8.5.2013

8 x White Dress

Kesän tullessa rakastun aina valkoiseen. Valkoiset mekot ovat ihan hurjan ihania, mutta omasta kaapistani löytyy vain muutama yksilö. Katsoinkin sillä silmällä valkoisia yksilöitä ja löysin ihan liikaa ihania malleja. Erityisesti pitsiset versiot kolahtivat ja lujaa! Kollaasin mekko numero neljä on ehdottomasti lempparein. Ihana tyttömäinen malli ja kaunis pitsi. Mekon kruunaa super upea selkämys. Mitä mieltä te olette valkoisista mekoista?



Keräsin tuon nelosen mekon ympärille asun illanviettoon tai juhliin. Kokonaan valkoinen asu on todella näyttävä ja siihen vielä yhdistettynä kirkkaan punainen huulipuna, niin kokonaisuus on melko säväyttävä. 

mekko: NLY Eve // korut: Efva Attling // kengät: Christian Louboutin // laukku: Chanel // huulipuna ja kynsilakka: Dior


Seuraavaksi tulossa all white asupostausta!

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Merenhelmi
    8.5.2013 at 20:11

    Hei mona ihana <3 Saanko kysyä, että millä ohjelmalla teet kollaaseja?:) Itse olen tehnyt picasalla, mutta olen ajatellut, että onkohan jotain parempaa vaihtoehtoa!:) Kiitti jo etukäteen murunen!:)

    • Reply
      Mona
      8.5.2013 at 20:17

      Heippa ihanuus <3 <3 Mä käytän myös Picasaa!!:) Se on kaikkein helpoin, nopein ja muuten vaan paras;) Joskus harvoin käytössä myös photari, mutta lähes aina teen picasalla vaan.

  • Reply
    Anonymous
    8.5.2013 at 20:22

    Niin kauniita mekkoja, mun lemppari on nro 7 :) -mami-

    • Reply
      Mona
      9.5.2013 at 08:22

      No juu sen määkin ottaisin mieluusti, mut hintalappu sanoo hiukan toista ;D Mut se on kyllä just eikä melkein täydellinen!! 8) <3

  • Reply
    armi owo
    8.5.2013 at 22:59

    millon sen kysymyspostauksen vastaukset tulee ? :)

    • Reply
      Mona
      9.5.2013 at 08:23

      Melkein valmiina luonnoksissa!! :) Eli tulossa on suht pian:) Pyrin saamaan tän viikon aikana, mut en vielä uskalla luvata kun karsee tenttistressi takaraivossa, niin en oo varma miten paljon ehdin täällä blogin puolella tuottamaan:/ Mut siis en missään nimessä oo unohtanut sitä, pian tulee!!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *