23.6.2013

Mekkoja kesän juhliin

Kesä on oikeaa juhlien aikaa ja etenkin heinäkuu täyttyy häistä, syntymäpäivistä, sukujuhlista sun muista. Meillä on heinäkuun lopulla häät ja olen jo pitänyt hiukan silmällä sopivia yksilöitä juhliin. Selailin nyt Nellyn alennuksia ja niiden lisäksi päädyin haaveilemaan uutuuksien puolelle mekkoja. Aivan mielettömän ihania yksilöitä, joista voisin kotiuttaa yhden jos toisenkin. Keräsin omat suosikkini kollaasiin. Yksi noista mekoista löytyy jo kaapista, nimittäin numero kakkonen. Niitä näytti tulleen lisää valikoimaan.
1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ // 5. TÄÄLLÄ // 6. TÄÄLLÄ //
 7. TÄÄLLÄ // 8. TÄÄLLÄ // 9. TÄÄLLÄ // 10. TÄÄLLÄ
Mekkojen selailun lisäksi heitin ostoskoriin jo odottelemaan nämä ihanat punaiset pöksyt! Niitä olen jo pitkään himoinnut ja ajattelin, että laitan ne vihdoin ja viimein seuraavaan tilaukseen mukaan. 
Mikäs mekoista on teidän lempparinne ja sopisi mielestänne parhaiten kesähäihin?:)


linkit yhteistyössä Nellyn kanssa

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Annika
    23.6.2013 at 22:51

    Yritän myös parasta aikaa etsiä sopivaa mekkoa kesähäihin, mutta se on ollut yllttävän vaikeeta.. varsinkin kun kyseessä on englantilaisen pariskunnan häät Kreikassa ja mulla ei oo aavistustakaan miten sinne pitäis pukeutua…! Mutta näistä blogikollaaseista saa onneks aina hyvin ideoita, näistä ehkä ysi toimis parhaiten jos siinä olis vähän vaan kesäsempi väri :)

    • Reply
      Mona
      24.6.2013 at 07:42

      Oi kuulostaapa ihanalta!! :) Tulee varmasti ihanat häät :) Ja voi kiitos, tosi kiva kuulla, jos olet voinut saada täältä inspistä <3 :)
      Teen vielä hiukan vastaavia muista nettikaupoista, niin koitan pitää värikkäitä yksilöitä silmällä;)
      Ihanaa kesää sinulle ja aivan super kivoja häiti!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *