8.5.2013

Monday’s outfit

Koneella on jo jopa muutamat asukuvat, jotka odottaa julkaisua. Selvästi olen petrannut näiden kuvaamisten kanssa. Mahtaakohan olla lämpenevillä ilmoilla vaikutusta asiaan. Maanantaina kävin töiden jälkeen illalla isän ja Eetun kanssa Sevillassa ja päälle päätyi seuraavaa.

Zaran armyvihreä takki oli alelöytö talven Las Palmasin matkalta. Hintaa taisi takille jäädä muutama kymppi. Takki on päässyt jo moneen kertaa päälle lämpimien kelien saavuttua.
Myös konjakinruskeat ballerinat olivat mieletön löytö samaiselta reissulta. Ne keikkuivat -60% hyllyllä ja loppujen lopuksi sain ne itselleni noin 30 euron hinnalla, mikä oli reilusti yli 60% ale. Koko reissu olikin melkoinen löytöreissu.

Tämä valkoinen lintupaita on Zarasta. Hiljattain hankittu sekin. Paita vilahti aikaisemmin Blog Awards postauksessa. Tämä on niin mukava päällä. Ihanan ilmava ja just sopiva kesäksi farkkujen kaveriksi. Tykkään hurjasti paidan lintujen väreistä. Pitää katsoa saman sävyisiä asusteita sillä silmällä!
Nämä Carolina Herraran ballerinat ovat olleet vasta muutaman kerran jalassa, mutta voihan täydellisyys ne ovat hyvät jalassa. Luulen, että nämä saavat kesän aikana enemmän kuin tarpeeksi käyttöä. Vieläkin pöyristelen loistavaa tuuria löydöissä. Varsinkin, kun normaalisti olen todella huono missään alennuksissa ja kaikki muut aina vievät parhaat nenän edestä. Kerrankin oli itse se tarjoushaukka;D
Lily jaksaa rakastuttaa edelleen. Arvatkaa kuitenkin haaveilenko jo täällä kuumeisesti uusista tulokkaista. No kyllä vaan ja korkeasti sittenkin. Lily on osoittautunut täyden kympin laukuksi. En ole löytänyt siitä ainuttakaan vikaa. Se sopii niin moneen tilanteeseen ja tuo melkein kaikkiin asuihin sen viimeisen silauksen. Oon rakastunut.
ballerinat: Carolina Herrera
farkut: Liu Jo (give away) :
(TÄÄLLÄ commercial link)
paita: Zara
takki: Zara
laukku: Mulberry Medium Lily :
(TÄÄLLÄ commercial link)
aurinkolasit: Guess
kello: Michael Kors
Ps!! Reissaamisesta, kun tuli puhe niin vinkkivinkkinä melkoisen hyvä kisa, joka on menossa yhteistyökumppani Rantapallolla!!:) Nimittäin nyt on mahdollisuus voittaa täällä Rantapallon ja Yellow Tailin yhdessä järjestämä ruhtinaallinen 5000 euron matkalahjakortti!! Tuohon ei siis vaan  voi olla osallistumatta!!!;) Esimerkiksi juuri Australian reissu olisi ainakin allekirjoittaneelle enemmän kuin toivottu!! Eli kipin kapin osallistumaan kilpailuun!!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *