23.6.2013

Täydellisten kesäkenkien metsästystä

Sain selailtua yhteistyökumppani Spartoon valikoiman alennukset läpi ja melkoisessa kenkäpilvessä tuli sen jälkeen oltua:D On nimittäin yksi, jos toinenkin malli valikoimassa. Koitin poimia parhaimpia tänne kollaaseihin vinkiksi. Ihania ballerinoja ja korkkareita tuli vastaan ja alennukset olivat erinomaisia. Pyrin keräämään laadukkaampia kenkiä, joihin kannattaa satsata. Nahkakengät ovat ihan must ja niihin kannattaakin vähän panostaa. Nyt laadukkaita yksilöitä oli tosiaan hyvissä aleissa, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa Spartoon valikoimaa tarkemmin!:)
Tässä kenkärakastan omat poiminnat…:)

Yhteistyössä Spartoon kanssa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *