6.9.2013

Väriterapiaa

Milläs muullakaan, kuin värikkäillä treenivaatteilla;) Ehdottomia omia suosikkeja treenivaatteista ovat aina ne värikkäimmät yksilöt. Huomaan, että neutraalimmat urheilutopit jäävät aina kaapin pohjalle käyttämättöminä odottamaan vuoroaan. Tavallisia päällitoppeja löytyy jo muutamassa kivassa kirkkaammassa värissä, mutta urheiluliivit ovat omassa kaapissani vielä tylsän mustan puhuvia. Mitäs mieltä olette näistä huisin ihanista Davidin urheilutopeista??:) Mielettömät värit, eikö?:)

Neon vihreä /  sininen / pinkki / turkoosi (Adlinks)

1. Drop of mindfulness keltainen 2. Venice beach persikan värinen 3. Asics pinkki 4. Reebok pinkki 5. New Balance oranssi 6. Röhnisch pinkki 7. Röhnisch oranssi 8. Adidas keltainen ( Adlinks)

Höpöttelin eilen, että tarkoitus on nyt aamutreenata mahdollisimman paljon ja olen kyllä tällä viikolla onnistunut siinä varsinaisen hyvin. Ainoastaan keskiviikkona en ollut aamulla reippailemassa, koska suuntasin jo kahdeksan junalla Helsinkiin. Muutoin olen joka aamu ensimmäisenä reippaillut ja olo on ollut loistava! Tätä lisää sanon vain ja kirkkaiden värien kanssa;) Syksyksi pitää ehdottomasti hankkia muutama kirkas toppi vielä motivaattoriksi, jotka piristävät muuten pimeitä aamuja. Kivat treenivaatteet ovat ainakin itselleni iso motivaation lähde vaikka toisaalta se olisi ihan se ja sama millaisilla rytkyillä sitä salille menee.

Ai niin!! Kivojen ja värikkäiden treenivaatteiden lisäksi Pinterest on aivan huippu motivaation lähde!!:) Omaa Fitness inspiration kansiota keräillessä tulee väkisinkin pakottava tarve lähteä lenkille tai salille;) Suosittelen pistämään oman FT kansion hetimiten pystyyn!!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    LeAnn
    6.9.2013 at 20:41

    Ihanan värikkäitä treenivaatteita. :-)
    Itse olen samaa mieltä, että värikkäät vaatteet ovat puoli treeniä. :-)

    Mukavaa perjantai-iltaa ihana Mona!

  • Reply
    Route Alice
    6.9.2013 at 21:54

    Aivan ihania nuo urheilurintsikat! Toki topitkin, mutta itsellä olis hyvät ja kohtuuhintaiset urheilurintsikat hakusessa :) Ton väriset olis melkosen pirteet ;)

  • Reply
    Papyli
    6.9.2013 at 23:02

    Ihania ja niin pirteitä :)

    Itsellä vielä treenvaatteet pääsääntöisesti mustia, mutta kunhan raskauskilot lähtevät saa tähän tulla muutosta!

  • Reply
    Katya
    7.9.2013 at 07:33

    Mä oon niin rakastunut treenivaatteissa tohon sinisen ja pinkin yhdistelmään, kauheesti haluaisin Nikeltä just sen väriset treenikengät, mut en meinaa löytää niitä vaan mistää! :D Mulla on menny kyllä tää salirytmiin pääseminen ihan pyllylleen, josko ens viikolla repis itsensä väkisinki sinne salille töiden jälkeen, yleensä ku “pystyn” käymään vaan aamusin. :D Mut enköhän mä sinne salille eksy, ku on jo kuitenki niin pahasti semmonen olo kropassa, että treenaan pitäis päästä. ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *