9.9.2013

Kiharat

 

 

Aamulla Seepra raitoja ja uudet hiukset– postauksessa mainitsin, että odotan innolla jo kiharoiden testailua hiustenpidennysten kanssa. Kauan en malttanut odotella nimittäin väsäsin jo tänään kunnon kiharapilven ja olin kyllä super tyytyväinen lopputulokseen!:) Nyt on tulevan lauantain kampauspulmatkin päihitetty. Vietämme tuolloin perheen kanssa meidän kihlajaisia. Asu tosin on vielä mietinnän alla. Ehkäpä uusin Mint&Berryn maxi mekko.. Tai sitten Banana Republican musta kietaisumekko.. Tai sitten… Hih, miten niin asukriisi – taas..;)

 

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    tintti
    9.9.2013 at 21:35

    Ihanat hiukset! Ootko laihtunu? Kasvot näyttää niin kapoisilta.. tai sitten pitkät hiukset hämää ;)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:37

      Voi kiitos, nää pidennykset on kyllä melkoset tuuhean tukan loihtijat;) Taitaa hiukset vaan hämätä, samoissa kiloissa mennään :)

  • Reply
    Reetta
    10.9.2013 at 00:02

    Oijoi, tosi upealta näyttää! :)

  • Reply
    Marika
    10.9.2013 at 06:44

    Tosi kivalta näyttää. :) Pidin itsekin pitkään clip on-pidennyksiä joskus aikoinaan (minulla on ollut myös sinetit) ja tykkäsin niistä kyllä kovasti. Käyttäisin niitä varmasti vieläkin, mutta clipit alkoivat olla jo aika huonot ja napsahtivat helposti pois paikaltaan ja valuivat. Hiusten kuntokin toki ehti kärsiä. Olen tässä miettinyt kesän josko syksyksi taas hankkisin ne. eBaysta kun niitä saa muutamalla kympillä Lontooseen kotiin tilattuna. Omat hiukset tosin alkavat olla jo sen verran pitkät, ettei pidennyksiä varsinaisesti tarvitse, mutta tuuheammat hiukset helpottavat kyllä aina kampausta ja hiustenlaittoa. Hmmm. Täytyy jäädä miettimään asiaa. :)

    • Reply
      Mona
      10.9.2013 at 06:48

      Kiitos Marika!!:) Hmm… Mä en tullutkaan ajatelleeksi tuota klipsien huonoksi menemistä..:/ Voiskohan niitä pelkästään vaihtaa jos hiukset on muuten hyvässä kunnossa.. Ne pitäis olla aika helppo ommella.. Tosin ainakin minä olen melkoinen käsi kaikessa ompeluun littyvässä, että en sitten tiedä:D Mielenkiinnolla jään odottelemaan miten nämä käyttöä kestävät. Eilen pesin nuo pidennykset ekaa kertaa…:) Kiharatuotteet pois ja muutenkin, että niistä tulisi vähän “karkeamma”, koska omatkaan hiukset eivät mitkään liukkaimmat ole;)
      Ohhoh, pari kymppiä on super edullinen! :) Ja asiasta villasukkaan, mäkin haluan LONTOOSEEN!!!!!! :) <3
      Kivaa tiistaita Marika:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *