29.5.2013

Listat

Niin ne listat… Ihan hävettää miten pitkään ne on ollut laittamatta ja ovat edelleenkin. Nyt vakaa aikomukseni on ottaa itseäni niskasta kiinni kesän aikana ja saada listaprojekti kuntoon. Meillä tulee olemaan melko pimeä ja kuuma kesä, sillä koko julkisivu menee hupun alle parvekeremontin vuoksi. Nyt on siis hyvä käyttää hyödyksi tämä aika ja remontoida myös sisäpuolelta kotia kuntoon. 
Olen hiukan surffaillut ja katsellut nyt listoja netistä. Selvää on, että haluan ihan valkoiset ja mielellään myös kohtuullisen leveät listat. Niissä voi ehkä olla ripaus jotain muotoa, mutta ei liikaa rönsyilyä. 
Keräsin googlen kautta muutaman kuvan listainspiraation toivossa.

Kuvat täällä, täällä (Oma koti valkoinen) ja täällä

Helppohan näitä vaihtoehtoja on vielä katsella ja valkkailla, mutta mites se asennus sitten..:D Hyvä, kun oma kärsivällisyyteni riittää edes lattioiden mittaamiseen. 
Onko muilla sama projekti työnalla?:) Onko teillä antaa vinkkiä mistä kannattaisi listat hankkia?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  LauraMaria
  29.5.2013 at 10:04

  meillä on juuri sama homma! ollaan nyt vuosi asusteltu ilman listoja! :D tosin ollaan päästy jo ihan kauppaan asti kattelemaan eri vaihtoehtoja, mutta siihen se sit jäi taas. Luulis olevan ihan pikkujuttu, mutta jotenki niin hitsin vaikeeta! :D

 • Reply
  Konkistadori
  29.5.2013 at 19:31

  Omat tismalleen samanlaiset kuin kakkoskuvassa hankin pari vuotta sitten bauhausista ja viime viikolla ne saatiin lattianhionnan jälkeen asennettua ;) eli klassiset kävi. Ongelma oli viime vuosisadan vaihteen talovanhuksen vinot seinät. Asentajahan siihen tarvittiin, ei mitään tsäänssiä tehdä itse. Tsemppiä urakkaan ja palkatkaa ihmeessä ammattilainen avuksi.

 • Reply
  Anonymous
  30.5.2013 at 06:35

  suosittelen että Turkulaisena mene Sarokkaalle (halisten lähellä), siellä on paljon valikoimaa, erittäin hyvä palvelu ja kaikki hyvin esillä.
  Maija

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *