14.3.2013

Kaksi vaihtoehtoa poikaystäville!

Boyfriend farkuille siis!;) Jokin ihme (lue blogit) on taas saanut meikäläisen mielen kääntymään ja haluamaan boyfriend farkut!! Ennen en juurikaan ole niille syttynyt, mutta nyt huomaan haaveileni vaaleista vähän rikotuista poikkiksista.:) Nämä (klik) täydellisyydet tulivat nyt vastaan ja ne on melkeinpä saatava! Keräsin inspiraatiota tähän kollaasin muodossa miten pukisin nuo farkut asuun. Mitä mieltä olette, ovatko nämä ihan nou nou vai yes yes??:)

vaalea neule: Vila  //   harmaa peplum paita: Vila // boyfriend farkut: Only // pinkit kiilakorkkarit: Brian Atwood // pinkit platokorkkarit: Christian Louboutin
 // pinkki clutch: Friis&Company //  musta clutch: Vila //  hopea koru oikealla: Nly Trend // hopea koru vasemmalla: Nly Eve 
//  kello: vasemmalla: Fossil  // kello oikealla: Michael Kors
Ps. Muistakaa käydä osallistumassa kilpailuun, jossa voi voittaa kengät vuodeksi!!:) Kilpailuun pääsee täältä! Kilpailussa ei tarvitse, kuin saada palikat oikeaan järjestykseen ja keksiä hyvä stoori miksi juuri sinä ansaitset voittaa vuodeksi kengät!:) Kröhöm, mulla hömelöllä meni kyllä enemmän ku kaksi minuuttia saada palikat järjestykseen;D

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Anonymous
  14.3.2013 at 16:19

  eiks sulta löydy jo poikaystävä? mä voin tarjoutua :p

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:23

   Hih:D Kiitos vaan tarjouksesta, mutta löytyy jo tosiaan kotoa;D

 • Reply
  Anonymous
  14.3.2013 at 16:40

  Heippa,

  Kyselisin Inman Aligner oikomishoidosta sen verran, että otetaanko ennen hoidon aikana röntgen kuvia? olisin halukas oikomaan hampaani pian, mutta raskaus estäisi mahdollisten röntgenkuvien oton ja samalla sitten oikomisenkin…

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:24

   Heippa!!:)
   Mulla ei ainakaan kuvattu.. Kannattaa käydä ilmaisessa konsultaatiossa (Ainakin Aboadentissa ilmainen), jossa saa tietää sitten tarviiko röntgeniä ja voiko oikomista tehdä!:)

 • Reply
  Anonymous
  14.3.2013 at 18:17

  hei Mona!:) ensinnäkin kiitos ihanasta blogistasi, tykkään ihan hirmusesti tästä ja siitä miten positiivinen aina olet! :) Yksi kysymys tuli mieleen! Luin postauksen, jossa sanoit opiskelevan sosiaalipolitiikkaa, niin mille alalle sillon voi oikeen työllistyä?:)

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:26

   Voi kiiiitos paljon:) Tosi kiva kuulla, että viihdyt täällä:) Sosiaalipolitiikkaa opiskelevat voi työllistyä tosi laajasti eri aloille. Hallinnollisia juttuja, yrityksissä henkilöstö juttuihin, asiantuntija tehtäviin eri projekteihin. Vaihtoehdot on tosi tosi monipuoliset. Paljon varmasti riippuu siitä mitä lukee sivuaineina ja mistä aiheista on itse kiinnostunut:)

 • Reply
  Anonymous
  14.3.2013 at 19:04

  Näyttää hyvältä tekemäsi asukokonaisuudet, itse voisin laittaa tuollaiset konaisuudet kyllä päälleni heti :)
  -Krista

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:26

   Kiitos Krista!!:) Tosi kiva kuulla<3:)

 • Reply
  Anonymous
  14.3.2013 at 19:19

  Itse ostin boyfriend farkut jo pari vuotta sitten, mutta kertaakaan eivät ole jalkaan päätyneet. Toivottavasti tänä keväänä pääsevät käyttöön :)
  P.S. Kävin hankkimassa innoittamanasi juuri samanlaisen lilyn, kuin sinulla! Niin upea! <3

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:28

   Oi onnea lilystä!!!!:) On se vaan niin himskutin upea!!;) <3
   Ja ehdottomasti tänä kesänä poikkikset jalkaan!! Luulen että mun on vaan tilattava myös omani;)

 • Reply
  Marjukka
  14.3.2013 at 20:39

  KIITOS ihana Mona siitä Bubbleroomin Selected Femme-nahkahousuvinkistä! Tilaamani housut tulivat tänään, ja kuule ne olivat niin istuvat, etten ollut uskoa onneani – ja millä hinnalla!! Kaikki nahkahousut, joita olen katsonut, ovat olleet vähintään se neljäsataa. Eli täällä on superonnellinen, kauttasi vinkin saanut ja myös kauttasi tilauksen tehnyt meitsi, joka haluaa tarjota sulle skumpat, kun nähdään, toivottavasti pian!! : ): ): )

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:30

   Voiiii ihan hurjan kiva kuulla, että ne oli sopivat ja sait vinkkiä!!!!:) Ne on varmasti pitkäaikaiset ja toivottavasti kestää myös käyttöä:) Toivottavasti nähdään mahdollisimman pian<3 Olis niiiin paljon höpötettävää jaa niin ja juu lupaan myös halia ihan puhki!;D

 • Reply
  Reetta
  14.3.2013 at 21:16

  Nuo farkut on niin kivat! Iskee minuunkin aika hyvin :) Kivoja juttuja oot koonnut farkkujen ympärille :)

  • Reply
   Mona
   14.3.2013 at 21:32

   Joo ne on niin päheet!:) Just sopivasti revityt, ei liikaa:) Ja kiva kuulla Reetta <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *