11.9.2013

Syksyn kenkiä

Syksyn tullessa ballerinat ja avokkaat alkavat vaihtumaan tennareihin, nilkkureihin, kumisaappaihin ja pitkävartisiin nahkasaapikkaisiin. Lämpimän kesän jälkeen ainakin allekirjoittanut vaihtaa erittäin mieluusti korolliset nilkkurit jalkaan tai vaihtoehtoisesti yhdistää pitkävartiset saappaat mekon ja paksujen sukkahousujen kanssa. Keräsin tähän kollaasiin nyt yhteistyökumppani Spartoon sivuilta syksyisiä kenkiä. Valitsin hyvin klassisia ja monikäyttöisiä malleja, jotka ovatkin ihan vaatekaapin kulmakiviä. Näillä pärjää syksyllä pitkälle.

1. Mustat saappaat   // 2. Hunters Orginal saappaat // 3. Mustat saappaat kultaisilla yksityiskohdilla // 4. Geoxin mustat nahkaiset korolliset saappaat  // 5. Mustat korolliset nilkkurit  // 6. Mustat Vagabond matalat nahkaiset nilkkurit   // 7. Gabor konjakinruskeat matalat saapikkaat  // 8. Vagabond kiilakorolliset nilkkurit  // 9. Naisten Converset   //  10. Miesten matalavartiset Converset  // 11. Vagabond konjakinruskeat matalat nilkkurit (Adlinks)

Onko ruudun takana muita, jotka ottavat iloisin mielin syksyisemmät kengät vastaan? Vai voisiko ballerinojen käyttäaikaa pidentää vielä useammalla kuukaudella?;)

Huom, Spartoolle löytyy taas mukavat alekoodit, jotka kannattaa muistaa hyödyntää!:)

SPTSYYS5 antaa 5% alennukset vähintään 60 euron ostoksista.*
SPTSYYS1 antaa 10% alennuksen kun ostokset ylittävät 80 euroa.*
SPTSYYS15 antaa 15% alennuksen kun ostokset ylittävät 100 euroa.*
SPTSYYS2 antaa 20% alennuksen kun ostokset ylittävät 150 euroa.*

HUOM!
*Yllämainitut alennuskoodit koskevat ainoastaan normaali hintaisia tuotteita eikä koodeja voi yhdistää toisiin tarjouksiin.Voimassa 1.9-30.9.2013

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    LeAnn
    11.9.2013 at 07:43

    Täällä toinen syyskengistä tykkääjä. ♡
    Conssit käytössä jo. Huntereita ei ole vielä tarvittu, kun ei ole satanut. :-) Kesän jälkeen on kiva päästä taas käyttämään syyskenkiä. :-)

  • Reply
    Valpuri
    11.9.2013 at 16:48

    Kiitos Mona! Tässä ne oli, ruskeat saappaat joita olen etsinyt vuosia. Inhoan kaupoissa kiertelemistä, joten tämä etsin-valmiiksi-kengät on maailman parasta palvelua. Jes! Saanko laittaa sulle listan kaikista jutuista mitä tarvitsen niin kaivelet sitten parhaat mahdolliset esiin? :)

    • Reply
      Mona
      11.9.2013 at 18:02

      Eikä, ihan huippua!!:) Juu tänne vaan listaa niin mä kokoan lemppareita kasaan;)
      Ja kääk, mä oon muuten jo ihan muuttamassa teiän naapuriin!!<3<3;)

  • Reply
    Marika
    11.9.2013 at 18:49

    4. ja 8. <3 Kuljen ihan mielelläni molemmissa, mutta kyllä minulla oikeastaan on jo syyskenkiä ikävä. Minulla oli Lontoossa viime talvena niin pieni huone, etten voinut purkaa suurinta osaa syyskengistä edes laatikosta pois. Nyt aion kyllä purkaa ne heti, kun vaan saamme asunnon. Pääsen paijailemaan niitä. <3

  • Reply
    Katya
    11.9.2013 at 19:35

    Hih, kans tein just syyskengistä postauksen :D kyllä mä ainakin otan ne syyskengät jo ihan mielelläni vastaan, ihanaa päästä käyttämään saappaita ja josko nyt jo sais skarpattua niiden korollistenkin kenkien arkikäytössä. :p

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *