29.5.2013

Jolie

Olen melkoinen kosmetiikka fani ja suurkuluttaja. Rakastan purnukoita ja purkkeja. Testailen erittäin mielelläni aina uutuksia, mutta yksi juttu kosmetiikassakin on ylitse muiden. Arvostan nimittäin todella paljon luonnonkosmetiikkaa ja luomu tuotteet ovatkin omalla listallani aivan kärkipäässä. Olikin ilo siis aloittaa nyt yhteistyö Jolien luonnonkosmetiikan verkkokaupan kanssa.  Keräsinkin nyt ensimmäiseksi heidän valikoimastaan mielenkiintoa herättäviä tuotteita.

1.  madara  2. patyka  3.  Mia Höytö  4. patyka 5. patyka 6. patyka
Mádara on jo pitkään ollut yksi suosikeistani ja heidän tuotteita olen kokeillutkin useampaa. Myös äitini on Mádaran tuotteisiin erityisen ihastunut. Ne sopivat hänen todella herkälle iholleen, eivätkä aiheuta allergiaa. Tällä hetkellä suosikkien joukkoon on noussut myös uutena ihana luksuskosmetiikkamerkki Patyka!! Voin suosittella todella lämpimästi. Tuo todellakin luksusta arkisiin ihonhoitorutiineihin:)
Mia Höytön tuotteet ovat minulle vielä täysin tuntemattomia. Olen kuitenkin niistä lukenut kovasti kehuja. Onko ne teille tuttuja? Kuulen todella mielelläni niistä arvoita!:)

Yhteistyössä Jolien kanssa


You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Anonymous
    29.5.2013 at 12:59

    Minua alkoi kiinnostamaan luonnonkosmetiikka sen jälkeen, kun pyrin tekemään parempia valintoja ruokavalion puolella. Huomasin hyvän ruoan vaikutuksen ja alkoi kiinnostamaan myös muiden tuotteiden sisältö. Ostin Joliesta Mia Höydön Valon, Kauniin ja Unelman ja en voi kuin suositella. Meikki lähtee todella hyvin; ensiksi vaan kosteuttaa vedellä kasvot ja eyelinerkin lähti todella hyvin. En osaa selittää, mutta tuotteet tuntuvat jotenkin oikealta kun laitan ne kasvoille. Samoin Unelma- voide on mainio meikinalle ja herkkä ihoni otti tuotteet ilomielin vastaan. Voin suositella! Onneksi löysin nämä, so happy!

    • Reply
      Mona
      30.5.2013 at 08:07

      Oi kiitos paljon kommentistasi!!:) Tosi kiva kuulla, että olet noista tykännyt!! Ihanaa, että olet muutenkin löytänyt hyvän olon terveellisen ruuan kautta <3 :) Kauneus lähtee sisältäpäin!:)

    • Reply
      Anonymous
      30.5.2013 at 09:29

      Juuri näin ja voin suositella kyllä lämpimästä jos esim. on atopiaa yms. Kuulostaa ihan maksetulta mainokselta, mutta oikeasti voin suositella lämpimästi kaikille. Mutta usein kun sitä löytää jotain tosi kivaa, niin haluaa kertoa siitä kaikille muillekin heh. :D Tuota Patykaa on myös pitänyt kokeilla! :) Iloa päivääsi!

  • Reply
    Anonymous
    30.5.2013 at 08:00

    Tuota Patykaa olisi ihana kokeilla, mutta aivan älyttömän korkea hinta on kyllä valitettavasti estävä tekijä. Minulla ei ole missään nimessä mahdollisuutta maksaa tuollaisia hintoja tuottaista. Olen koittanut surffailla, jos netistä jostain löytyisi kyseistä sarjaa edullisemmin, mutta vielä ei ole tärpännyt.

    t. Liisa

    • Reply
      Mona
      30.5.2013 at 08:06

      Totta, nuo eivät todellakaan ole ihan marketti tuotteiden hinnoissa. Luksuskosmetiikkaa tosiaan, joka on vielä luomu joten hintaviakin siksi. Toisaalta nämä ovat ihan loistava lahjaidea kosmetiikan rakastajalle, joten kannattaa joskus vinkata läheisille, että näistä olisi kiinnostunut!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *