11.6.2013

Mielessä maxihame

Maximekkojen lisäksi olen nyt haaveillut maxihameista. Jonkun verran olen kauppoja kierrellessä koittanut pitää silmällä sopivia yksilöitä, mutta ainakaan vielä ei ole onnistanut. Pinterestissä vastaan tuli toinen toistaan ihanampia asuja maxihameilla. Päädyin nyt tarkistamaan yhteistyökumppani Zalandon tarjontaa ja sieltä löytyikin useampi kaunis yksilö.

1. Upea punainen Mint&Berry hame
2. Täydellinen vaalean nude maxihame
3. Suloinen mintun vihreä maxihame
4. Pirteän ja rennon pinkki maxihame

Ensimmäisen kollaasin hempeä nude on ehdoton suosikkini, toisaalta tuo minttuinen olisi ihana päivettynyttä ihoa vasten. Ensimmäinen punainen taas on leikkaukseltaa juuri sellainen mitä kaipaan. Siinä on hieman leveämpi vyötärökaistale, joka korostaa kapeaa vyötäröä. Neljäs taas ihastutti väritykseltään.

5. Upea Sisley keltainen maxihame
6. Trendikäs mustavalkoraidallinen Paul&Joe maxihame
7. Upea sähkönsininen maxihame
8. Naisellinen tummansininen vinosti leikattu maxihame
9. Kaunis oranssi maxihame mustalla resorilla

Keltainen on täydellinen!! Ihana, ihana väri. Huh tuo olisi todella näyttävä kesähame, vai mitä mieltä olette?:) Raidallinen maxi on myös rakkautta, mutta tämän yksilön hinta taas ei laisinkaan. Tummansinisessä on taas äärimmäisen kaunis ja naisellinen leikkaus. Tuo malli sopii varmasti monelle vartalolle.

Keräsin myös oman inspiraatioasun ihanan nuden maxin ympärille. Kesän hehkua ja auringon säteitä, niiden saattelemana kokonaisuudesta tuli melko kullanhohtoinen. Voisin laittaa kokonaisuuden päälle hetimiten!:)

Toppi: René Lezard// Kultainen rannekoru: Club Manhattan // 
Nahkainen rannekoru: Yulyaffairs // Aurinkolasit: Michael Kors // Laukku: Mulberry //

Maxihameella saa asusta kauniin rennon, mutta silti naisellisen. Pitkä hulmuava hame on myös todella mukava päällä etenkin kuumilla ilmoilla. Toisaalta kylmemmillä ilmoilla hameen alle on helppo laittaa lämpimät sukkahousut. Loisto vaate siis!:) Onko muita maxeista tykkääviä?

Yhteistyössä Zalandon kanssa

 Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA


You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Anonymous
    11.6.2013 at 10:26

    Tilasin viime viikolla Mangosta mintun vihreän maxin, mutta valitettavasti siitä näkyi häiritsevästi läpi ja se meni palautukseen :( Itsellänikin siis maxi hakusessa ja mielellään beigen tai haalean roosan värinen :)

    Toivotaan, että meitä onnistaa maxin metsästyksessä!!

    -hanna

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 14:41

      Joo hei läpinäkyvät ei hyvä!:/ Siks mä tykkäisin et hameessa olis sellanen “alushame” systeemi:) Se peittäis kriittisimmän osan ni ei tarvis koko ajan miettiä näkyykö beba :D Eiköhän meitä vielä onnista!!:) Nimimerkillä. Kävin just kaupoista kattomassa maxihameita ja kappas mukaan lähtikin jotain ihan muuta ;DD Yks Sandin maxi muuten olis ihanan vaaleanroosa!! Siinä on vaan hinta hiukan suolanen. Näkyy muuten aikasemmassa Six simmer outfit postauksessa!:) Ilmottele mulle sit jos ja kun lykästää et mistä löyty:) Pus <3

  • Reply
    Beauty Corner
    11.6.2013 at 11:38

    Itse löysin kaksi maksihametta H&M:stä, tosin aika tummanpuhuvia. Toinen musta ja toinen seeprakuvioinen. Mutta ainakin sopivat tähän valkomusta trendiin! :D Hei tee ihmeessä muuten taas pitkästä aikaa videoterkkuja yms :)Mukavaa viikonalkua <3

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 14:42

      Oih, seeprakuvioinen kuulostaa hyvältä!!8) Jooo teen!! Tietkö et just aamulla koitin videokuvailla jumppatuokiota kotona, mut meni vaan plörinäks ku Eetu oli naureskelemassa vieressä;D Koitan tehdä pikimiten ihan kuulumiset postauksen:)
      Ihanaa viikkoa myös sinne <3 <3:)

  • Reply
    Anonymous
    11.6.2013 at 13:30

    Mulle on tulossa toi ihana keltainen hame! Toivottavasti olisi myöskin päällä yhtä ihana!

    -martta

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 14:43

      Eikö, oih!! Se on IHANA!! Kerro sitten oliko päällä yhtä kiva mitä kuvissa!:)

  • Reply
    Maria
    11.6.2013 at 13:46

    Ihania kaikki, tuollainen pitää kyllä jostain itsekin vielä saada.

    • Reply
      Mona
      11.6.2013 at 14:44

      No eikös vaan!! :) Ja menee pitkälle syksyynkin tosiaan sukkisten kanssa! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *