4.6.2013

Dr. Denim lempparit

Monet varmasti muistaa, että vannon Dr. Denimien nimeen! Nyt yhteistyökumppani Nellylle oli tullut taas lisää Solitare mallia, joka on oma suosikkini. Nämä normaalisti menee aina super nopsaan valikoimasta. Enkä ihmettele sillä voin todella lämpimästi suositella näitä kaikille, jotka metsästävät täydellisesti istuvia mustia housuja. Ihan parhaat ja super mukavat jalassa. Tykkään myös mallin korkeasta vyötäröstä. Ei tarvitse koko ajan olla miettimässä näkyykö jotain ylimääräistä;)
Dr. Denim Solitare Jeans TÄÄLLÄ!!!

Yhteistyössä Nellyn kanssa

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Anonymous
    4.6.2013 at 21:22

    Mona-kiltti, kerro mulle mikä ero näillä Solitaireilla on Plentyihin?

    Itselläni Plentyt kovassa käytössä, ihan lempparit, mutta kuluu etenkin haaroista IHAN LIIAN nopeesti puhki :/ Onko nää yhtään kestävämmät?

    Sulla on super-herttainen blogi, kiitos :)

    • Reply
      Mona
      4.6.2013 at 21:31

      Heippa!! Noi on korkeammat vyötältä! Toi matsku on tosiaan ohutta ja siksi kuluu helposti!:/ Näiden huono puoli. Mutta sitten löytyy myös tota farkku mallia joka on paksumpaa (täällä 7mainoslinkki!! ) Ite oon saanu pidettyä hyvässä kunnossa dr.denimit sillä etten pese niitä ku tosi harvoin. Jos tulee jotain tahroja niin oon putsaillu vaan tahra kohtaa. Mutta suosittelen kokeilemaan joskus noita paksumpia farkku malleja jos noi tavikset on liikaa kulunut! Nellyltä en löytänyt mustia, mutta esim Turussa ainkin Carlingsista saa niitä!:)

  • Reply
    Anonymous
    4.6.2013 at 23:54

    Siis onko Solitairet vielä Plentyjä korkeammat (Kissy on se matala malli). Onko nämä myös paksummat vai myös leggarimatskua?

  • Reply
    Aune
    5.6.2013 at 10:28

    näyttää kyllä hyvälle, mutta en tiedä viitsinkö sitten tilata kokeiluun noita, jos kuluvat tosiaan niin helposti. En ole ennen omistanut dr.denimejä.

    • Reply
      Anonymous
      5.6.2013 at 12:12

      Kannattaa tilata sovitukseen! Omat Plenty-malliset Dr. Denimit ostin viime kesänä Carlingsista 45€:lla ja ne repesivät viime kuussa. Eli mielestäni todella hyvä hinta-laatu suhde tietäen että käytin jegginssejäni TODELLA usein sillä ne olivat super mukavat! Ja nyt vaatekaappini on täynnä Dr. Denimejä eri väreissä ;) Miinusta vain mustan värin aika nopeasta haalistumisesta mutta ihan normi ruokakaupassa myytävät back to black -pesuaineet pelastavat tilanteen ja housut ovat taas kuin uudet! :)

  • Reply
    T_
    5.6.2013 at 15:37

    Tilasin Nellyltä joku aika sitte sun innoittamana dr.deminit ja täytyy sanoa, että istui täydellisesti!!
    MUTTA, eka pesu ja väri oli ihan tiessään. Niin törkeen kuluneen harmaat, ettei niitä enää kehtaa edes käyttää ja alkaa vaan ärsyttää, ku näkee ne kaapissa :/ Ja pesin ne kyl kaiken maailman ohjeiden ja suositusten mukaan. Olin jo tilaamassa ennen tota pesua toiset samanlaiset, mut onneks siel ei sillon ollu plentyi, ni jäi tilaamatta. Harmittaa.. Onks sulla kestäny niissä väri hyvin?

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *