10.6.2013

Pellavaa pöksyissä

Ihanan vilpoiset ja mukavat päällä. Valkoisina hieman läpikuultavat. Joka kesän must have. Nimittäin pellavahousut! Yhdistin viikonloppuna valkoiset pellavahousut uuden Zaran toppini kanssa. Valkoiset pellavahousut ovat kyllä mitä mukavimmat kesällä. Ne ovat myös naiselliset ja niiden leveät lahkeet ovat mukavaa vaihtelua tiukoille pillifarkuille.

Pellavahousut passaa mielestäni niin matalien Conssien kanssa, kuin korkeidenkin korkojen kaveriksi. Itse huomaan liimautuneeni rakkaisiin CL:n korkkareihini. Parempia arki- ja juhlakorkkareita ei ole olemassakaan! Näiden kanssa jaksaa tapsuttaa pidempäänkin. Nudeina kiitos samalaiset kaappiin;)
Olalle pääsi keikkumaan Medium Lily. Se edelleen saa hymyilemään ja joka kerta tulen yhtä iloiseksi sitä käyttäessä. Oli loistava ostos. Saan usein kyselyitä laukun koosta, että mahtuuko sinne hyvin kamera ja muuta tavaraa. Itse olen nyt testannut ihan käytönnössä, että mukaan mahtuu iso 5D mark II järkkäri 50mm objektiivin kera sekä  Olympus pen, joka ihan hukkuu tuonne!;) Niiden lisäksi saa vielä pienen kukkaron, kännykän ja avaimetkin sujautettua laukkuun. Tämä on siis todellinen tilaihme. 

Turun parasta aluetta on ehdottomasti koko Aurajoen ranta. Käytin taas tilaisuuden hyväksi ja sain Eetun kuvaamaan asut rannalla. Näissä on kyllä niin eri fiilis mitä sisällä otetuissa.

Kengät: Christian Louboutin
Housut: Lindex
Paita: Zara
Laukku: Mulberry

Asu taisi olla by the way kolmas peräkkäin mustavalkoisilla väreillä:D Miten niin olen koukussa kesän mustavalkoiseen trendiin??;) Enää puuttuu raidat. Niitä siis kaupoille metsästämään.

You Might Also Like

14 Comments

  • Reply
    Jenni Ukkonen
    10.6.2013 at 14:43

    Ihana, tyylikäs Mona <3

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 15:49

      Kiitos murunen <3 <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    10.6.2013 at 14:43

    Ihailin lauantaina sitä, että mennä viipotit Loubeissa niin rennon näköisesti. Itselläni on samaiset, mutta toistaiseksi ne ovat päässeet vaan juhakäyttöön, kun pelkään ensinnäkin naarmuja (olisi katastrofi, jos joku astuisi jalalle), enkä jaksa kävellä niissä kovinkaan pitkään. Totesin pojillekin, että ihanko totta Mona polki pyörääkin Loubeissa ;)

    Pitäisköhän itsekin vähän kunnostautua ja alkaa käyttää Loubeja toimistolla… käyttöönhän ne on kuitenkin tarkoitettu ;)

    -hanna

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 15:51

      Hih, ehdottomasti käyttöön vaan!! :) Ite oon käyny suutarilla laitattamassa näihin päkijöiden alle pohjat, jolloin eivät oo lainkaan niin liukkaat ja kengistä tuli mun mielestä paljon “pehmeemmätkin” jalassa. Suosittelen siis ehdottomasti laittamaan pohjat!:)
      Biancat onkin sit ihan juttu erikseen:D Niillä ei juuri pitkälle pötkitä;D

  • Reply
    Kukka
    10.6.2013 at 15:05

    Joooooo pellavaa sen olla pitää! Mä käytän pellavahousuja paljon reissuilla ja kotonakin. Hei, onko tämä ihanainen laukku nyt ihan uusi? Mulla on mennyt ihan ohi! Oi miten kaunis Aurajoki onkaan, ihania kuvia. Pus <3

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 15:56

      Ne on vaan parhaat päällä!! :) Pitäs melkein ostaa vielä muutamassa eri värissä kaappiin. Nudet ja mustat ainakin olis kivat :)
      Hih, on tää laukku jo jonkun aikaa ollu:) Ihan luottolaukuks kyllä muodostunut:) Ja kiitos muru <3 :) Eetu on kehittyny kuvaajana ihan huikeesti!!! :D

  • Reply
    Anonymous
    10.6.2013 at 15:45

    Ihan hirveä, niin hukkaan menee CL sun käytössä…

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 15:56

      Thänks :D

    • Reply
      Veera Einola
      10.6.2013 at 19:26

      Loubet ovat niin edukseen Sinun jaloissasi, todella osaat käyttää niitä näyttävästi ja yhdistää täydellisesti sopiviin asukokonaisuuksiin! ;)

      t. Veera

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 20:44

      Veera <3 Kiitos ihana!!:) Pus <3

  • Reply
    Zandra
    10.6.2013 at 16:23

    Ihana asu ja kaunis Mona!:) Olen ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että tuo medium Lily on kyllä todellinen tilaihme! En voinut vastustaa sitä deer brown -värissä, joten nyt niitä on kokoelmassani kaksin kappalein:D

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 20:44

      Voi kiitos paljon ihana Zandra <3 :) Oih, mäkin haluuuuuuun !!!! :D EI todellakaan oo huono juttu löytyä kokoelmasta kaksi lilyä 8)

  • Reply
    Veera Einola
    10.6.2013 at 19:23

    Sinulla niin ihanan rento tyyli, mutta samalla niin bisnes, joka sopii toimistolle mitä parhaiten. ;) Aurajoen ranta on niin kaunista, yövyimme viime Turku reissulla Radissonissa tuossa lähellä, tykkäsin!

    Mukavaa viikon alkua! :)

    t. Veera

    • Reply
      Mona
      10.6.2013 at 20:45

      Ihanaa viikon alkua sulle myös Veera <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *