7.5.2013

Ripset kuntoon kesäksi!

Moni arvasi ihan oikein edellisessä postauksessa mistä oli kyse. Nimittäin yhteistyönä Piritan kanssa sain silmiini upeat ripsienpidennykset hänen loihtimanaan! Minulla on kerran aikaisemmin ollut muutama vuosi sitten ripsienpidennykset ja olikin kiva kokeilla näitä taas uudelleen pitkästä aikaa. Luotto Piritaa kohtaa oli kova, koska olen hänet jo vuoden ajan todennut über loistavaksi kynsienlaittajaksi;) Turhaan en pitänyt odotuksia korkealla, sillä näistä uusista räpsyttimistä tuli ihan huikeat!! Toisella puolella maapalloa syntyy nyt hurrikaaneja, joka kerta kun räpsytän silmiä;)
Ripsienpidennykset ovat ihan huiput kesäksi. Miten ihanan helppoa onkaan, kun ei tarvitse sipaista kuin inan CC-voidetta kasvoille ja meikki on valmis. Niin ja treenaajille nämä ovat ihan must! Itse en ainakaan tykkää treenata meikkien kanssa ja näytänkin salilla aina melko räjähtäneeltä tapaukselta.:D Ei sillä, että sillä oikeasti niin väliä olisi, mutta täytyy myöntää, että onhan se kiva näyttää vähän meikatulta treenatessakin;) 
Kermana kakun päällä taitaa olla aamut…. Aamulla herätessä ei tarvitse ensimmäistä tuntia kuluttaa siihen, että löytää omat silmät päästä;D Ja ööö… onhan sitä varmasti aika paljon hotimpi murunkin mielestä heti herätessä, kun silmät säihkyy;) Eetu tähän kuuluu vastata: No ihan yhtä hehkeä olet ilman niitäkin!;) ) Edit: Mitä Eetu oikeasti sanoo: Wau hienot, voisit hei harkita myös “huulitatuointia” :DD ) 
Pyysin Piritaa ottamaan jo laittaessa muutan kuvan. Näissä ennen ja jälkeen kuvissa näkee melkoisen eron. Huh hei, mikä lopputulos vielä kun vertaa ennen kuvaan!! 
Itse ripsien laittaminen on kohtuu rentouttava tapahtuma. Jollei laittajana olisi ihana höpöttäjä Pirita, niin olisin salettiin alkanut rentoutuessani kuorsaamaan;D 
Sitten seuraa loisto juttu kaikille Turun lähettyvillä asuville ripsienpidennyksistä tai rakennekynsistä haaveileville!!:) 
Nimittäin Mona’s Daily Style blogin lukijat saavat nyt KOKO TOUKOKUUN ajan kaikista Piritan palveluista 10 euron alennuksen!!:) Esimerkiksi ripsienpidennyksille jää siis hintaa 75 euroa (norm. 85€) ! Melko hyvä diili jossen sanois. Huom, tarjous koskee kaikkia uusia ripsienpidennyksiä, rakennekynsiä ja varpaan geelauksia. 
Toukokuu on ihan parasta aikaa valmistautua pienillä kauneusjutuilla kesään! Juhlia on vaikka miten paljon edessä ja esimerkiksi ylioppilaalle nämä ripsienpidennykset ovat ihan parhaat tärkeänä päivänä!:) Ripset ovat ojossa ja kauniit koko päivän ilman korjailua.  
Aurinkoisen Piritan löytää Bravasta Eerikinkadulta ihan postia vastapäätä. Bravalla on muutama autopaikka myös mikäli tulee vähän kauempaa. Muistakaa varatessa mainita olevanne blogin lukijoita tarjouksen saadaksenne!:) Ajan voi varata suoraan Bravan nettisivuilta (huomaathan varata ajan Piritalle) tai puhelimitse numerosta 02 231 1300.
Nyt siis kaikki räpsyttimiä tai tyylikkäitä (ja kestäviä!!) kynsiä kaipaavat varaamaan mun ihanalle Piritalle aikaa!! :) Vaikka haluaisin niin en voi kokonaan omia häntä;)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Veronica
  8.5.2013 at 07:40

  Ihanat ripset ! Mulla kyllä noi pelastaa jokaisen aamun ja vihaan laittaa ripsiväriä, koska mulla siihen menee älyttömän kauan aikaa. Eli hyvin käytännölliset ovat :) Itsellä on jo sekä ripset, että kynnetkin, niin ei taida olla mulle ajankohtainen tarjous ;) vaikka tosi hyvä onkin.

  • Reply
   Mona
   8.5.2013 at 07:51

   Kiitos Veronica <3 Mä olen kyllä super tyytyväinen näihin:) Oli aika jees herätä tänään, ku peilistä näkyi ihminen ;D

 • Reply
  Anonymous
  8.5.2013 at 08:00

  Miten pitkään pidennykset kestää?

  • Reply
   Mona
   8.5.2013 at 09:46

   Mun tietääkseni noin kolmesta viiteen viikkoa. On kai aika yksilöllistä!:)

  • Reply
   Mona
   8.5.2013 at 09:46

   kuukauden välein useimmat kai käy huollattamassa ja laittamassa lisää ripsiä:)

 • Reply
  Anonymous
  8.5.2013 at 12:49

  Höh miksi nää kivat yhteistyökumppani tarjoukset on aina muualla ku omalla paikkakunnalla? :( Itekki haluis ripset, mutta en mielelläni yli 100€ niistä maksaisi :s Ihanan näköiset kuitenkin ovat! :)

  – Pauliina

  • Reply
   Anonymous
   8.5.2013 at 14:30

   Turkuun voi aina piipahtaa vaikka “minilomalle” :)

   -Pirita

  • Reply
   Mona
   8.5.2013 at 15:03

   Joo Turkuun ehdottomasti minilomalle!! Varsinkin nyt kesän alkaessa Turku ihan puhkeaa kukkaan!! ;) Nimimerkillä. I love Turku!! ;)

 • Reply
  RagDoll
  8.5.2013 at 17:07

  Ovat ehdottomasti kauneimmat ja luonnollisimmat räpsyt jotka olen koskaan nähnyt. Sopivan ohkasia, että eivät roiku, tai näytä raskailta. :)

 • Reply
  Anonymous
  8.5.2013 at 19:22

  Ihanat ripset! Vieläkin enemmän katse kiinnittyi upeaan huulipunaan ja hampaisiin. :) Mitä merkkiä puna on? Viilattiinko sun hampaita oikomisen jälkeen jotenkin vai oiottiinko vaan etuhammasta? Luin hammaspostauksen, mutta jäi vähän epäselväksi.. Rivistö näyttää nyt niin tasaiselta. Jos muutakin rivistöä tasoiteltiin/viilattiin, niin osaatko sanoa, mitä sellainen lysti maksaa yksistään?

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *