15.3.2013

Le Follien ilta

Olin eilen illalla viettämässä iltaa yhteistyökumppani Le Folliessa. Stefania järjesti asiakasillan ja se oli kyllä kaikin puolin todella onnistunut!:) Oli super mukava nähdä Le Follien asiakkaita ja höpötellä niitä näitä. Tarjolla oli purtavaa ja juotavaa. Ilta meni ihan älyttömän nopeasti! Toivottavasti näitä kivoja iltoja saadaan pikimiten lisää. Kannattaakin käydä ehdottomasti tykkäilemässa Le Follien Facebook sivuja, joille ilmoitukset tapahtumista ja uusista jutuista aina tulee. 

Päälle päätyi ihanat Liu Jo farkut, joita monet ihailivat illallakin ja taisi moni innostua nämä samat hankkimaan itselleenkin!:) (Samoja löytyy vielä myös Fashionstorelta täällä)

Laitan lisää kuvia illasta vielä myöhemmin!:) Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Fiina Berg
    15.3.2013 at 09:28

    Noi on kyllä aivan ihanat farkut! Ja tosi kivasti olet yhdistänyt paitaan ja koruun :) Voisin laittaa nuo kaikki päällenni (todella harvinaista multa).

    • Reply
      Mona
      15.3.2013 at 17:15

      Kiitos Fiina!!:) <3

  • Reply
    Anonymous
    15.3.2013 at 09:35

    Nuo farkut sopivat kyllä ihan älyttömän hyvin sun kropalle! Näytät muutenkin tosi kauniilta :)

    Tuon aiemman postauksesi innostamana kokeilin eilen Veromodassa Boyfriend-farkkuja ja sain vuosisadan naurut :D Eivät sopineet kropalleni sitten lainkaan! Malli oli melko korkeavyötäröinen ja näytti vain siltä, että minulla olisi yhtä numeroa liian isot todella huonosti istuvat farkut jalassa. Heti tuli noin 10kg lisää peilikuvaan! Vaikka olen hoikka, niin minulla on leveä lantio ja takamustakin löytyy..Uskoisin, että matalavyötäröisempi malli sopisi kropalleni paremmin. Harmi vaan, ettei semmosia ole tullut viellä vastaan :( Toivottavasti sinulla käy paremmin tilauksesi kanssa :)

    • Reply
      Mona
      15.3.2013 at 17:17

      Voi kiitos paljon!!:) Boyfriend farkuissa tykkäisin kyllä itsekin vähän matallamasta mallista.. Saa nähdä sopiiko mullekaan lainkaan.. :D No onneksi kaiken ei tarvitsekaan sopia:) Tärkeintä kumminkin on että itse viihtyy:) Voisin koittaa tehdä jonkunlaista katsausta erilaisista boyfriend farkuista jahka ehdin!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *