3.3.2013

Kevättä kengissä

Pitkästä aikaa laitoin taas yhteistyökumppani Spartoon kengät syyniin! Uutuuksia on tullut ja kevät selvästi huokuu kengissäkin jo. Keräilin tänne kenkäinspiraatiota kevättalvea ja kevättä ajatellen.

Vuosi sitten en todellakaan olisi uskonut, että Converset tulevat olemaan meikäläisen himoutuksen kohde. Mutta niinhän se on, ettei koskaan kannata sanoa ei!;) Nyt kotoa löytyy jo neljät Conssit!:D Ja lisää tekisi mieli. Erityisesti kevään suloiset värit miellyttävät nyt silmää. Myös punaiset himottaisivat kovasti samoin viininpunaiset. Ja entäs sitten nuo leokuvioiset!!:D Ihan huiput! Voisivat olla tosi kivat asussa vaikka leohuivin kanssa. 




1. TÄÄLLÄ / 2. TÄÄLLÄ / 3. TÄÄLLÄ / 4. TÄÄLLÄ


Ballerinojaalkaa olla jo järjetön ikävä. Voi sitä tunnetta, kun voi laittaa ensimmäistä kertaa keväällä teiden sulaessa ballerinat jalkaan!! Itse suosin ballerinoissa ehdottomasti klassisten mallien perään. Spartoolla vastaan tuli juuri meikän makuun ihania yksilöitä! Etenkin nuo seiskat Pretty Ballerinasmerkin nudemustat! Niin suloiset ja kauniit. Koko mustassa asussa nuo ja nudemusta laukku olalle. Vola! Oih, tule jo kevät tule!!:) 





5. TÄÄLLÄ / 6. TÄÄLLÄ / 7. TÄÄLLÄ / 8. TÄÄLLÄ


Maaliskuulle tuli jälleen uudet alennuskoodit, jotka käyvät kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Näitä kannattaa aina muistaa käyttää hyväksi:)

FI2MAR: 20% alennus ostoksista, jotka ylittävät 150€. 

FI15MAR:15% alennus ostoksista, jotka ylittävät 100€. 
FI1MAR:10% alennus ostoksista, jotka ylittävät 80€. 
Voimassa 31.3.2013 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

Siinäpä niitä kevään ensimmäisiä himotuksia;) Mitäs tykkäätte? Joko siellä on muita ballerinoja syvästi kaipaavia?;)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Rosita
    3.3.2013 at 14:49

    Itse en niin Conversejen ylin ystävä ole, mutta vitsi noi leot näyttää kivoilta!! Kerran olen tosin Conssit omistanut ja käyttänyt loppuun, mutta jotenkin ne tuntuu vähän hmm ehkä möhkäleiltä välillä? Tai jotenkin semmosilta klompusteilta. En tiedä joku ongelma mulla näköjään on niiden kanssa :D

  • Reply
    Suvi
    3.3.2013 at 16:32

    Voi miten herkut noi mintunvihreet ja keltaset! :)

  • Reply
    Mikaela
    3.3.2013 at 17:24

    ihania :)

    http://mikaelasdiary.blogspot.fi/

  • Reply
    Anonymous
    4.3.2013 at 19:40

    Moi,

    Kyllä Converset on vain mahtavat jalassa ja sopii niin moneen asukokonaisuuteen. Kävin itse vasta Miamissa shoppailemassa ja hieman petyin käymieni liikkeiden tarjontaan. Päädyin sitten perusmustiin consseihin. Mutta asiaan. Bongasin marimekolta kevään uutuuksista converseja ja täytyy sanoa, että se on rakkautta ensi silmäyksellä räsymatto printillä oleviin kenkiin, sekä mataliin että korkeisiin :)

    Mukavaa kevään odotusta ja kiitos aina niin pirteästä blogista :)

    -Sanna

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *