23.6.2013

Ale-shoppailut

Kotona ollaan taas! Heräsimme tänään jo aikaisin aamulla ja suuntasimme mökiltä takaisin Turkuun. 
Kyllä on ollut onnistunut juhannus kokonaisuudessaan. Viikonloppu sujui rauhallisissa merkeissä loistavassa seurassa. Vaikka olikin mukavaa olla mökillä, niin oli kyllä ihana tulla myös tänään kotiin. 

Käväisin tänään pikaisesti katsomassa Zarassa alkaneet alet. Zaran lisäksi kiersin myös nopeasti H&M:n. Aika vähillä ostoksilla suuntasin kaupoista pois. Zaran hankinnat olivat jo pitkään olleet mielessä ja osasinkin hieman odottaa, että kyseiset yksilöt tulisivat aleen.
H&M:stä hain rannekorun, joka sopii loistavasti Lumenen oranssihtavaan kynsilakkaan uuden Ted Baker rannekoruni kaveriksi.

Zaran klassinen sininen bleiseri on oli hankintalistallani jo entuudestaan. Olen sitä muutamaan otteeseen jo ehtinyt sovittaakkin. Hymy levisikin huulille, kun näin samaisen bleiserin allennusten joukossa. Tämä lähti oitis mukaan.

Vaatekaappini on pitkään kaivannut väriä ja tätä Zaran keltaista paitaa olen ihastellut jo moneen kertaan esimerkiksi ihastuttavan Jonnan päällä. Paidan ollessa pienessä alessa, en epäröinyt kiikuttaa sitäkin kassalle. 

Toistaiseksi olen siis saanut pidettyä alennusten löydöt maltillisina ja järkevinä!:) Oletteko te tehneet jo hyviä löytöjä? Minusta parhaimpia löytöjä ovat juuri sellaiset, joita on jo entuudestaan katsellut ja miettinyt!:)
Nyt oikein mukavaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti kaikilla on ollut onnistunut juhannus.:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    sofia
    23.6.2013 at 14:21

    Ihana keltainen paita.

    http://seisonmaailmanreunalla.blogspot.fi/

    • Reply
      Mona
      23.6.2013 at 15:53

      Eikös! :) Kivaa piristystä vaatekaappiin;)

  • Reply
    Anna-Sophia O
    23.6.2013 at 14:44

    ihania löytöjä! vielä en oo mitään ehtinyt löytämään, mut huomenna ois tarkoitus lähteä kaupungille tsekkailemaan kauppojen Juhannusalet :))

    http://annasophiadiy.blogspot.com

    • Reply
      Mona
      23.6.2013 at 15:53

      Jei, hyviä löytöjä siis huomiselle!! :)

  • Reply
    Pinja
    23.6.2013 at 15:04

    Ihania alelöytöjä! :) Itse en oo vielä tehnyt iskua alennusmyynteihin, säästän sen homman Tallinnaan keskiviikkona ;)

    • Reply
      Mona
      23.6.2013 at 15:54

      Oi no joo!! :) Mä kanssa aattelin, että tuleville reissuille säästän loput shoppailut. Helpommin tosin sanottu, kuin tehty.. Pitää pysyä seuraavat viikot pois kaupoista;D

  • Reply
    Anonymous
    23.6.2013 at 16:49

    Itselleni en ole juuri mitään alennuksista ostellut, mutta kahdeksankuisen neidin vaatevarastoja täydentelin syksyä silmällä pitäen sekä Zalandolta että Stockalta (ja miehelle tilasin Hilfigerin alepaidan). Kivijalkapuoteihin saatan suuntailla hieman myöhemmin (loppualet), mutta syksyn kuukauden Ranskan reissun vuoksi kukkaron nyörit on pidettävä hieman tiukemmalla, koska haluan shoppailla outleteissa.

    Ihania ja helteisiä päiviä!

    -Anu-

    • Reply
      Mona
      24.6.2013 at 07:43

      No sama homma, koitan hiukan säästellä elokuun pariisin lomalle, mut plaah, mun tapauksessa se on paljon helpommin sanottu kuin tehty :D
      Ihanaa kesää sinne <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *