistä pidän tämänkin kaunottaren kohdalla. Nuorekas ja miellyttävän oloinen.

Veera Merenhelmi

– Tässäkin suloinen nuori kaunotar, jolla elämänarvot ovat kohdallaan. Kivoja asuja ja pisteet kirpparilöydöistä! Myös äitinsä blogia silloin tällöin seuraan, oikea super nainen hänkin kaikkine upeine resepteineen ja istutuksineen.

On The Go

– Liikuntaan motivoiva blogi, ihania reseptejä ja kivoja juttuja terveydestä.

Little Miss

– Terveys aiheinen blogi on aina lähellä sydäntä, varsinkin kun näin sympaattinen ja empaattisen oloinen bloggaaja sellaista pitää.

Such A Beautiful Life

– Tämän naisen blogia olen myös seurannut jo pitkään. Pidän kovasti hänen klassisista asuistaan ja tietty Wilson on ihana.

Ihania blogeja kaikki! Mikäli teillä on antaa omia blogivinkkejä, niin lemppareita vaan jakoon kommenttiboksin puolelle!:)

Kivaa tiistaita kaikille!:)

 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Marika
  10.9.2013 at 07:25

  Kiitos näistä vinkeistä. Löysinkin pari kivaa blogia lisää lukulistalle! :)

 • Reply
  Victoria
  10.9.2013 at 10:51

  Heiii vähänkö olen otettu tästä maininnasta!!:) Kiva kuulla että äitisi lukee blogiani. Itse puolestani olen seuraillut sinun energistä ja hyväntuulista blogiasi ilolla jo kauan:) KIvaa syksyä sekä sinulle että äidille!

 • Reply
  Ruusunen
  10.9.2013 at 11:46

  Muutama tuttu blogi löytyi, mutta nyt löytyi myös uusia, kiitos. :) Oma suosikkini on ulkomaalainen blogi http://www.kayture.com. Hän elää kyllä sellaista unelmaelämää, että huh! :D Kauniita vaatteita, ollut myöskin Louis Vuttoinin mallina, poikaystävä on valokuvaaja, reissaavat ympäri ämpäri maailmaa erilaisten muotiyhteistöiden takia, suosittelen kovasti ellet ole jo tutustunut! :) Aloitti siis ihan tavallisena tallaajana (muotibloggaajana) ja yhtäkkiä kaikki muotimerkit olivatkin kiinnostuneita hänen blogistaan.

 • Reply
  Heidi
  10.9.2013 at 12:03

  Oi, ihanaa, etta blogini on paassyt aitisi suosikkien joukkoon :) Kyllapa piristi sateista paivaa, kiitos tasta :) Mukavaa viikkoa seka sinulle, etta aidillesi!

  Heidi

 • Reply
  Noora
  10.9.2013 at 12:05

  Voi miten ihana postausidea! Äitisi lemppareiden joukosta löysin minäkin luettavakseni täysin uuden blogihelmen. Huippua! ♥

 • Reply
  Marjukka /FFS
  10.9.2013 at 15:18

  Voi että, kiitos tästä kunniasta ja terkut äidille, että hänellä on mahtava tytär! : )

 • Reply
  Jonna
  10.9.2013 at 22:37

  Oi unohdin ihan mainita tästä tänään! Kiitos äipällesi kunniasta päästä lempiblogien joukkoon, tuli hymy huulille heti aamusta tämän nähtyäni <3

 • Reply
  Ansku
  11.9.2013 at 13:45

  Eei hitsi, onpa hauskaa jos kumpikin seuraatte blogeja! Meidän äiti seuraa vain mua :D

 • Reply
  Little Miss
  16.9.2013 at 16:07

  Voi apua, nyt vasta huomaan tämän ihanan postauksen ja nöyrimmät kiitokset ja terveiset äidillesi! Parin viikon tuumaustauon jälkeen palailen taas blogin ääreen :) Listauksessa oli monia itsellenikin tuttuja blogeja.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *