6.9.2013

Kotitreenivinkki!

Tiedättekö olen kaivannut jo jonkun aikaa jotain uutta treeneihin. Vaikka rakastan salilla käyntiä ja etenkin juoksemista niin jotain olen kaivannut nyt niiden ohelle. Ensin ajatukseni olivat joogassa, joka tekisi erittäin hyvää keskittymiselle ja rauhoittumiselle hektisessä arjessa. Päädyin kuitenkin youtubessa selailemaan pilates videoita ja löysin todella ihanan naisen, jolla on hurja määrä erilaisia ohjelmia lyhyistä vähän pidempiinkin. Olen joskus aikaisemminkin törmännyt tähän pirteään Blogilates ohjelmaan, mutta nyt se kyllä pitää laittaa suosikkeihin:)

Kuvat Pinterest

Tein nyt perjantai-illan kunniaksi vielä pienen 25 minuutin juoksulenkin, jonka jälkeen laitoin pilates videon päälle ja jumppasin jalat ja alavatsan. Täytyy sanoa, että jo 10 minuutin treeni todellakin tuntuu! Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan ja kokeilemaan mikäli kaipaa nopeita ja tehokkaita kotitreenejä. Ensi viikolle otankin tavoitteeksi tehdä aamutreenien lisäksi edes tuollaisen 10 minuutin pilates jumpan. Tekee varmasti hyvää niin mielelle, kuin kropallekin!:)

[youtube width=”700″ height=”400″]http://www.youtube.com/watch?v=LHfe0rG_THk&feature=c4-overview-vl&list=PLSCcAGyv98ieU4iS1nGOuhyyjG3RyLhTF[/youtube]

 

Nyt oikein mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!:)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  mami
  6.9.2013 at 20:57

  Kokeilin tota ja täytyy sanoa, että näyttää helpolta, mutta huh, miten rankka… ainakin mun reidet tuntu olevan tulessa!!! Kiitos vinkistä muru <3

 • Reply
  armi owo
  6.9.2013 at 21:00

  ite oon pelkästään kotitreenaaja kun ei tästä kaupungista hyviä kuntosaleja löydy .. yksi on ja sekin erittäin epäsiisti ja laaduton. harmittaa kun täältä lopetettiin naistensali, ihan huippuhyvä ja suosittu ! :(
  kiitos paljooooonnn tästä postauksesta !! :)

 • Reply
  Marjukka
  6.9.2013 at 21:13

  Hei mahtavaa, pientä vaihtelua shape.fi:n RVP:lle. Kiitti paljon!!!

 • Reply
  LeAnn
  6.9.2013 at 22:16

  Sulta saa kyllä aivan mahtavia ideoita omiin juttuihin. Kiitos suuri taas! :-)

 • Reply
  Minna
  6.9.2013 at 22:26

  Mä tykkään hurjasti Blogilates-jumpista; rauhallisia ja yksinkertaisia liikkeitä, jotka silti tuntuu. Olen nyt vuoden verran treenaillut melkeinpä pelkästään niiden varassa kotona. Toi linkkaamasi video kuuluu mun vakkareihin, kokeilepa kans sieltä vaikka Pippa’s Butt tai Call Me Maybe Squats jumppia, ne on ihan killereitä! :D

 • Reply
  Ruusunen
  7.9.2013 at 20:23

  Cassey Ho on kyllä niin ihanan pirteä ja noi jumpat on ihan mahtavia! :) Myöskin pidän hänen tekemistään resepteistä paljon, todella terveellisiä ja herkullisia.

 • Reply
  Janet
  9.9.2013 at 14:25

  Blogilates on myös mun lemppari. Olen liittynyt hänen uutiskirjeen tilaajaksikin ja saan joka kuukausi liikuntakalenteriin salasanan, jonka voi sitten tulostaa itselleen. Oletko sinäkin postituslistalla? Tykkään hänen positiivisista treeneistä ja ne oikeasti tehoavat :)

  • Reply
   Mona
   9.9.2013 at 14:30

   No en oo, mutta kiitos superina Janet vinkistä!!:) <3 Pitää liittyä ehdottomasti!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *