5.6.2013

Asuja toimistolle

Viimeksi listasin toimistolle sopivia vaatteita Mitä pukea päälle toimistolle kesällä– postauksessa ja tällä kertaa keräsin muutaman asukokonaisuuden yhteistyökumppani Zalandon sivuilta. Kokonaisuudet ovat melko naisellisia, joten rockimpaan tyyliin nämä eivät varmasti kovinkaan iske, enemmänkin pirteän naiselliseen ja vähän tyttömäiseen tyyliin:)





Kesällä ehdoton must have toimistolle on siis hame! Talvella tulee käytetty paljon vähemmän hameita vaikkakin paksujen sukkisten kanssa ne menisivätkin hyvin. Nyt pitää siis muistuttaa taas itseään ihanista hameista ja yhdistellä niitä naisellisiin kokonaisuuksiin toimistolle! Mikä on teidän lemppari toimistovaate?:)
Toivottavasti näistä kokonaisuuksista sai hiukan inspiraatiota yhdistelyihin. Seuraavaksi voisin koota kokonaisuuksia housujen kanssa.

Ps! Täältä löytyy Zalandon kesäkamppanja, jossa on valikoituja tuotteita -20% alennuksessa. Kannattaa käydä kurkkimassa!:) Alennuksen saa koodilla kesa0113.



yhteistyössä Zalandon kanssa



Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA





You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Jessica
    5.6.2013 at 07:50

    Heiii Mona <3 ihanaa inspistä toimiatoon, arvaa vaan tekeekö mieli ostaa kaikkee ihanaa uutta nyt kun on täällä Helsingissä! :D pitäisi malttaa kesän matkoihin ja outleteihin ;) ootko tulossa tännepäin milloin? :)

    • Reply
      Mona
      6.6.2013 at 07:18

      Hih, todellakin voin kuvitella;) Hei laitan sulle fb:ssä viestiä!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *