5.6.2013

Keskiviikon kuulumisia

Aurinko paistaa taas Turussa täydeltä taivaalta ja ulkona hellelukemat paukkuu. Ihan täydellistä. Kyllä tätä kesää jo ehdittiin odottaa. Nyt tuntuu tosin melkein uskomattomalta, voiko nämä ilmat todella olla näin hyvät?? 
Vaikka helteet ovatkin tulleet niin itse odottelen vielä muutaman viikon päästä alkavaa kesälomaa. Vaikka teenkin vain osa-aikaisesti töitä toimistolla tulee kuukauden kesäloma todella tarpeeseen. En taida olla ainut, joka kesälomia odottaa?;) Kevään aikana on ollut niin monta rautaa tulessa, että tekee todella hyvää vähän hengähtää ja ottaa rauhallisemmin.
Muutamat ovat kyselleet minun opiskeluista ja siitä miten ne menevät. En ole juuri blogin puolella opiskeluista puhunut, mutta voinen nyt todeta, että tämän vuoden kevät on ollut melkoisen haipakkaa menoa ja opiskelut ovat jääneet todella pahasti taka-alalle. Vaikuttavia tekijöitä on ollut  paljon ja suurimpana varmasti se, että olen tehnyt niin montaa asiaa samaan aikaan. Voimia vienyt sairastelu on myös verottanut ison osan ajasta ja vaikuttanut myös osaltaan opiskelumotivaation vähäisyyteen. Toivon todella ja odotan, että saan kesän aikana itseni parempaan kuntoon, jotta syksyllä olisi enemmän energiaa myös opiskeluun. Olen jo päättänyt syksyllä karsia muita kiireitä opiskelujen ohelta ja aion keskittyä paremmin kurssien suorittamiseen. Toisaalta liikaa en halua ottaa siitäkään stressiä. Olen todennut, että ei tässä mikään kiire ole mihinkään suuntaan. Elän tällä hetkellä ihan hurjan onnellista aikaa ja nautin ihan niistä arkisistakin jutuista hurjasti. Vielä kun oppisin ihan oikeasti vähän rauhoittumaan ja sanomaan useammin ei. Uskon, että iso syy sairasteluihinkin on juuri siinä, että en pysähdy tarpeeksi. Pää tahtoisi mennä ja viilettää, tehdä lisää juttuja ja viedä itsensä äärirajoille, mutta kroppa jarruttaa. (Note to self: Voisit taas aloittaa sen hyvin alkaneen joogaamisen uudestaan;) )
Puolikkaasta on myös kyselty. Olen ilmoittautunut Paavo Nurmeen, joka järjestetään kesäkuun lopulla. Koska oma fyysinen kunto on aivan pohjalukemissa, joudun hyvin todenäköisesti jättämään koko juoksun välistä. Huono olo on ollut oikeastaan koko kevään läsnä voimakkaasti ja pahentui kesää kohden. En ole huonosta olosta sen enempää blogissa puhunut, koska se on ollut muuten niin iso osa arkea. Täällä haluan jakaa inspiroivia mukavia asioita. En vain päivitellä sitä miten käsittämättömän energiaton ja väsynyt olen ollut. Terveelliset elämäntavat ovat nyt läsnä omassa elämässäni enemmän kuin koskaan. Toivon todella, että saan kroppani taas kuntoon ja kun pääsen asiassa eteenpäin tulen jakamaan mietteitä enemmänkin täällä blogissa. 
Blogin suhteen ei ole lomia tiedossa. Teidän ihanat kommentit saavat päivästä toiseen minulle niin ison hymyn huulille, että siitä hyvästä mielestä en ihan hevillä luovu. Blogin kirjoittaminen ja kaikki siihen liittyvä antaa hurjasti energiaa. Uusien ihmisten tapaaminen, valokuvaaminen kauniiden asioiden ympärillä ja vuorovaikutus mahtavien tyyppien kanssa antaa huimasti. Aikaa tämä blogin pitäminen vie ihan järjettömästi. Siinä voisikin olla itselle kehittämisen paikka. Vaikka miten voisin kirjoittaa postauksia yötä myöden niin tämänkin suhteen pitäisi muistaa se rauhoittuminen ja pysähtyminen. Se on kuitenkin paljon helpommin sanottu kuin tehty;) Tässäkin kirjoitan tätä tekstiä bikinit päällä lähdössä rannalle vaan olemaan. Mutta miten kävikään. Näppis alkoi sauhuta ja blogi vei taas mukanaan:D
Kehitettävää löytyy siis ja paljon! Eniten oman itsensä huoltapitämisessä ja terveessä itsekkyydessä. 
Mutta niinhän sitä kehitettävää taitaa löytyä meistä kaikista? Itse huomaan kokemavani ajoittan riittämättömyyden tunnetta. Ajatusta tarkemmin tutkittua huomaa miten hölmöä se on. Tavoitteita täytyy toki olla ja niitä kohti pitää kurkottaa. Itse tylsistyisin totaalisesti, jollei olisi aina jotain mitä odottaa;) Mutta, ei aina tarvitse tehdä ihan kaikkea nyt heti. 
Saan kyllä olla niin äärimmäisen onnellinen kaikista lähellä olevista ystävistä ja rakkaista. Niin hyvinä ja huonoina hetkinä ei koskaan tarvitse olla yksin. Eetu on ollut niin sanoin kuvaamattoman iso tuki kevään sairastelujen kanssa, etten voi mitenkään sanoin kuvata kiitollisuutta. Ymmärtäminen ja asioista selvää ottaminen on ollut hänelle itsestään selvyys. Äiti taas on stressannut varmasti itsensä ihan liiallisuuksiin. Ja minä mörökölli olen vain kiukutellut väsyneenä hänelle. Onneksi tiedän, että hän tietää  minun arvostavan hänen joka ikistä neuvoaan ja oikeasti otan niistä oppiakin vaikka vähän kiukuttelun kautta;) Ihanaa, että on äiti jolle voi myös joskus vähän kiukutella. Ihanaa, että on äiti, jolta saa tukea aina. Ja mitä tulee ystäviin. Niihin, jotka tuo lounaan kotiin, kun itse makaa vatsakouristuksien kera sohvan pohjalla. Niihin, jotka lähettää tekstarilla kuvan, jossa lukee että olen tärkeä ystävä. Niihin, joita tulee ikävä jo, kun toinen on viikon lomalla. Ystävät ovat helmiä ja aitoja sellaisia on vähän. Onneksi olen saanut kahmittua itselleni ne kaikkein kirkkaimmat ja arvokkaimmat helmet.
Kiitos teille ihanille, jotka käytte täällä ja jaatte aikaanne minun ja blogin parissa. Muistakaa pitää huolta itsestänne. 
Muistilappu kaikille: 
PS! Nappasin muutaman kuvat We Heart It sivulta. Venetsian reissu  lähenee lähenemistään!:)

You Might Also Like

30 Comments

  • Reply
    Hanna
    5.6.2013 at 14:15

    Ihana postaus, Mona! Jotenkin tästä sai ajatuksia omaankin elämään, ja varsinkin toi viimeinen kuva on huippu. Pitäisi vaan muistaa välillä pysähtyä ja nauttia kaikesta mitä on ympärillä.

    Paljon voimia sulle terveysonglemien kanssa! Toivottavasti asiat parantuvat, ja olet taas syksyllä energisempi! :)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 08:56

      Kiitos paljon Hanna kommentistasi <3 :)

  • Reply
    Lotta V.
    5.6.2013 at 14:24

    Aurinkoista ja energistä kesää, Mona! :)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 08:57

      Kiitos paljon Lotta!!:)

  • Reply
    Jessica
    5.6.2013 at 14:35

    <3 Ollaan järkeviä supernaisia jooko? :) pidetään huolta itsestämme, nautitaan! haleja

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 08:57

      No just näin <3 Haleja ja pusuja sinne myös <3 :) Pus <3

  • Reply
    Taru
    5.6.2013 at 14:50

    Mona, tsemppiä sairastelujen ja muun energiaa vievän kanssa, mulla on kanssa ties mitä masuvaivaa ollut tässä kevään aikana – se on ihan pyllystä! :( Nauti ihanasta kesästä rakkaiden kanssa ja työnnä muita juttuja sivummalle, ja tosiaan, sano joskus myös EI. :D

    Aurinkoa ja tsemppishalit sinne Turkkusen suunnalle, täällä suunnataan kohta frendien luo grillailemaan, ah. Näillä keleillä on ihan kiva olla “vaan” kotimamma… ;)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 09:43

      Kiitos ihana Taru tsemppaavasta kommentista <3 <3 Ilmottelehan jos oot joskus poikkeamassa tänne suuntaa, olis tosiaan niin kiva höpötellä ajan kanssa paremmin :) <3 Ihanaa ja aurinkoista kesää sinne!!:)

  • Reply
    Veera Einola
    5.6.2013 at 15:18

    Olet ihailtavan ahkera! Venetsia on unelmalomakohteeni, aikaa pitäisi vain järjestää enemmän matkusteluun! :)

    t. Veera

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 09:44

      Venetsia on kyllä omallakin listalla ollut jo pitkään. Reissua odotellessa siis !!:)

  • Reply
    Anonymous
    5.6.2013 at 15:27

    Kyllä kaikki selviää ja järjestyy, paremmalla puolella ollaan jo :) … Ja äidit on sitä varten, että niille saa kiukutellakin, ne ymmärtää miksi ja niiden rakkaus ei siitä KOSKAAN vähene. -mami-

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 09:55

      Oot tärkee <3 Onneks mulla on sut <3

  • Reply
    Anonymous
    5.6.2013 at 16:33

    Oot ihana, Mona! Paljon tsemppiä ja jaksamista! :-)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 09:55

      Voi kiitos paljon <3 :')

  • Reply
    Jossu
    5.6.2013 at 16:43

    Olen seurannut blogiasi pitkään ja minusta on ihanaa, miten olet onnistunut säilyttämään down to earth-asenteen, etkä alkanut kukkoilemaan, vaikka blogisi lukijamäärä on takuuvarmasti nelinkertaistunut! Ja ihanaa – for real – välillä lukea, että joku myöntää ettei elämässä kaikki mene “ihanasti ja ruusunpunaisesti” vaikka siitä blogissa puhutaankin. Toki kaikki tiedämme, että blogeissa esitellään (useimmiten) vain se hohdokas puoli elämästä, mutta on kiva välillä tulla muistutetuksi siitä ihan näin konkreettisestikin :)
    Puolikkaita ehdit juosta vaiks kuinka monta vielä elämässäsi, samoin opiskella. Elämä on elämistä varten – miksi heittää sitä hukkaan? ;)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:04

      Voi Jossu, kiitos niin voimaannuttavasta kommentistasi <3 :') Ihanaa ja aurinkoista kesää Jossu sulle ja kiitos kun oot pitkään jakanu täällä aikaa <3 <3 :)

  • Reply
    LeAnn
    5.6.2013 at 17:42

    Ihana kirjoitus! Tsemppiä Mona sinulle ja pidä itsestäsi huolta! Kiitos ihanasta blogista! :-)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:04

      Kiitos paljon LeAnn <3 :) Tällaiset kommentit saa aina niin super ison hymyn huulille <3 Teette mun päivän <3:)

  • Reply
    Veronica
    5.6.2013 at 20:37

    Todella hyvä kirjoitus! Noin hyvä asenne pitäisi olla jokaisella :) Ihanaa kesää Mona! Mekin täällä kovin jo suunnitellaan elokuulle matkaa, ranta + kaupunkiloma yhdistelmä olisi täydellinen :)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:09

      Voi kiitos Veronica <3 Sä jaksat aina piristää mua täällä, iso iso kiitos siitä <3 :)
      Oih, mahtavaa elokuulle reissu!!:) Meilläkin kiva trip tiedossa elokuuksi:)
      Hei miten olis Barcelona jos haluutte sekä rantaa että cityä?? :)

  • Reply
    Anonymous
    5.6.2013 at 20:51

    Tsemppiä! Ja ihanaa loman odotusta, oot sen ansainnut! :) -Tanja –

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:09

      Voi kiitos paljon Tanja <3 :)

  • Reply
    Celina
    6.6.2013 at 09:17

    Ihana aina niin aurinkoinen Mona <3 Tsemppiä sinne kiireisiin, kyllä ne vielä joku päivä hellittävät ja sitten huomaat kaipaavasi taas menoa ja meinikiä ;D Pus

    Place for Dreams

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:09

      No ihan totta, ei sitä paikallaan edes osaisi olla!! :D Kroppa vaan välillä tuntuu olevan totaalisen erimieltä. Ja kiitos tsempistä <3 :)

  • Reply
    Janet
    7.6.2013 at 07:54

    Voi Mona ♥ Mä lähettelen sulle ihan hirmuisesti voimahaleja :) Toivon sulle äärimmäisen pikaista paranemista ja kaikkea hyvää elämällesi ♥ Nyt otat vaan aikaa itsellesi ja opettelet välillä sanomaan ei ;) Olet niin ihana ja aurinkoinen ♥

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:10

      Ihana ihana Janet <3 Säkin oot niin monesti mua täällä piristänyt <3:) Kiitos siis sulle, kun oot jo pitkään jakanu hyvää fiilistä ja mieltä sä se aurinkoinen ja ihana olet <3

  • Reply
    Maija
    7.6.2013 at 08:57

    Jaksamisia! Rakastan sun blogia, älä koskaan lopeta sitä! :)

    • Reply
      Mona
      7.6.2013 at 10:11

      Voi Maija:') Kiitos ihanasta kommentistasi <3 <3 :)

  • Reply
    Anonymous
    7.6.2013 at 22:02

    Pieni vinkki terveyteen voisi löytyä Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion taitajalta Nina Haavistolta, toimii Lahdessa. Hänellä on sivut http://www.ninahaavisto.fi ja ilmestynyt pieni kirja” Ruoanvoima- Kansantajuisesti Kiinalaista lääketiedettä” . Sinä aurinkoinen ja tekevä tyttö, tsekkaappa tämä. Ihanaa kesää, täti toivottelee.

  • Reply
    Laapa
    8.6.2013 at 16:28

    Varmasti kroppa reagoi jos pää ei anna jarruttaa. Suurin osa suomalaisten vatsavaivoista on kuitenkin ns. toiminnallisia, enemmän ja vähemmän stressistä johtuvia/pahentuvia ja itsekin sellaisista kärsin.. Siispä toivon voimia ja viisautta muuttaa jotakin elämän tyylissäsi, jospa ne vaivat siitä helpottaisivat sitten <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *