30.3.2013

Inman Aligner kuulumisia

Olin tiistaina taas hammaslääkärissä tarkistamassa oikomisen tilannetta ja sain kuulla mitä parhaimpia uutisia! Nimittäin viimeiset kaksi viikkoa enää jäljellä ja koko projekti on jo valmis!!:D Ihan uskomatonta. Oikomista on takana vasta kuusi viikkoa ja loppujen lopuksi koko projekti tulee kestämään vain vaivaiset kahdeksan viikkoa. Etuhampaat ovat jo likimain pientä hifistelyä vaille valmiit ja suorassa rivissä. Tiistaina otettiin vielä muotit hampaista ja meikä hymyili naama täynnä tuota tököttiä;) 
Aika on mennyt ihan järjettömän nopeasti vaikka alkuun ensimmäiset pari viikkoa tuntui pitkiltä. Nyt jälkeen päin en voisi olla tyytyväisempi, että lähdin oikomiseen! Pidän vielä ennen ja jälkeen kuvat jännityksessä parin viikon päähän, sillä silloin saan kunnon viimeiset kuvat lopullisesta tuloksesta:)
Minun oikominen on siis tehty yhteistyössä Turkulaisen hammaslääkärin Aboadentin kanssa, josta sain blogin kautta alennusta. Voin suositella ihan jokaiselle, jota vähänkään häiritsee etuhampaiden vinous Inman Aligneria ja Aboadentia. Itse koen jo nyt, että hymyileminen ja siitä nauttiminen on noussut ihan eri svääreihin. Miten pienellä jutulla voikin olla niin hurja merkitys. Hammaslääkäriä pelkäävien ei myöskään tarvitse murehtia oikomista yhtään, sillä itse lääkärissä käynnit ovat täysin kivuttomia ja ainakin Aboadentissa puitteet olivat todella mukavat. Mikäli pohtii sopiiko tämä oikominen juuri itselleen kannattaa käydä konsultoinnissa, jossa tarkistetaan tilanne. Aboadentissa konsultointi on maksuton, eikä velvoita mihinkään. Samalla näkee myös heidän mukavan ja viihtyisän toimipaikan, joka varmasti kannustaa projektiin:) Ajan konsultointiin voi varata puhelinnumerosta: 02 250 3003
Nyt malttamattoman muutama viikko vielä Inmanit suussa, jonka jälkeen voinkin jatkaa hymyilyä suoralla hammasrivistöllä. En taida oikein vieläkään uskoa tätä todeksi… :)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Lotta
  30.3.2013 at 18:11

  Kiitos että olet jakanut oikomishoidon meidän kanssa. Itse olen kärsinyt _vähän_ enemmän vinoista hampaista kauan ja vihdoin päätin tehdä asialle jotain. Kävin konsultaatiossa ja hoito sopii kuin sopiikin hampailleni. Pidempi prosessi olisi kuin sinulla, mutta voi että olisin onnellinen suorista hampaista! Harmikseni hoitoa on vielä odotettava jonkin aikaa, rahat kun menevät tällä hetkellä muuhun tarkoitukseen… Mutta sekin jo helpottaa, että tiedän tuon olevan mahdollista ja aloitan hoidon heti kun voin!

  • Reply
   Mona
   2.4.2013 at 21:09

   Aivan mahtavaa!!:) Ja tosi tosi kiva kuulla, että tätä meikän projektia on ollu kiva seurata:) Itse ainakin kovin kaipailin tarkempia fiiliksiä ja ihan kauheasti niitä ei vielä netistä tuntunut löytyvän…
   Ja laitahan viestiä sitten kun oon alottanut oikomisen:)

 • Reply
  RagDoll
  30.3.2013 at 21:24

  Kattelin jo aiemmin kuvista, että onpas se hymy nätti ja suora!! On se suuri asia, ei siitä pääse yli eikä ympäri.. Itseä häiritsee nuo koko ajan enemmän vinoon pyrkivät legot.. Ehkä sitten, kun ei enää ole myynti työssä, pystyy laittamaan jotain härveliä suuhun.

  • Reply
   Mona
   2.4.2013 at 21:15

   Tai aloittaa oikomisen vaikka lomalla! :) Puhe helpottuu kyllä tooosi paljon ekojen viikkojen jälkeen:) Mä oon myös esim tärkeiden tapaamisten yms ajaksi ottanut pois. Muuten olen kyllä pitänyt todella ahkerasti sen noin 20h vuorokaudessa:) Tosi moni on sanonut, että eihän se hampaat oo ees vinot ollu, mutta voi vitsi miten järjettömän ison eron itse huomaa. Välillä tuntuu et joku muu hymyilee peilistä..:D

 • Reply
  Anonymous
  31.3.2013 at 00:10

  http://aijaa.com/gIaIhy
  mitähän ihmettä nelly.com ? :D

 • Reply
  Camilla
  31.3.2013 at 12:23

  Olet Mona ihanan pirteä ja tykkään blogistasi todella paljon! :) Mä haluisin vaan kysyä yhden asian, nimittäin onko susta koskaan outoa ja vähän “noloa” kanniskella kameraa joka paikkaan ja räpsiä kuvia kaikesta? Mä itse olen ihan samanlainen, että tykkään ottaa aina paljon kuvia, mutta esim. jossakin ravintolassa siinä tulee mulle helposti tosi tyhmä olo. :( Nämä kuvathan ovat yhteistyön takia otettuja, mutta harva muu kantaakaan hammaslääkäriin kameraa mukaan. Eli halusin siis vaan kysyä, että tuleeko koskaan sellasta fiilistä, että mitäköhän muut ajattelee, kun mä vaan räpsin kuvia ja tuntuuko se susta koskaan nololta? Jatka ehdottomasti kuvaamista kaikesta ja kaikkialla, haluaisin vaan kuulla sun ajatuksia tästä. :)

  • Reply
   Mona
   2.4.2013 at 21:07

   Heippa Camilla <3 Hih, ei oikeastaan juuri koskaan!:) RAKASTAN valokuvailla ja ihan kaikkea:D Oon aina nenä kiinni kamerassa joka paikassa:) Välillä tuntuu hassulta poseerailla yleisellä paikalla, mutta kameran takana olen kyllä 100% kotonani. Kaipa sitä on tullut jo kuvattua niin paljon että siihen on kasvanut kiinni;D
   Ja kiitos ihanasta palautteestasi <3 <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  1.4.2013 at 15:15

  Toimiikohan tämä oikomistapa myös vinoisiin alahampaisiin? :)

  • Reply
   Mona
   2.4.2013 at 21:07

   Jeps tätä tehdään myös alahampaisiin! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *