29.5.2013

Mekko ylioppilasjuhliin


Olen yhtä hymyä, sillä löysin aivan täydellisen mekon viikonlopun ylioppilasjuhliin. Teimme mukavan yhteistyön taas iki-ihanan Le Follien Stefanian kanssa, josta pikimiten tarkemmin juttua blogin puolelle!:) Yhteistyö liittyi tällä kertaa juhlamekkoihin ja sainkin itselleni yllä olevan kollaasin Koccan maximekon. Mekko on täydellinen viikonlopun ylioppilasjuhliin ja nyt pohdin vain, että miten sen asustaisin.  Miten te asustaisitte pitkän hempeän vaaleanpunaisen värisen maximekon?:)
Ps. Mikäli on muita mattimyöhäsiä, joilta puuttuu mekko tulevan viikonlopun juhliin niin käykäähän pikaisesti kurkkaamassa Le Follien valikoimaa. Aivan ihania kesäisiä upeuksia nimittäin siellä. Kohta omia suosikkejani lisää:)
Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  -A-
  29.5.2013 at 15:27

  Itse laittaisin hiukset espanjalaiselle nutturalle niskaan. Koruina yksikertaiset ja kevyet hopeakorut, esim. Lumoava sarjan Kiara, Pihla tai Tuomi kokonaisuudet olisivat tosi upeita. Kengät voisi olla nudet ja kirjekuorilaukku samaa väriä. Meikki muuten vaalea ja kuulas, mutta mielestäni huuliin voisi tuoda väriä ja huulien kanssa sävysävyyn vielä kynnet, niin huoliteltu kokonaisuus on valmis.

  • Reply
   Mona
   30.5.2013 at 10:42

   Oi nuttura vois kyllä olla hyvä vaihtoehto varsinkin kun on luvattu niin lämmintä!!:)
   Kiitos ihana vinkeistä <3 :)

 • Reply
  Elisabete
  29.5.2013 at 15:33

  Oooi,ihana maxi!!!

  • Reply
   Mona
   30.5.2013 at 10:42

   Kiitos paljon Elisabete!!<3:)

 • Reply
  Emmi
  29.5.2013 at 16:23

  Minäkin olen laittamassa maksin siskoni ylppäreihin :) Ajattelin, että asusteiden pitää olla todella simppelit, sillä mekko on jo pituutensa puolesta juhlava. Jätän todennäköisesti hiukset vain auki ja koruiksi kultainen kello, nappikorvakorut ja ehkä ohut kaulaketju :) Jalkaan mustat korkkarit ja lämmikkeeksi musta bleiseri, siinä se!

  Todella kaunis tuo sinun maksisi :)

  • Reply
   Mona
   30.5.2013 at 10:43

   Kiitos paljon!:) Maxi on kyllä hyvä valinta;) Mä kaipaisin nyt vielä jotain rentoa maxia arkeen tän lisäks :)

 • Reply
  Veronica
  29.5.2013 at 17:03

  Mäkin oon ehkä laittamassa maxin, valkoisen. En oo ees ehtiny miettiä asusteita mut tietty jotain simppeliä ja kultaa :) ihanan hempeä tuo sun saamaa mekko !

  • Reply
   Mona
   30.5.2013 at 10:44

   Oih valkoinen maxi on rakkautta!!8)

 • Reply
  Veronica
  29.5.2013 at 17:06

  Niinjoo ja kyllä mä tuon mekon kanssa pukisin varmaan nudet korkkarit ja samaa sävyä laukku :) koruna varmaan joku iso, luulisin et statement korujen rakastajana semmosta oot aatellutkin ;)

 • Reply
  Ambit
  29.5.2013 at 20:31

  Maxin kanssa voi lähteä aika moneen suuntaan. Jos laittaisi hiukset nutturalle, tai vaikka aukikin, voisi esim laittaa vähän näyttävämmät korvakorut ja muut korut hyvin neutraaleja, tai sitten painottaa korut ranteisiin, kaulaan ei välttämättä mitään. Nude/beiget kengät ja laukku olisivat kivat, mutta laukku hukkuu ehkä mekkoon, jolloin esim helmiäistä hohkaava valkoinen clutch voisi toimia.

  • Reply
   Mona
   30.5.2013 at 10:44

   Kiitos Ambit sullekin vinkeistä <3 :) Nutturan tosiaan taidan laittaa kun on luvattu aika lämmintä, ettei tarvii hiuspehkon alla hikoilla:D

  • Reply
   Ambit
   30.5.2013 at 21:56

   No sulla kyllä hiusta riittää siihen malliin, että nuttura voi olla erittäin toimiva ratkaisu! Toivottavasti tulee onnistuneet juhlat! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *