10.6.2013

Summer Lunch

Kävin tänään pikaisella visiitillä Helsingissä aamupäivällä. Suuntasimme  Suomeen taas palanneen ihanan Mrs.V:n kanssa ravintola Groteskiin, jossa oli Samsungin järjestämä Samsung Summer Lunch, jossa päästiin tutustumaan Samsungin huikeisiin uutuuksiin. Paikan päällä treffattiin vielä super upea kesän festarien style hostina toimiva Anna ja aurinkoinen Lilyn kauneus pro Saara!:) Oli kiva nähdä tyttöjä taas pitkästä aikaa. Kuvasaldo jäi tällä kertaa melko vähäiseksi, mutta huomasin napata yhden otoksen Mrs.V:n huikean kivasta statement korusta. Ihana väripilkku asuun!:)

Samsungin uutuuksien joukosta taisimme kaikki ihastua uuteen Galaxy kameraan. Huh, mitä herkkuja se sisälsi! Veikkaan, että tämä tulee viemään monen bloggarin sydämen mukanaan instagram yms ominaisuuksillaan;) 

Itse olen saanut Samsungilta lainaksi heidän tabletin, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Todella näppärä ja kätevä kantaa mukana laukussa. Alkuun ajattelin vempaimen olevan kovin monimutkainen, mutta jo parin käytön jälkeen homma alkoi sujua. Tuolla voi niin pinnailla Pinterestissä tai kirjoitella kätevästi sähköposteja! Loisto vehje!:) Ai niin ja sillä otetut kuvat ovat myös hämmästyttävän hyviä!

Pikaisen Helsingin vierailun jälkeen suuntasin äidin hoteisiin Saloon. Äiti oli laittanut über herkulliset ruuat ja voi vitsit, miten ihanaa oli, kun ei tarvinnut lainkaan miettiä mitä saa syödä!! :) Kaikki sapuskat oli tehty tämän herkkiksen massua ajatellen. Mama on paras. Illalla koukutin äidin Pinterestin ihmeelliseen maailmaan ja veikkaan, että aika pian on hänelläkin yksi jos toinen inspiraatio kansio kerättynä kyseiselle sivustolle;)

Nyt iltateetä, lämmin suihku ja kullan kainaloon köllimään. Olipas mukava viikon aloitus taas.

Toivottavasti myös teillä on ollut onnistunut maanantai! 


                                               Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA




You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Anonymous
    10.6.2013 at 21:53

    Kuulostaapa mukavalta päivältä. :) Tiedän niin hyvin ton tunteen, ku menee äidin luo eikä tarvii miettiä mitä saa syödä. Oon vehnäallerginen, muutenkii mahavammanen (lue: en voi syödä esim. kurkkua, paprikaa, sipulia tai vesimelonia), enkä syö sianlihaa. Aina ku menin kotiin, oli äiti tehny ruoat ja huomioinu kaiken. Niin parasta! Nyt muistelen sitä, ja äitiä lämmöllä. <3
    Mukavaa kesää!

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 09:03

      Voin niin ne äidit on vaan ikuisesti ainutlaatuisia.<3 Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää myös sinulle <3 :)

  • Reply
    Lady of the Mess
    10.6.2013 at 23:58

    Tuo Samsung vaikuttaa kyllä tosi houkuttavalta – olen sitä katsastellut vähän sillä silmällä, mutta kyllä houkuttaa nuo Olympuksenkin ihanuudet. Vaikea valita;)

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 09:16

      Todellakin vaikea valita, kun on super paljon erilaisia vaihtoehtoja!!:D Ja nykyään tulee koko ajan lisää uusia parempia juttuja:)

  • Reply
    Anonymous
    11.6.2013 at 06:06

    Heippa kaunis <3

    Voisinko sinulta kysästä, että millä teet noita mainoskollaaseja? <3 Kiitos ihan tuhannesti jo etukäteen jos kertoisit! :) Haluisin tehdä mainoksiin sellaisia tekstejä, mutten tiedä millä saisi kivoimpia lopputuloksia aikaan. Olen käyttänyt Picasaa, mutta olisiko mitään muuta suosittelemisen arvoista ohjelmaa kollaasien (+tekstien) tekoon. :) Kiitti ihan hirmuisesti jo etukäteen olet ihanin!!!<3 :)

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 08:38

      Heippa!<3 :) Voi kuule itse käytän myös suurimmaksi osaksi ihan picasaa. Photo shopilla saat kyllä tehtyä tosi upeet kollaasit ja teksti yms. Kurkkaappa esim. Mrs.V uusin postaus täällä. Hän käyttää aina photo shoppia ja minusta hänen kollaasit on ihan huikean kivoja ja ammattimaisen näköisiä:)

  • Reply
    Noora
    11.6.2013 at 07:03

    Voi ihastelin tuota statementia juuri eilen Mrs. V:n Instagramista ja päätin, että joku värikäs kaulakoru on kesäksi kyllä itsellenikin metsästettävä! :)

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 09:17

      Tuo on kyllä ihana! Värikkäät korut tuo niin kivasti extraa asuun kuin asuun:)

  • Reply
    Anonymous
    14.6.2013 at 06:41

    Pitkäaikainen lukija rohkaisee viimein mielensä ja pyytää kiinnittämään huomiota yhdyssanojen oikeinkirjoitukseen… Kiitos!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *