15.3.2013

Biancon Fashion Army

Lisää huimia kenkäaiheisia juttuja taas luvassa!!:) Tällä kertaa yhteistyökumppani Biancolla on menossa melkoinen kamppis. Moni on varmasti jo ehtinyt törmätä heidän mainokseensa ja nyt tulisi tarkempaa infoa  kamppiksesta. Biancon Fashion Army kootaan siis viidestä VIP tyypistä, jotka pääset osallistumaan Biancon kenkäsuunnitteluun ja saavat sen lisäksi paljon muitakin etuuksia matkoista lähtien!  

Biancon Fashion Armyn osallistujat ovat automaattisesti MyBiancon jäseniä. Jäsenenä saa extraetuja mm. erikoistarjouksia ja VIP iltoja. Ja tosiaan viisi onnekasta pääsee jopa suunnittelemaan kenkiä!:) Tässä vielä Biancon sivuilta lainattua infoa miten Fashion Army toimii. 


JOIN THE BIANCO FASHION ARMY

We want to gather a group of outstanding and inspiring fashionistas in our North European Fashion Army.
1. What is the Bianco Fashion Army?

We are a community of selected fashionistas. There are no weapons, but lots of shoes. We want to push the boundaries for what is good style, to exchange thoughts and ideas about shoe designs and inspire each other – both in your local community and internationally.The only cost of membership is your commitment. It’s mainly an online community, where we write to each other when you can spare the time. But we would like to see you a couple of days each year.

2. You’ll get:

a unique insight into the shoe and fashion industrythe opportunity to design shoes.to see new trends and collection launches before everyone else.invitations for VIP events, Bianco Bootcamp etc.

3. We’re doing it because:

We want you and your opinion.We want you and your opinion.We want to cooperate with you about styling, designs, blogging and trends.Tell us what you want from footwear fashion and what you expect the stores to offer to you and your friends.We want to do even better!

4. How to become a Bianco fashionista:

You love fashion and shoesYou are between 18-30 years.You live close to a Bianco storeYou must fill in a Bianco Fashion Army application form and submit it before 1st May 2013.

You can always cancel your Fashion Army membership

We believe: “If you can dream it, you can do it.”

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    Anonymous
    15.3.2013 at 18:57

    Milloin arvot hammastahnat. Alkaa just olla vähissä :)

    • Reply
      Mona
      15.3.2013 at 18:59

      Arvonta on jo suoritettu ja voittajalle ilmoitettu henkkoh. Uusia arvontaja varmasti tulossa taas pian;)

    • Reply
      Anonymous
      16.3.2013 at 11:15

      Eikö olisi reilua ilmoittaa voittaja myös täällä blogissa? Muuten tulee sellainen olo, että onkohan edes mitään arvottu.

  • Reply
    Anonymous
    16.3.2013 at 07:59

    En sano tätä ilkeässä mielessä oikeasti.Ihmettelen/suren että blogistasi on tullut suosion takia enemmän ja enemmän mainospaikka kuin blogi nykyyään :(((((

    • Reply
      Mona
      16.3.2013 at 08:22

      En missään nimessä ilkeänä kommenttina otakkaan. Kyllä kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Ja rakentava kritiiikki on aina todella tervetullutta. Blogi on minulle nykyisellään työ joten kyllä mainoksiakin tulee varmasti enemmän, kuin blogin alkuaikana. Toisaalta päivitän blogia myös melkein kolme kertaa enemmän, joten tavallaan mitään ei ole lähtenyt poiskaan. Aiheet tosin ovat kautta blogin alun ollut todella kaupalliset, kun kyse on muodista ja kauneudesta. Nyt erona että saankin tehdä täysin samaa harrastusta työnä. Otan kuitenkin tooooosi mielelläni postaustoiveita vastaan ja niitä pyrin mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan!:) Tämä viikko on vaan ollut niin älyttömän kiireinen, etten ole ehtinyt tarkemmin omia kuulumisia kirjoitella. Toivottavasti ymmärrät:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *