31.3.2013

Lumenen keväisiä uutuuksia

Sain yhteistyökumppani Lumenelta ihania värikkäitä uutuuksia testiin.  Touch of radiance Seerumi meikkivoide levittyy aivan älyttömän hyvin ja jättää ihon todella luonnollisen hehkuvaksi. Voide peittää kyllä mukavasti ihon epätasaisuuksia ja punoituksia. Itselleni tuo tummempi sävy oli vielä hieman liian tummaa, mutta odottelen innolla kesää, kun saa hieman päivetystä. Uskonkin, että nämä voiteet tulevat olemaan juuri passelaita kesän hehkuttamalla hipiällä!:)
Pitkäkestoiset hohdeluomivärit ovat todellakin nimensämukaiset. Pysyvyys on loistava ja värit erityisen omaan mieleeni. Tykkään, että luomivärit hehkuvat ja saavatkin vähän taittaa valoa. Itse pidin eniten vaaleasta niittyvillojen laulu sävystä. Se tuo upean säihkeen silmiin!:) 

Kynsilakat odottavat vielä testausta. Ajattelin, että pian voisi tehdä kunnon jalkahoidon ja lakkailla varpaankynnetkin, jollain todella pirtsakalla värillä. Mitäs mieltä olette näistä? Tuo pinkki on niiiin söpö!:)

Ihanaa, kun kevät tekee tuloaan ja kaikki keväiset värit pääsevät pinnalle! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stelliinou
  31.3.2013 at 21:17

  Noi Lumenen kynsilakat on ihania! Ei kauhean kalliita ja hyvälaatuisia! :)

  Stella

 • Reply
  Hanilo
  3.4.2013 at 14:08

  Nuo luomivärit on aivan huippuja, tosi hyvä pigmentti! Mä oon ihastunut siihen vaaleanpunaiseen ja käytän sen kanssa tuota mikä sulla on keskimmäisenä kuvassa. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *